Pretēja dzimuma draugi un draudzenes.

DraugiJa jūsu mīļotajai/jam ir draugs/dzene.Teiktu ka tā ir tikai draudzība,nekā cita viņu starpā nav.Tā tikai kopā aizietu uz kādu pasākumu,ja jums laika nav.Palīdzētu kaut kādās dzīves situācijās.Vai kā citādi cieši kontaktētu,protams ar piebildi,ka bez seksa.Un ja vēl tas draugs/dzene ir glīts vīrietis/skaista sieviete.Cik ļoti jūs ticētu šādai draudzībai?Mierīgi to pieņemtu vai tomēr prasītu pārtraukt šo draudzību?

Jason  Ievinjata, bet Tu kādreiz pajautā viņiem - vai viņi nekad nav iedomājušies seksu ar Tevi. ;)

Pateicos, Selnija.

Cafe_Noir  es arī neticu draudzībai starp vīrieti un sievieti.

nezinite_zinite  ideālā gadījumā - draudzība starp vīrieti un sievieti +labs sex:)

Ananda_A  OMG! Tad jau sanāk, ka draudzēties bez sexa ar pretējā dzimuma pārstāvi drīkst tikai tizlie un kroplie:(((

Cafe_Noir  Ananda, kāpēc tizlie un kroplie?! bet lai kā gribētos ticēt labajam un gaišajam cilvēkos, vienmēr viņi pamanās izdarīt tā, lai par viņiem domā, ka ir kretīni un drausmoņi. vienkārši pieredzē balstīti secinājumi, viss personisks

spaarnu_meitene  vienmēr šādās tēmās aizdomājos - nez ko man iesākt un kas es esmu, jo man jau gadus 20 ir draugs !!! Vispār jau ne viens vien. Nekada seksa, tīra, skaista draudzība. daudz kopā piedzīvots (kompānijā kopā), ir braukts arī divatā uz kaut kādiem pasākumiem. Nevienam nekas slikts no tā nav noticis.

Draugs - tas nav dzimums, tā ir būtība ;) Vai nu ir, vai nu nav ;)

Svece  Prasīt - ? Nē. Lūgt , pārrunāt , saprast , nesaprast , pieņemt , nepieņemt , izšķirties- jā. Bet ne pieprasīt...

Ananda_A  Cafe_Noir viedoklis 14:18
Ko lai dara, ka šie abi dievs ar velnu šitā izklaidējas uz mūsu- nabadziņu, cilvēku ādiņām?:DDD

Un vispār, kā mēs par tiem viedajiem kļūtu, ja mēs regulāri uz grābekļiem nekāptu, pa kaklu mums neviens nesadotu un visas kā aitas Dollijas aplokā zālīti plūkātu un pie vēlēšanu urnām skaisti vienbalsīgi blētu? Evolūcija, mās, evolūcija mūsu smadzeņu podos tā notiek!:DDD

AivarsN  Ja nu tiešām cilvēki laimīgi precējušies,bez tiem pretējā dzimuma draugiem vēl kaut kā varētu iztikt,lai gan seni un uzticami draugi,ar kuriem saista specifiskas intereses,kā piemēram klasiskā mūzika,sports, pašdarbība,taču nevar būt par pamatu greizsirdībai. Vientuļam cilvēkam ja nav neviena pretējā dzimuma drauga,tad var padomāt,ka viņam vai nu pretējais dzimums neinteresē,vai vispār nav nekādu interešu.

uusins  Tev, tāpat kā lielākajai daļai, ne tikai šeit - oho, to nesaprast. Tās ir PIE-AU-GU-ŠO attiecības.
Man ir tādas Draudzenes. Trīs. Un manai sievai ir vīrieši draugi. Viņa ar to arī atšķiras, ka neguļ ar kuru katru. Tāpat es neredzu iemeslu, kādēļ man būtu jāguļ ar kādu citu Sievieti. Jo mani citas neinteresē. Nedomāju, ka lai izveidotu labas attiecības ar Sievieti, mācīties viņu saprast, izrunāties, būtu iespējams domu apmaiņā ar kādu vīrieti :)
Un vēl: tā saucas abpusēja cieņa un uzticēšanās. Bet katrs pievelk tādu, kādu ir pelnījis :)

Un kam vispār tic tie, kuri netic elementārām, cieņpilnām attiecībām pretēju dzimumu starpā? :)

neko  uusins: "Tev, tāpat kā lielākajai daļai, ne tikai šeit - oho, to nesaprast. Tās ir PIE-AU-GU-ŠO attiecības."

Nestrīdies, sabiedrība labāk zin- tātad Tu esi gejs. Nu vai vismaz impotents:))

Piipeniite  Ticiet vai ne, nav jēga te melot, man ir bijusi un var teikt vēl ir draugs vīrietis. Pietiekoši izskatīgs, sakarīgs, precēts. Bijām darba kolēģi, mums bija ļoti daudz kopīgas intereses, komandējumos, bija labākais draugs, visur gājām kopmā, klačojās jau par mums. Bet lieku roku uz sirds, mums nekas nebija un pat doma ne, vnk ļoti labi kopā pavadījām laiku. Tagad strādājam un dzīvojam tālu, tpc vairs netiekamies, bet sazvanamies un izrunājamies par dzīvi. Viņš ar ģimeni bija viesu sarakstā kāzās, aicinam viens otru ciemos. Jauki! :)

uusins  Neko: :) Mani ļoti sen neuztrauc tas, ko domā "sabiedrība" :D Tai es esmu ne tikai impotents gejs, bet - miris impotents gejs :D

Es nestrīdos. Es tikai paskaidroju, kādēļ man ir taisnība! :)
/kaut kur lasīts joks/

AivarsN  Te jau atklājās,kurš dzīvo kopā dēļ mīlestības,bet kurš dēļ izdevīguma,vai kā ar pagaidu variantu,kamēr uzradīsies cits,labāks.

Chris1986  Man nepatiktu, ja viņa draudzētos ar bijušajiem un vispār vīriešiem. Tas sievietei pašai jājūt un skaisti jātšuj, lai savam vīrietim neradītu veltu stresu

neko  Vai es pieļauju seksu starp brīviem draugiem? Jā pieļauju.
Vai pieļauju mosties ar vienu, bet iet glēt ar jau citu - arī pieļauju.

Bet to visu es nepieļauju (jo nevēlos) esot attiecībās.
Tāpat nepieļauju ka varētu tik tikt apšaubīts fakts, ka attiecības esot es to patiešām nepieļauju. Līdz gadiem 25 visādi gadījās. Bet pēdējos 15 gados (no kuriem ~9 pavadīti attiecības) ne reizi nevienu krāpis neesmu. Nu nemēdz man nekas nekur gadīties vai "paslīdēt". Savukārt ka es izklaidējos viens brīvs esot ir tikai mana darīšana.
Un varianti te ir tikai divi - vai nu sieviete man uzticas vai ar nekādas attiecības nebūs lai ari cik forša viņa citādi nebūtu. Šis nu ir jautājums kurā es diskusijas un kompromisus nepieļauju. Īpaši jau ņemot vērā ka "mājās" esmu vidēji 1/2 mēneša, bet otru braukāju apkārt pa pasauli darba lietās, man nav vajadzīga šaubu mākta nervoza būtne, kas pēc nedēļas ir pārfantazējusies ar ko un kā tad es viņai tagad ragus lieku. Ta ij citādi uzskatu ka "dzīves sabojātiem" ´cilvēkiem, kas nespēj otram uzticēties, sākumā jātiek galā ar sevi un tikai tad var domāt par attiecību veidošanu. Nu nevajag līst pie otra cilvēka, ja tu viņam netici un neuzticies. Vienkārši nevajag.

psychobitch  es neticu, ka kāds te vēlētos ar mani draudzēties, nedomājot par sekss ar mani... gribat kāds man to pierādīt, ka tā nav? kā pierādīsiet?:)

leon1  ir jābūt loham lai vispār ticētu tādam marazmam! tikpat labi es varu pateikt savam draugam, ka es mazliet pagulēšu ar tavu sievu jo man stipri nāk miegs...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu