Pretēja dzimuma draugi un draudzenes.

DraugiJa jūsu mīļotajai/jam ir draugs/dzene.Teiktu ka tā ir tikai draudzība,nekā cita viņu starpā nav.Tā tikai kopā aizietu uz kādu pasākumu,ja jums laika nav.Palīdzētu kaut kādās dzīves situācijās.Vai kā citādi cieši kontaktētu,protams ar piebildi,ka bez seksa.Un ja vēl tas draugs/dzene ir glīts vīrietis/skaista sieviete.Cik ļoti jūs ticētu šādai draudzībai?Mierīgi to pieņemtu vai tomēr prasītu pārtraukt šo draudzību?

slieksnis  pēc komentiem tā vien šķiet ka jūs pisat visu pēc kārtas... dīvaini, neticu, ka jums nevienam nav pretējā dzimuma draugu, kas ir tīri kā draugi, ja nav, tad laikam man vienīgajam, kopā ar maniem draugiem ir paveicies, jo mums visiem ir pretējā dzimuma draugi, un nu neguļam mēs ar viņiem!! tomēr nav mums pisiens svarīgākais dzīvē!

psychobitch  slieksnis tu atstātu savu meiteni vienu mājās un draudzības vārda ar draudzeni apmeklētu kādu pasākumu tikai divatā, tev nešķistu dīvains tāds piedāvājums no dāmas? mēs te neapspriežam kompānijas, kur izklaidējās pa pāriem, mēs par divvientulībām un bez lieciniekiem...

bumpastiks tu jau tagad par to domā...

Momo  man kaut kā ir iegadījies, ka mani vīrieškārtas draugi ir apprecējuši baigi foršās sievietes un arī viņas ir kļuvušas par maniem draugiem, draudzenēm. un manām draudzenēm vīri arī ir normāli čomi. tāpēc grūti iedomāties, ka es viena neietu uz tusiņu ar draugiem, ja mans vīrietis tajā laikā, piemēram, strādā. nav problēmu uzprasīties, lai kaut kur aizved, kaut ko palīdz. uz teātri varu arī viena. un varu arī ar draugu un viņa sievu.

slieksnis  psycho, kapēc, es vienmēr esmu piedāvājis nākt līdzi. neko sliktu tur nesaskatu

Anxunamuna  Nu nez , kura tā riskētu un rādītu savu feisu manā mājā , ja nu vienīgi , kāda , kurai jau sarunāta un apmaksāta ģīmim plastiskā operācija :D

Sanntana  Varu tikai pateikt no savas pieredzes. Gadījās, ka kādu laiku strādāju vīriešu kolektīvā kur uz katru strādājošo sievieti bija 10-15 vīriešu. Bija daži eksemplāri kas bija iedomājušies nezin ko, bet lielākā daļa izturējās ar cieņu un draudzīgi. Ar vienu otru uzturu draudzīgas attiecības vēl šodien kā draugu,( bija nepieciešama palīdzība auto lietās - neatteica; bija pasākums kur iet ar partneri/pavadoni - nu viss kartībā, neviens neuzmācās). Viss atkarīgs kā sevi pasniedz, kādas ir Jūsu starpā attiecības, vai otra pusīte spēj pieņemt, vai uzticās. Kādas ir attiecības ar draugu un kā tās pasniedz savai pusītei. Te ir tik daudz aspektu .... .

uusins  Cik es saprotu, šobrīd tiek jauktas vairākas lietas kopā.
Līdz biju saticis savu Sievieti es devos uz teātri, koncertu, kafejnīcu arī ar Draudzenēm. Joprojām sazinamies. Satiekam, jo viņi ir ģimenes draugi. Uz kāzām tika ielūgtas. Un tad?

Lasot daudzus komentārus, šķiet, ka šeit lopu ganāmpulks, ne pieauguši Cilvēki, sanākuši.
Arī ar Tevi Psychobitch ir iespējams draudzēties, Tevi neiekārojot. Nenovērtē Vīriešus par zemu. Piekrītu Bumpastiks, Slieksnis, Sanntana. Varbūt problēma ir Tevī, ne Vīriešos Tev apkārt? :) Es nesaskatu problēmas tur, kur to nav :)

Snowagain  Nu ir tas iespējams, man arī ir divi čomi brunčos. Palikuši arī par ģimenes draugiem. Un abas tagad ir savstarpēji pazīstamas. Un nekā slikta tur nav.

psychobitch  uusins piekrītu, problēmas ir manī, tas ko vīrieši redz 90 60 90 un tas ko viņi par to domā, tādēļ man nav vīriešu draugi, ir paziņas, ir trīs vīrieši, kuri ir mani iepazinuši, kā sievieti - cilvēku, tikai trīs, kurus varu nosaukt par paziņām - draugiem, kuri nekad neatļausies vairāk, kā tiks atļauts, tā ir cieņa.. vīriešiem ļoti grūti salikt kopā sievietes daili ar prātu un skaistas sievietes vienmēr uzskata par viegli iegūstamām un dabūjamām

Kristine_78  Es jau gaidu kad būs kārtējais svētku apsveikums.Un gauduļošana par grūto dzīvi. Vot tā būtu īsta zsv dāvana rēķinot ka man neveicas kad tā šalava zvana uz veča nr.Ar atrunām mēs esam vienkārši darba kolēği.Nospļaujos es uz viņu

Deisa  Es tikai priecātos, ja vīram būtu tāda draudzene. Paskaidrošu - viņam pa lielam ir tikai vīriešdraugi un reizēm man pietrūkst, ka pret mani izturētos kā pret sievieti, ne vienkārši čomu. Ja ir pretējā dzimuma draugs, tas palīdz saskatīt atšķirības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu