Kā izturēties pret provokatoriem?

To varētu teikt gan par dzīvi,gan par interneta vidi.Kad cilvēki tīšuprāt runā vai raksta aizskarošus,dažkārt pat pazemojošus komentārus.Kā piemēru minēšu,ka manās tēmās jau kuro reizi kāds"jauks"cilvēciņš kam profilā nav ne dzimuma,ne vecuma raksta ka es esot meitene.-attieciibas, veidoshana, horoskopi...bla bla.. jaunkundz, labaak ej nomazgaa logus, citaadi pie bruutgaana netiksi.C)Kā domājat kādu reakciju šis cilvēks varētu gaidīt?Un vispār kā būtu jāizturas pret aizskarošiem komentāriem?

VECA_PIEPE  Speciāli šīs tēmas autoram:
Tu uzsauc tēmu par cīņu ar provokatoriem,
lai gan pašam Tev nav ne mazākās sajēgas: kas tie tādi ir par fruktiem, tieši tā kā Tev nav apjēgas par profokaciju kā tādu un kas tas par putnu tāds ir!

Ohujiņa provokatorus, ta labi, ja vispār uz vienas rokas pirkstiem saskaitīt un sadaļas PA psihozes ir tik paredzamas, ka nākt šeit kādu provocēt, ir gaužam garlaicīgs pasākums, ar ko neviens no provokatoriem šeit savu laiku netērēs,...izpūt gaisu un atsēdies, cīņā saucējs, ibio rio uzradies!
A, ja uz jebkura tupiķa glupu piezīmi komentos uzķeries, tad pats pie tā savu vainu meklē un, ja par to nežēlīgās sāpēs gribas brēkāt publikas priekšā, bet ir apnicis regulāri justies visu apbižotam,...tad atsakies no savas maniakālās tieksmes bezskaita tēmu uzsaukšanā!

VECA_PIEPE  A kurš Tev traucē šeit savu brīvo laiku notriekt priekam omulīgā jautrībā, ne slimīgi nežēlīgās žēlabās par savu apdalīto likteni esam abižotam un nesaprastam?

Ja uzsauc šeit publisku tēmu, tad pats arī esi izvēlējies tās tematu. Neviens Tavā vietā izvēli nav taisījis.
"Paši pūta, paši dega!"

straume22  Nav jau provokatori. Parastie vampīri, daļa apkārt esošo cilvēku tādi ir. Kā atpazīt ? Viņi pastāvīgi sūdzas, lai saņemtu līdzjūtību; baumo vai rada situācijas, kuras piesaista uzmanību; neatbild uz laipnību ar laipnību;rīkojas no sava ego pozīcijas. Kā tādos gadījumos rīkoties?Domās izveidojiet robežu un saglabājiet distanci. Protams ignorējat. Pati rakstu, esmu gados, bet noturēties grūti. Rakstu DG, kad pārņem pozitīvas emocijas ar humora noskaņu, tad ielien kāds šiziks pamanipulēt ar atmosfēras spiedienu...K-hem. Mazliet gaisotne saspiesta, bet elpot tomēr var:)

trumpis10  tas vēl labi, ka par tevi kāds cits raksta, ka esi meitene. Es piemēram, nereti pats sev atrakstu, ka esmu meitene,bet vienalga neticu

Jevpistinija  Autor, tu liec savus ļoti interesantos jautājumus un saņem atbildes. Ja tev nepatīk tas, ko atbild, tad nejautā. Ja tomēr jautā, tad pieņem, ka atbild dažādi un tu saņem vēlamo - iztrūkstošo uzmanības daļu, ko parastā dzīve tev nesniedz. Redzi tev provocējošas šķiet dažas atbildes, bet citiem provocējoši šķiet tavi jautājumi. Dots pret dotu.

Kristine_78  Neņem galvā, skaties uz tiem kas raksta pozitīvus komentārus

slieksnis  totāls ignors un miers mājās

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu