Kāpēc brīva sieviete, kura nevēlas nopietnas attiecības izraisa izbrīnu?

Kāpēc vīrieši, kuri šeit vēlas tikai seksu (kaut arī lielākā daļa no viņiem tikai virtuāli kaut ko var) ir pieskaitāmi pie kaut kādiem tur „mačo”, „kazanovām” u.c. „krutiem VARoņiem„ ,bet, ja sieviete nevēlas nopietnas attiecības, tad uzreiz pieskaitāma pie „m...ām”?

coldlands  Man tas PA sak atgadinat tadu ka raudu muri.

CharlieH  Yvette, vienkārši neņem galvā troļļus. 21. gadsimta lielais mīnuss - internets ir pieejams visiem, arī ļautiņiem stipri tāliem no intelekta un spējas domāt, ļautiņiem kam internets ir vienīgais veids kā vispār izpausties. Cilvēki nesaprot, ka komunicējot virutāli, otrā pusē ir tāds pats cilvēks kā dzīvē, un es varu saderēt, ka 99% no šiem interneta varoņiem, dzīvē Tev nespētu pateikt pat 3 vārdus no tā ko uzraksta šeit. Neņem galvā, Tev tāpat būs tas ko Tu vēlies, bet viņiem visdrīzāk nekas par virtuālo vairāk nespīd ...

gertrude  tādēļ, ka tas ir lielākajā sabiedrības daļā iesakņojies stereotips - ja blakus ir vīrietis, vienaga kāds, tad esi zirgā, bet ja nav - galīgā neveiksminiece. un nav vērts skaidrot, ka labāk jūties viena, laiku pa laikam ar kādu satiekoties veselības uzturēšanas nolūkos. tāpēc uz kārtējo stulbo jautājumu, es parasti atbildu Raiņa vārdiem ,,sasmēlies es esmu saules, nu man pietiks visam mūžam.´´ zinot manu kopdzīves pieredzi, cilvēki parasti atslābst un liekas mierā.

Cafe_Noir  neizraisa izbrīnu fakts kā tāds.
toties izraisa nesapratni nesakritība tekstos un rīcībā - ir gadījies redzēt, ka sieviete visai skaļi paziņo, ka ilgstošas un nopietni uztveramas attiecības viņu neinteresē, bet tikko parādās kāds kandidāts, tā uzreiz ir gan tālejoši plāni, gan ja kaut kas nenotiek pareizi tālejošo plānu virzībā, tā ir cepšanās un drūvēšanās. un pēc tam secinājums, - nu jā, laikam es neesmu radīta attiecībām. vai kaut kā tamlīdzīgi.

ja darbi ar runām iet kopā, tad akcepts un pieņemšana, bez variantiem. tādi tie pīrādziņi.

P.S. es ne tikai noliegusi neesmu, ka vēlos attiecības, bet pat diezgan uzsvērti pasaku, ka tās vēlos. bet nu izdošanās gan - "kā kārtis sakritīs"

edding  06:54
Ja nevēlies nopietnas attiecības, tad OHO anketā pie "iepazišanās mērķis" vajag ieķeksēt- seksam. Un neviens Tevi uz ZAGSu nevilks.
"Yvette, vienkārši neņem galvā troļļus. 21. gadsimta lielais mīnuss - internets ir pieejams visiem,"- teica perzona bez bildes un ar pavisam svaigu anketiņu. Neērti nav citus par troļļiem uzskatīt? Spārni vēl neaug?

bumpastiks  Kāpēc domā ka izraisa izbrīnu?Katram ir brīva izvēle ko izvēlēties.

skarbaiskungs  Nesaprotu, par ko cepiens? Es brīnos par tiem babuļiem, kuri te neklē vīrus un p.iņčus baltos zirgsos.

etc  Tas tāds stereotips, ka sieviete noteikti vēlas nopietnas attiecības. 90 gadījumos no simta noteikti tā arī varētu būt - ja sieviete atstāta viena ar bērniem uz kakla, tad arī meklē stipro plecu, aiz kā palēpties. Pārējie 10 gadījumi - sieviete izliekas, ka neko nevēlas, bet tikko kā dabū īsto, tā kažoks uzreiz apmetas par 180 grādiem. Nu, vai tā nav?

edding  Sagaidīsi, kad pienāks 50 un iemīlēsi kādu 60 gadīgu onkulīti?
----------------------------------
Mani vairāk izbrīna precētas sievietes ar bildēm, kuras neko nemeklē, nevis brīva, kurai tikai seksu vajag.

CharlieH  edding - es izņēmu bildi, jo pateicoties šejienes ´stipri adekvātajiem´ vīriešiem, kurus savadāk kā par troļļiem saukt būtu grūti, sajutos pārāk pieprasīts, esot vienkārši pieklājīgs un neuzbāzīgs :P

vilks28  Ieliec seksīgu foto, tādu lai redzam preci un tad varbūt arī problēma atrisināsies. Tu stipri pārvērtē sava foto iekārdinošās spējas.

trumpis10  man gan sakārdinājās - apēst bulciņu ar kanēli, ar ko asociējas autores fotoportrets :))

psychobitch  jau no paša vārda salikuma nopietnas attiecības paliek slikti...

limonija  Tās, kuras nevēlas vispār nekādas attiecības, bieži vien izraisa kungos histēriju un vārdu plūdus - kirilicā:D

Edgars37  01:00
😃😃😃...ielaid sava templi vienu blusainu, kaskainu veci un tas tavu templi piekakas 10...0x vairak, ka 10-20 normalie😃, visu nosaka ne kvantitate, bet kvalitate un, ja vienreiz zem latinas busi palidusi, tad tur ari paliksi un pat templa kimiska tirisana nelidzes😃!!!

riks086  Absolūti neizraisa nedz izbrīnu, nedz nosodījumu. Kur jūs, sievietes, atrodat tos personāžus, kuru dēļ šādi tendenciozi secinājumi??? Izskatās, ka pilnīgi kā magnēts pievelkat viņus.... :D :D :D

trumpis10  autore, tas bija jāuztver tā, ka tuvojas pusdienlaiks un man gribas ēst, tāpēc ieliec labāk kādu foto arī ar savām ķermeņa daļām jo gribas arī kādu silto ēdienu nevis tikai bulciņu :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu