Kāpēc brīva sieviete, kura nevēlas nopietnas attiecības izraisa izbrīnu?

Kāpēc vīrieši, kuri šeit vēlas tikai seksu (kaut arī lielākā daļa no viņiem tikai virtuāli kaut ko var) ir pieskaitāmi pie kaut kādiem tur „mačo”, „kazanovām” u.c. „krutiem VARoņiem„ ,bet, ja sieviete nevēlas nopietnas attiecības, tad uzreiz pieskaitāma pie „m...ām”?

edding  vismaz kājas taču varēji iestutēt.

Muktiana  Izraisa izbrinu, jo tas kaut kādā ziņā ir nedabiski. Tas būtu līdzīgi kā bērns bērnunamā negribētu nokļūt pie jauniem vecākiem Jāsecina, ka vai nu nesen bijusi sāpīga pieredze, vai varbūt patreizējā stāvoklī ir kaut kas parsteidzoši-nedabīgi labs. Kopumā tas var norādīt arī uz intuīciju, ja pēc karmas paredzēta problemātiska attiecību pieredze, tad sieviete jau intuitīvī izvairās. Bet vispār sievietes pie vīra meklē aizsardzību, drošību - magteriālu un emocionālu, vairāk piepildītu dzīvi. Sieviete vientulībā iznīkst. Vīrietis vairāk piemērots vientulības panešanai, lai gan tāpat var nebūt viegli. Un tāpēc tam,ko sievietei nozīmē laulības/kopdzīve, nekad nav tas pats, kas vīriietim. Var būt arī vēl kādi pārdabiski-mistiski iemesli, kāpēc jauna sieviete jau no dzimšanas negrib bērnus un vīru, bet tas parasti arī ir saistīts ar sāpīgu pieredzi (visdrīzāk iepriekšējā dzīvē). Kopumā tāda nostāja neko baigi labu neliecina. Liecina, ka nav tikusi galā ar pagātnes problēmām. Ja sieviete jau ir nodzīvojusi laulībā krietnu mūža daļu (atraitne) un savu laiku velta bērniem, mazbērniem, puķēm un dzīvniekiem, tad arī ir normāli, ka viņa no attiecībām jau ir guvusi piepildījumu un realizē to cita veida attiecībās. Sarežģīta tēma.

minto  Man izbriinu izraisa vieniigi tas, ka sieviete uzskata ka viirietim pietiks tikai ar vinjas apaljo gjiimi lai sagribeetu vinju sastapt dziivee un ko vairaak.

kuks10  normāli,sievietei jau ap 45.g. kurai bērni jau dzīvo savu dzīvi,veselības nolūkos salaiž,satiekas vai nokniebjās ..un kas tur ir slikti..kas viņai būtu jāuzņem vecis tāpēc..katrs var ņemties pa saviem darbiem un savām mājām..kaut kā tā..

senga  Interesanti,ka vēlies tikai nenopietnas attiecības...tas jau ir ko vērts..Lai dzīvo izklaide!!!

Seventyseven  Manuprat sievietes kuras saka, ka nevelas nopietnas attiecības, tapec, lai uzsistu sev cenu, nu taka, lai virietis saprot, ka vinai itka nav vajadzigs neviens. Faktiski dzive tas sievietes ari sapno par milestibu. Vel ta izsakas delj ta, ka sievietei jau ir nopietnas attiecibas(pabeigtas, vai nebeigusas). Saja gadijuma sieviete tapat sapno par virieti tikai esosais kautkadu vien vinai zinamu iemeslu delj nav istais..
Konkreta topikaa mineta problema ir izveidojusies delj viriesiem kuri neprot sanemt atteikumu un tadel par bsie vietemv neglaimojosi izsakas. Ta diemzel var sanakt ari, tad, ja sieviete dod nepamatotu ceribu uz tiksanos.

klava4  Šī matu krāsa un griezums nav vairs Topā..Nezinu,kas uz Jums skatās? Tagad topā Spārni..ha.ha..

NL_O  Šajā situācijā (ja tāda vispār bijusi) man izraisa izbrīnu kas cits:
Vai patiesi ir kāds(-a), kurš(-a) šeit meklē nopietnas attiecības!?

Floriana  Man izraisa izbrīnu vīrieši, kuri tā domā, bet... iejaucoties viņu iekšējā aurā, daudziem ir pofig par visu, kas notiek, par saviem bērniem, sievām, draudzenēm, un vispārīgi nemāk veidot attiecības, da jebkādas, darba, personīgās...Paskaties, kas notiek valstī un politikā, varbūt sapratīsi. :)

Seventyseven  Iejaucoties sievietes ´´iekšējā aurā´´ īstenībā izrādās, ka sievietes pašas nezin, ko īsti meklē, jo ja zinātu noteikti nebūtu pazaudējušas vai vismaz jau būtu atradušas. Manuprāt vīrieši šajā ziņā ir tuvāki patiesībai, tāpēc tiek cildināti par „mačo”, „kazanovām” u.c. „krutiem VARoņiem„! Normāls vīrietis spēj precīzi un bez ´´extrām´´ noformulēt tekošās vajadzības un pasākumus, kā tās realizēt. Taču sievietes pat ja skaidri formulē savu velēšanos parasti atrodas lielā neizpratnē, ka tās iegūstamas, tādejādi nespējīga pieņemt piedāvājumus.

makinlijs72  liela varbūtība,ka viņa nevēlas arī nenopietnas.neizbrīna.kaut kur jau redzēta un pārāk bieži.

uusins  Kā pati uztversi, tā arī būs.
Zinot, ka latvju bāleliņi ir slinki tušņi ar lieliem alus punčiem un pirmie puisieši ciematā ar vienu māju, mani itin nemaz neizbrīna Sievietes, kuras nevēlas saistības :)

Sermule  Dzīvo un priecājies, neuztraucies par tiem , kas brīnās...

dzintars45v  Normāls vecis starp citu arī vēlās savu un vienīgu un ģimeni,gan jau jaunībā izskraidījies un visas savas vēlmes realizējis un pēc plika seksa apkārt nedzenājās,feisbukā izlasīju teicienu,kas raksturo arī manas domas šinī jautājumā;-kas ir izbaudījis mīlestību,to pliks sekss nesaista,,-ja par sievieti,tad ir varianti,ja kādā mazākā miestā,tādā veidā dzīvo,tad reputācija viennozīmīga un diez vai kāds tiešām sakarīgs vecis ar tādu pīsies,varbūt pēc puslitra alkohola,ja lielpilsētā,tad tur savādāk,saskrējās,paseksojās,pašķirās,izvēle liela,bet tāpat tas liecina,par kaut kādām pagātnes problēmām,kad cilvēks pats negrib neko nopietnu meklēt,ir vēl viena sieviešu kategorija,kurām visu laiku gribās,krieviski tas saucās bešenstvo matki,bet tas ir atsevišķs stāsts,zinu gadījumus,kad tādas staigā pa rokām un paklīst,vai nodzerās,zinu arī,kad jaunībā iztrakojās,pēc tam apprecās,dzemdē trīs bērnus un dzīvo laimīgi,respektīvi,katram tādam gadījumam savs stāsts/

Sermule  Ja ir intelekts, kopta, glīta sieviete, tad arī mazā miestā vīrieši par viņu slikti nerunās, pat ja viņa guļ ar vairākiem, bet precētie kaut domās iekāros...vispār katram savs liktenis arī šinī jautājumā

dzintars45v  Ir mums viena,tāda pat ļoti glīta,kopta un ar intelektu,divi vīri no viņas laimīgi tikuši vaļā,tagad patrāpās visādi....,neviens sakarīgs vecis ar tādu pīties negrib,tā i mocās pārsvarā viena pati,ceru ka atradīs sakarīgu veci un viss viņai būs ok,katram savs liktenis,ir sekmīgas jaunas biznessievietes,kas izvēlās karjeru,ģimenes vietā,bet tas drīzāk ir izņēmus,no normas,sieviete tomēr manuprāt ir ģimenes pavarda sargātāji,ja par precētajiem,tad te ir atslēgas vārds,iekāro,tas tāpat kā,kaut kādu seksbumbu pa tv iekāro,bet dzīvot ar tādu kopā,nav ne mazākās vēlēšanās un tur jau ir tas sāls,ka skaista,gudra,kopta,bet viena pati un ja jau gadi ap 40,tad cik tā smukuma vēl atlicis,bet tiešām,katram savs liktenis...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu