Kā domājat,vai ir iespēja iepazīties vnk draudzībai,bez seksa?

Vnk kopā apmeklēt kino,restorānus un kādus citus pasākumus patīkamā kompānijā.Ja piemēram sievietei jau ir vīrietis,tikai ļoti aizņemts un nevelta pietiekoši daudz laika.Vai vispār eksistē tādi vīrieši,kas uz to parakstītos?Vai tomēr agri vai vēlu gaidīs to seksu?

otreiz  Sapņot jau nevienam nav liegts,bet ja dāmai vajadzīgs eskorts,tad viņa uzstāda savus noteikumus.Domāju ir arī tādi pavadoņi kuri atteiktu nodoties gultas priekiem.Var sievietei sagādāt patīkamus brīžus arī bez tā.

Closing_Time  Jābūt izcili stulbam, lai draudzētos ar pretējo dzimumu. Skatīties zvaigznēs, ēst medu no poda un uz atvadām pasakot : cik jauki mēs pavadijām laiku kopā. Un tad ietu kniebties ar citiem, bez zvaigznēm un medus ēšanas. Jā, jābūt izcili stulbam tā rīkoties.

Viliendi  Ir tādi gadījumi, kad dāmas apmaksā kopīgos pasākumus un it kā izīrē pavadoni.

Skarlete  Nju re, darbaholiķi - kas Jūsu mājās notiek!!!

Geisha  Jebkurš normāls vīrietis ir orientēts to meitieti dabūt gultā. Tā tas bija, ir un būs. Protams, ka ir vīriešu kategorija ar kuriem nu (90%) nebūs seksis - tie ir draugi no agras bērnības, gados veci cilvēki, brāļis, tēvs, vīratēvs (nu uz liela jautājuma 50/50). Vēl drošā kategorija ir homoseksuaļi, zoofīli, aseksuāļi, einuhi.

Edgars37  ...eksiste, tie, kuriem nav savas pajumtes un normalu ienakumu😃, tie at tevi ar bez seksa draudzesies, lai tik butu kur parnaksnot un kaut ko maga ielikt😃, bet ta, lai draudzetos bez seksa, ir jabut vienadi aptauretiem gan sievietei, gan virietim, kas uz ko tadu parakstas😃😃😃

Svece  Vīrietis gaidīs to seksu noteikti - bet tas nenozīmā ka tu to uzzināsi. Iespējams ka nekas uzzvedībā par to neliecinās- bet 100 % ka gaidīs.

mis_parkere  Ir bijis.Bet uz īsu laiku.

limonija  Sekss un lielpilsēta - gejiņš Stenfords, kurš visas četras dāmītes draudzīgi pavadīja uz tusiem un "kratīja sirdi" sirdi viņām pēc tam, ka pats atkal bešā...:)))

neko  /aizdomājos ... laikam jau būšu pedrer****, jo gana regulāri pavadu laiku ar sievietēm ar viņām nepārguļot.... skarbi kaut kā, bet ar faktiem nepastrīdēsies./

Shalom  Simpátiska sieviete, simpátisks vírietis, patíkami pavadíts laiks, aiznjemtais vírs..
Seksis un vienígi seksis!!! :)

makinlijs72  uz kādu laiku ir iespējams,kamēr viņam pieleks,kur iegrābies.

likky666  Ja jau ir vīrietis, tad tiešām nepieciešam vēl viens vīrietis tīri platoniskām attiecībām? Nez vai tam īstajam vīrietim šī doma liktos laba... Bet gan jau, ka var atrast. Dzīvē visādi gadās.

Deisa  No pieredzes zinu, ka var. Vairākkārt esmu ar šejieniešiem izgājusi tautās bez kādiem tālākiem nolūkiem. Taču lai saglabātos draudzība vairāk par to vienu randu, ir jābūt kam vienojošam, kāpēc jūs vēlaties kopā ko darīt. Man kaut kā ilgākam laikam neizveidojās interese draudzēties ar tiem, ar ko seksuālas intereses nebija, jo vīriešu motivācija draudzībai, ja nav seksuālas ieinteresētības, tad pa lielam ir vēlme žēloties par citām sievietēm.

Deisa  Taču paziņu būšanu, paziņu grupas var izveidot, kurās dzimumam nav nozīmes. Vienu gadu nolasījāmies riteņbraukšanas entuziasti, kas vasarā pēc darba izkustināja savus birojā tupošos dienus uz ciskudriļļiem. Un iedomājies? Bez kādiem mājieniem seska virzienā. :D

santaPURVINA7673  Jauki, forši un izpalīdzīgi draugi var būt un ir arī pretējais dzimums. Kapēc ne? Ja ir cieņa pret sevi un otru, tad tā ir. Man ir un zinu daudzus kam tā ir. Un tās tiešām ir jaukas,draudzīgas un cilvēcīgas attiecības. Es nemaz neļauju un neļautu gar sevi kuram katram gramstīties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu