Vai tiešām daudzas sievietes domā,ka vīrieši ir tik primitīvi un tiem pietiks tikai ar smuku ārieni?

Dažkārt rodas iespaids,ka ir sievietes kas uzskata vīriešus par primitīviem dzīvniekiem.Kam izņemot smuku ģīmīti un seksu neko citu nevajag.Varbūt tiem kas grib tikai kādu izkniebt tiešām neko citu nevajag.Bet vīriešiem kas meklē nopietnas attiecības ilgtermiņā ar vienu smukumu ir par maz un arī smukums ir nosacīts jēdziens,jo tā ir gaumes lieta.Vai dāmas par to aizdomājas,ka ne tikai smukums svarīgs lai piesaistītu sev vīrieti uz ilgu laiku?

Jason  Nē, bumpastik, iesākumā tādam, kas nav mūžīgā nelaimes čupiņa. Nu, nepavelkas LR sievietes uz žēluma izraisītājiem! Turpinājumā ar nedaudz pozitīvāku attieksmi pret sevi - ja nemitīgi visiem stāstīsi, ka esi mazs resnītis ar šķidriem matiem/zobiem, no kura sievietes bēg pa gabalu, tad viņas arī turpinās bēgt. Un visbeidzot, ja jau tas vēdera apmērs patiešām tik ļoti bojā tavu paskatu, nu pārvari sevi un aizstaigā līdz sporta zālei.

Korneelija1958  Lai nu kā te vīrieši taisnojas ,ka bez smukuma un seksa interesē arī kas cits tomēr lielākai daļai arī tas vien interesē.Jā varbūt kādam ir arī citas intereses bez visa tā ,bet neesmu gan dzirdējusi ka tiktu kas cits piedāvāts.

gertrude  jā, domā.

_pamparam_  jā, ta es domāju

Vanesa15  Par laimi, visiem tā nav. Veiksmīgām ilgstošām attiecībām ir svarīga garīgā saskaņa un fiziskā (seksuālā) pievilcība, kas ne vienmēr nozīmē klasiski skaistu. Tur darbojas kas cits - smaržas, garšas uttt....
Bet tomēr, ko gan citu lai domā, kad liela daļa veču nespēj neblenzt un siekaloties uz garām paejošām slaidām kājām īsos svārciņos, smuku sejiņu un krūtīm. Tātad, tomēr taisnība ir un liels procents dzīvo instinktu līmenī.

minto  Es domaaju katrs labaak izveeleesies gliiti pasniegtu eedienu uz smuka shkjiviisha nekaa samachkaatu vakardienas putru. Tas pats ar sievieteem!

neko  Es tik tā, ar kautrīgu piebildi:
"Jason,un kādam tad jābūt vīrietim?Tādam kas kniebj visu kas daudz maz smuki izskatās un mazliet kustas?Ar ko tad Tu vari sevi lepni uzskatīt par vīrieti un teikt ka citiem par to vēl jākļūst?"

Esi tak reālists. Visas apmierināt tev visdrīzāk neviena neprasīs, bet vismaz vienu nāksies gan. Sievietes arī ir tikai cilvēki un ar smuku parunāšanu vien viņām nepietiek:) Agri vai vēlu, bet nepietiek.

CharlieH  Pieprasījums nosaka piedāvājumu. Acīm redzot, sakopt ārieni ir vieglāk, kā uzpost arī iekšējo pasauli.

senga  Tā tas ir,ko nu kuram vai kurai vajadzīgs.Citam smukums,tikai sekss ,cits varbūt aizdomājas un vēlas no sievietes kaut ko vairāk..arī prātu un dvēseliskas vērtības,sapratni,cieņu u.tt...

skarbaiskungs  Nu nezinu. Lai vai kāc skaistums staro sievietei no iekšām, ja man uz vizuālo neceļas, tad bekādas attiecības tur sanākt nevarēs.

coldlands  Palasot vairaku sieviesu nejaukos komentarus, kaut ka skebigi paliek. Ja vinas to uzskata par savu intelektu ok ieksejo pasauli, tad tadas tiesam tik vienreizlietosanai paredzetas, tadas pie satiksanas labak, lai vispar muti vala never, nu ver tik tad, kad...........

jadore  Kapēc primitīvi?, tikai estēti :)

ne_meklejumos  Vīrieti piesaista laimīga sieviete, rūgumpodi un neapmierinātās nav viņu gaumē.

111zaagis111  Vai tad ārējais nesmukums ir pazīme iekšējam skaistumam. Drīzāk jau slinkumam un stulbumam. Tas tāds lēts populisms - piedāvāt neredzamo iekšējo skaistumu.

JaukaaSieviete  Es tā nedomā.. smukai būt ir labi, vēl labāk būt arī gudrai... bet vīrietis sievietē meklē mīļumu..

psychobitch  un kā pierādīsi, ka neesi viens no šī vairākuma? parasti tādi ķeras pie pēdējā salmiņa - sievietes dvēseles skaistuma... nu kuram spējīgam un bagātam tas interesē?

Labrador  Postpadomju telpai raksturiigs primitiivdziivniecismas,taapeec sievietes lielaakais trumpis ir aariene-primitiivi izteikta.Jaabuut milziigiem pupiem,vulgaaram grimmam,prastai uzvediibai.Tieshi taadas piesaista jaunizcepto,relatiivi nosaciito bagaatnieku uzmaniibu,jo par smalkaas modes tendenceem sovokam nav nekaadas izpratnes.

av2  jaunkundzes, taapec ka jums ir taas vaaveres, neiedomaajaties, ka savu kaartiibu ieviesiisiet ! Cik var ssito atkaartot - viirietis ir tas , kurss izveelaas. Punkts.

mellene_x  av2, Tavā vecumā jau nu bij jāzin, ka beigu beigās sieviete izvēlās...vīrietis dod mājienu, medī, utt..utt.. bet, sieviete ATĻAUJ vai NEATĻAUJ sevi nomedīt... Tu vari kaut 10 izvēlēties, un sieviete Tev pateiks NĒ, ko tad? Ko darīsi ar to, kuru izvēlējies, bet viņai Tu vnk nepatīc? PUNKTS.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu