Kā izturēties pret provokatoriem?

To varētu teikt gan par dzīvi,gan par interneta vidi.Kad cilvēki tīšuprāt runā vai raksta aizskarošus,dažkārt pat pazemojošus komentārus.Kā piemēru minēšu,ka manās tēmās jau kuro reizi kāds"jauks"cilvēciņš kam profilā nav ne dzimuma,ne vecuma raksta ka es esot meitene.-attieciibas, veidoshana, horoskopi...bla bla.. jaunkundz, labaak ej nomazgaa logus, citaadi pie bruutgaana netiksi.C)Kā domājat kādu reakciju šis cilvēks varētu gaidīt?Un vispār kā būtu jāizturas pret aizskarošiem komentāriem?

Edgars37  Pilnigi piekritu 11:42, bet Torpedim-ko sesi, to plausi un nevajag utis pa citiem kazokiem lasit, ja pats izej uz provokacijam, tad to pasu sanem ari atpakal. Un, lai saprastu, ka visas tavas temas ir no pirksta izzistas, ari si, ipasu intelektu nevajag😃!

111zaagis111  Ja kas aizskar - tad nozīmē ka tas norezonē ar Tevi , ka tur ir ļoti liela daļa patiesības , kas tev nepatīk. Nevar aizskart komentāri kas ir pilnīgi garām . Ja uz ielas uzkliedz - resnā cūka- uzmanīgi tad tievie mierīgi turpina gaitas- bet resnie dusmīgi atskatās.

newgame  Riks086, Tev toties nepietiek ar vienu saitu, lai gan varbut es maldos?!

Momo  kāpēc jācep tēmas tikai cepšanas pēc?
c-(Un tam civēciņam es varu pateikt tikai paldies,ka pasvieda man ideju jaunai tēmai)
man ir gadījies, ka kaut ko īsti nezinu, kaut kas nav skaidrs, iedomājos, ka varētu uzjautāt šeit, bet pēc brīža pāriet, jo, ieslēdzot smadzenes, risinājums ir uzradies bez šī draudzīgā kolektīva palīdzības. kāpēc tev ne dienas nav iespējams nodzīvot bez jautājuma?

edding  11:35
Ir te personāži, kuriem uz katra stūra rādās kaut kādi troļļi. Viņi neapjauš, ka paši pieder šai sugai.
Ko darīt? Izsmiet, pakaitināt var. Tad šie sāk mežonīgi trakot un ir jautri noskatīties.Ignorance pārāk liels gods tādiem.

pikantaa  Aizsūti tai vienai, kas raksta, ka esi meitene, sava krāniņa foto, tad varbūt mainīs domas. Un varbūt pat kļūs par Tavu pielūdzēju. :))

pikantaa  bumpastik -no sava likteņa neizbēgsi :)))

Geisha  Suns rej, karavāna iet
/austrumu gudrība/

av2  kopss kura "datuma" kaads te kaadu nnem nopietni? Laikam buussu ko garaam palaidis....
Nu labi, ja pavisam nopietni - PATS UZPRASIES ! Nu, un ko dod taas, ka dabuu peectam bietee...virtuaali , nepaartraukti ?
Es personiigi gan mazliet uzklausu varbuut kadus 5 , max 10 te. JO paareejie izraisa smieklus :))
Dziive ir tik..intresanta tak, a? :)

Cafe_Noir  jā, vispār troļļi, troļļošana, komentēšana komentēšanas pēc ir mūsu ātrās dzīves sekas - vajag ātri strādāt, nedrīkst runāt, nav laika komunicēt, spiež termiņi un darbi, krājas īgnums un rodas frustācija. bet nekur jau nekas nepazūd. un tā nu sarodas troļļi ar savu troļļošanu.

es jau diez vai esmu savādāka - tāpat šad tad trololloju. un arī zinu, kāpēc. to jau uzskaitīju. ja nebūtu ierosinātāja, loģiski, ka tad izpaustos citādākā veidā. bet nu cenšos krietni ierobežot troļļošanu, sevis labad. :)

draboss  Šī kadra tēmas vislaik tiek komentētas. Tātad cilvēkiem to vajag, lai cik man tas dīvaini neliktos. Pamacība par ignorēšanu pilnīga attiecas arī uz tiem, kuri pārmet daudzo tēmu cepšanu un paši tās komentē. Ignorējat un tās izzudīs.

Muktiana  Provokatori dara vismaz 2 labus darbus pret pārējiem. 1) Viņi testē, cik mūsos daudz grēka. Jo vieglāk mūs aizskart, jo lielāks ("neīstais" jeb "viltus") ego mums piemīt. 2) Un provokatori ārstē mūs no augstprātības - jo, ja būtu "balti kā dimanta oliņas", visdrīzāk provokatoru nebūtu tik daudz. Paši provokatori ir uzņēmušies īpaši neapskaužamu lomu, jo šī loma rāda viņu grēka jau diezgan augsto pakāpi, otrkārt, viņi rullē negatīvo enerģiju savā virzienā -bļauj kalnos un gaida savu lavīnas čupu.

Jason  Muktiana, ko tu pīpē...

mellene_x  "Paši provokatori ir uzņēmušies īpaši neapskaužamu lomu, jo šī loma rāda viņu grēka jau diezgan augsto pakāpi," - kurā vietā te ir grēks un diezgan augtā pakāpē?? Augstāk par slepkavībām, zagšanām? P

Teo_  Bērnu spēlītes. mēs visi uz vecumu krītam bērna prātā.
Ja man nepatīk tēma, es to nekomentēju. Ja man nepatīk kāds komentētājs, es viņa komentus nelasu, izlaižu. Nu tā kaut kā.

Esari  Ko kurš uzskata par provokāciju, aizskārumu, pazemošanu...?
Te jau biežāk vērojama spiegšana kad tiek runāts rakstīts pret valdošā viedokļa viedokli ! :D
..un tad ar tiek lidināti visādi aizskārumi, maksimāli spēcīgi, lai visi citi redzētu "re cik es superīgi izteicos, man piekrīt"...ibo viena daļa vienkārši spēlē uz publiku....

Svece  Provokācija- tas ir sapurināt OHO lapseņu midzeni , paglāstīt pret spalvu ? Vai tad grib bumpastiks lai visi gaudo līdz tikai viņa meldiņu ? Nebūs garlaicīgi ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu