Kāpēc cilvēki grib attiecības un pārošanos?

Vai jūs tiešām paši to vēlaties? Vai arī tikai tāpēc ka citi tā dara? Es piemēram nekad neko tādu neesmu gribējis, kad biju jaunāks domāju ka vajag, bet tomēr nevarēju sev pārkāpt un kko tādu sākt. Tāpat arī ar pārošanos, jūs apzināti izlēmāt ka to gribat? Es nē, tādas tieksmes vnk parādījās, es to negribēju, tāpēc apspiežu, neesmu kkāds nožēlojams lops, lai kam tādam pakļautos.

Discreta  Atvaino, bet tu neesi īsti vesels. Es gribēju "pāroties", kā tu uzsakies, man tagad ir trīs bērni un esmu laimīga. A kā bez pārošanās?

leon1  Jason ko tā domā par viņu - tu pats neizskaties pēc visai vesela, ka tādu kropli savā profilā ieliki.. a tu pa dzīvi tāds kā tajā bildē ko? NORMĀLAIS VĪRIŠĶI!!:D:D

strebla  katrs cenšas izdzivot ka var...

strebla  laiks dara savu...

strebla  apskaužu tos kuriem stav uz kuru katru...

vilks28  Tāpēc ka naff looser. Tāc arī grib.

edding  Tev to tāpat nesaprast, jo visticamāk, ka uzaudzināja Tevi vientuļā māte un arī rados nav nevienas pilnas ģimenes. Tā gadās.

likky666  Katrs pats izvēlās ceļu kādu dzīvē staigāt. Man gribētos izveidot ko tādu, kas paliek pēc manis. Attiecību, ģimenes veidošana, šķiet ir tāds pamatīgākais variants. Var jau daudz ko paveikt vienatnē, bet ja blakus ir cilvēks ar līdzīgiem mērķiem, var paveikt vēl vairāk lietas. Es nesekoju sabiedrībai, Tāpēc, kamēr nav tāda cilvēka, es labāk minu taciņu pēc sava prāta.
Kopošanās - labs līdzeklis emocionālo un fizisko partnerattiecību stiprināšanai, kā arī pēcnācēju radīšanai. Sava genofonda atstāšana šajā pasaulē ir viens no variantiem, kā sevi padarīt mūžīgu, ja izdodas visu pareizi ievirzīt.

Nerons  Molodec muzzzik...hoccet, No derzzitsja.....:)
sviests!

Kristine_78  Tev vienkārši ir sapratne par seksa kultūru un tas ir apsveicami

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu