Kāpēc cilvēki grib attiecības un pārošanos?

Vai jūs tiešām paši to vēlaties? Vai arī tikai tāpēc ka citi tā dara? Es piemēram nekad neko tādu neesmu gribējis, kad biju jaunāks domāju ka vajag, bet tomēr nevarēju sev pārkāpt un kko tādu sākt. Tāpat arī ar pārošanos, jūs apzināti izlēmāt ka to gribat? Es nē, tādas tieksmes vnk parādījās, es to negribēju, tāpēc apspiežu, neesmu kkāds nožēlojams lops, lai kam tādam pakļautos.

Jason  Jo vairāk tādu looseru, jo lielāka dāmu izvēle normāliem vīriešiem. ;)

raina1970  Mazliet pasmaidīju par tēmu... ja neēd , nedzer, neelpo- tad mirst konkrētais indivīds, tiesa gan.. bet ja nepārosies , kā šo procesu definē autors, visi cilvēki- tad suga kā tāda izmirs, vai arī parādīsies , hm, visai interesanti un dabas radīti - alternatīvie varianti kādai konkrētai sugai. Daba ir devusi iespēju turpināt sugu šādi- ar seksa starpniecību, teiksim tā, tātad- viņasprāt, tas ir visracionālākais un piemērotākais veids. paralēli- mums vēl ir gana sarežģīta smadzeņu uzbūve, lai spētu izvelēties un realizēt savas izveles- darīt to, nedarīt, ar ko darīt, ar ko nedarīt..Autoram- ja viņš ir patiess savos apgalvojumos, tad vienkārši ir sanākusi situācija, kad psiholoģiski radies riebums pret visu , kas saistits ar seksu- nu ta izskatās pēc teksta. Tas nav nedz pareizi, nedz nepareizi- tā vienkārsi ir šajā gadījumā. Ja nevēlas nedz labot situāciju, nedz ko mainīt- nu tak nav spiesta lieta, var dzīvot arī bez seksa, un vientulībā- bez attiecībām.

Edgars37  ...jautajums autoram: Cienitais, ko tad tu dari seit, musu purvina😃😃😃😉???!!!

fargo  "Kāpēc cilvēki grib attiecības un pārošanos?"

jo abas lietas ir Dieva ieliktas vēlmes.
pirmais:
"no pasaules iesākuma Dievs viņus radījis vīru un sievu. Tādēļ cilvēks atstās savu tēvu un māti,
un tie divi būs viena miesa. Tad nu tie nav vairs divi, bet viena miesa."

par otro:
"Augļojieties un vairojieties! Piepildiet zemi un pakļaujiet sev to, un valdiet pār zivīm jūrā un putniem gaisā, un katru dzīvu radījumu, kas rāpo pa zemi."

nu, tāpēc. bet ko katrs cilvēks atsevišķi dara ar savu dzīvi, tas ir viņa ziņā. arī tavā.

un lopi nav nožēlojami. tie ir lopi. tādi radīti. tādi vajadzīgi, kādi ir. tie arī ir Dieva darbs un Dieva darbi nav nožēlojami, tie ir labi. un tāpēc, lopi ir labi. nevis nožēlojami. tēma un paša komentāri gan tādi... kā lai saka. nekādi.

BlackPantera  Čurāt un kakāt izskatās neestētiski, tāpēc tu droši varētu apspiest arī šīs tieksmes. :D

Momo  to, ka tev nepatīk sekss, mēs noskaidrojām. iemesli neskaidri, bet tā nu tas ir. tava izvēle.
bet ja kāda cita izvēle ir nosaukt seksu par nirvānu, tev nav ne mazāko tiesību šādam apgalvojumam atbildēt ar agresīvu zobu izsišanas draudu. tieši šāda rīcība būtu vairāk dzīvnieciska un absolūti neētiska, nekā dzimtas turpināšana ar nolūku būt laimīgam šajā dzīvē, gūt no bērnu audzināšanas gandarījumu un prieku par pašu "pārošanās" procesu, ja tas ir abpusēji labprātīgs.
zobu izsišana ir vienpusējs lēmums. līdz ar to neakceptējams no sabiedrības labuma viedokļa un garīgi neizaugušas personas rādītājs.
secinājumi: varēji arī nerakstīt, klusiņām dzīvot ar savu pārliecību (vai izlemt par eitanāziju. ir valstis, kur vari pretendēt uz šo pakalpojumu, ja reiz dzīve ir tik neciešamas mokas)

fargo  "dieva nav!" - "tam kas ko tādu saka vajadzētu visus zobus izklapēt."
izmantojot autora loģiku un teikto. kā pašam patīk?

fargo  zobu klapēšana tagad ir miermīlīga garīga prakse? ņemu atpakaļ vārdu "loģika".

Edgars37  ...kape garigas prakses ir miermiligas😮? Paskaties uz sevi, gribas, ka az zobi klab, bet neviena nedod, un tad nu nakas sev caur nevaru stastit, ka vaislosanas/parosanas ir kas fui😃😃😃

zappa  Ko Tu te dari? Ej klosterī.

neko  Visas tavas problēmas no tā ka esi nabags, kā materiālā tā ar citās sfērās.
Bet tā ar izvēli nevairoties esi uz pareizā ceļa, piekrītu, vairoties konkrēti tev labāk nevajag.

neta3  cilvēks nav radīts lai būtu viens

Korneelija1958  Izklausās cilvēkam ir bijusi grūta bērnība kurā visa ir trūcis ,bet tagad nekas dižs nav mainījies.Jaunām dāmām vajadzīgi naudīgi vīrieši un cilvēks to nevar dot.Tādēļ arī dusmu izvirdumi uz visiem un par visu.

Yvette  Looser (niks vien jau par visu liecina), tu uzsāki tēmu, lai uzzinātu citu cilvēku viedokli, bet, kad tas tiek izteikts, tu viņus nosauc par murgojošiem sūdiem! Kā pats sevi pēc tā vari nosaukt? Un, manuprāt, tava agresija ir pamatojama ar spermotoksikozi! Aizej sapārojies, kļūsi mierīgāks un priecīgāks! :)

estepat  Dievs, lūzera kungs, iespējams, tomēr ir! Tikai acīm redzot Viņam pohuj, ka simtiem miljoniem cilvēku uz Zemes cieš badu, pazemojumus, vardarbību un izmantošanu, jo Viņš pēc nāves Paradīzē visiem saviem faniem atdarīs ar neiedomājamiem&mūžīgi pieejamiem Labumiem- par savu pohujismu- pret saviem faniem&pārējiem- šajā saulē...;)

Yvette  Tagad tu uzņemies ārsta dietologa lomu? Vismaz kulakā norauj, varbūt kaut nedaudz palīdzēs!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu