Vai tiešām daudzas sievietes domā,ka vīrieši ir tik primitīvi un tiem pietiks tikai ar smuku ārieni?

Dažkārt rodas iespaids,ka ir sievietes kas uzskata vīriešus par primitīviem dzīvniekiem.Kam izņemot smuku ģīmīti un seksu neko citu nevajag.Varbūt tiem kas grib tikai kādu izkniebt tiešām neko citu nevajag.Bet vīriešiem kas meklē nopietnas attiecības ilgtermiņā ar vienu smukumu ir par maz un arī smukums ir nosacīts jēdziens,jo tā ir gaumes lieta.Vai dāmas par to aizdomājas,ka ne tikai smukums svarīgs lai piesaistītu sev vīrieti uz ilgu laiku?

Deisa  Mērķi attiecībām ir dažādi. Ja vīrietim sievu vajag galvenokārt kā aksesuāru, tad tieši izskats būs pirmajā vietā, pēc kā taisīt atlasi. Nevajag domāt, ka visiem ir tieši Tavi kritēriji, pēc kā izvēlēties partneri. Tāpēc prātīgākais ir saprast, kādas attiecības vēlas, kas nepieciešams, lai tādas izveidotu, un tad sevī uztjūnēt to, kas šim mērķim visvajadzīgākais.

etc  Smuka, gudra un jauna - tādas mēdz būt tikai gudrās blondīnes. Holivudas filmās. Tas nu tā. Bet jebkuram vecim labāk patīk no rīta pamosties kopā ar izskatīgu būtni, nevis vecu, krunkainu tauku kamolu. Vai tā nav?

limonija  Av2, esu beiKta un pagalam no tām aplamībām, ko sarakstīji:D Izvēlas SIEVIETE - tiesa gan, tikai no tiem, kuri viņu iekāro. Jo tādu vairāk, jo vairāk arī ir kurvīša saņēmēju, jo sieviete taču nevar izvēlēties visus:D Bet nevienu sievieti neviens(atkārtoju - neviens) nedabūs, ja viņa būs nolēmusi izvēlēties tomēr citu.

Floriana  Neesmu sastapusi tādas sievietes, bet jākļi un jāklenes ir visos gadalaikos, atslābsti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu