Vai te ir daudz vecas nevienam nevajadzīgas plekstes?

Kas apskauž jaunas,skaistas sievietes un cenšas viņas visādi aizvainot,ka daža laba pat neiztur un izdzēšas.Un tā visas smukās,foršās izdzēšas.Paliek tikai plekstes un vīriešiem nav ko izvēlēties.Kāpēc tās plekstes tā dara?

derevnja10  Nepaies ne desmit gadi, dziedās to pašu meldiņu, tik vārdi būs vietām samainīti.....:D

edding  Gan jau pašas viens no kreisajiem nikiem bija. Štruntīga aktrise.

runcs51  Pēc loģikas sanāk,ka pati autore sevi arī pieskaita pie augšminētajām plekstēm...Neuzdrošinos šo faktu apstrīdēt.......

cita  Bet kurš Tev teicis ka viņas ir vecas un nevienam nevajadzīgas!???... Es gan tā neteiktu...

spaarnu_meitene  es jau sen esmu sapratusi kāpēc te ir vecas plekstes, bet ko te dara tik jaunas zivteles, no kurām nekāda jēga (virtuāli)?!!!!!

Ko ielīda dīķī ar piranjām un pēc tam sūdzās, ka sakoda... da jāpriecājas, ka vispār varēja vel pašrocīgi izdzēsties !!!

Pirms kaut ko darīt - paskatieties, kur atrodaties ;)

bratka  Jaunībā ballītēs par meitenēm kāvāmies, ķīselis vien šķīda, tad sadzērām tubrālības un sadalījām skuķus. Diemžēl sievietēm ir cits skats un viņas līdzīgās situācijās ir ļoti nežēlīgas. Būtībā kaut ko līdzīgu sastopam gan dzīvnieku pasaulē, gan bioloģijā.

av2  peec 40 daudzaam tiessaam ir reaalas probleemas izveidot ko forssu, sexy, un paliekossu.Vinnas tad uzaudzee arvien biezaaku aadu, un "dziivo" te gadiem.....

Edgars37  ...drizak man jauzdod jautajums - Ka jaunas un smukas vispar nem vecas plekstes aube;D? Vinam pasam sava galva un mugurkaula nava;D??? Bet ari vecajam plekstem nav ne vainas - vairs nav ne izveligas, ne prasigas, nem ko dod - dzive labi izskolojusi;D

Jevpistinija  Taurenīt, drīksti nedzēsties. Es kā veca plekste tev oficiāli atļauju.

ne_meklejumos  Par ko tās jaunās apskaust, katram savs laiks. Nez kāda pati būsi pēc gadiem, jaunība skrien vēja spārniem.

psychobitch  jā, te ir pilns ar vecām plekstēm un viens skaistulis - meklēt pēc nika Mavs...

Labrador  Var piekrist autorei.Ir ljoti daudz paaraak prasiigu,iedomiigu sievieshu,kuras visus viirieshus izbraakjee,ir paaraak izveeliigas.Galu galaa savu palaidushas garaam un ar skaudiibu veero jaunaakus paarus un sievietes,kuri ir laimiigi.Sho paraadiibu noveeroju,straadaajot uz praamja.Gados vecaakaas grezeles(savaadaak nenosaukt),tur ierodas ar meerkji atrast partneri no pasazhieru,vai kugja virsnieku vidus,Taadas visaadi centaas sacuukot dziivi gados jaunaakajaam un pievilciigaakajaam darbinieceem.Un to dariija rafineeti.Atriebiibas kaaram viirietim taadi suudi praataa neienaaktu.

JurisK  bratka un labrador noveerojumi shkjiet pareizi. Taa tas ir cilveeku pasaulee, atshkjiriibaa no dziivniekiem. Tur teevinji izraada dizhus ragus, sarkanas peecpuses vai koshas spalvas, ik pa laikam atshujot visaados veidos konkurentus.

av2  visgarlaiciigaakaas esot no 45 liidz 55, sex jomaa, jo jau mineetaa iedomiiba . Liidz tiem 40 jau sex ir super, jo daba prasa. A peec 55 saakaas peedeejaa vilciena sindroms, un tad jau arii laizzz uz pilnu klapi. Tas nu taa, dalleeji par teemu. Nezinu preciizi ( nav pieredzes lielas ) , kas iisti ir te, bet.....es jau mineeju, ka iedomiiba ir, to var maniit.

VECA_PIEPE  Ar kādu bravuru te ienākdams, ar tādu bravuru no šejienes tiksi izvadīts!

Tā arī šoreiz: pēc kā nāca, to arī saņēma,... pelnīti saņēma un nav ko pēcāk savā bravūrā vainot citus.

Nerons  Arī plekstes kaut kam noder!
neķer kreņki meitēn:):):)

reached  av2, nekautrējies. Esi izbaudījis sievietes no 40-80. Tur nekā slikta nav, toties pieredze, vari padalīties.

pikantaa  V_PIEPE, bet Tev tādi prieki no tā visa, ka až dienasgrāmatā par to uzreiz jādalās milzu līksmē. Tantuks esi pāri pusmūžam, bet uzvedies kā bērnudārza skuķis. Faktiski KOMISKI, bet kas tad man.... ;))))
P.S. Tikai tas meituks pēc Saktas teiktā izdzēsās, jo atrada ko gribēja, tā ka Tavs nopelns tur mazs, jokainā kundzīt. ;)

Sakta  Kad sievietes sāk konkurēt ar 20 un vairāk gadu jaunākām par sevi, tad gribot negribot, sanāk neadekvāti, - tas izriet gan no Labradora piemēra, gan no tā, ko minēja pikantaa. Un izskatās no malas nevis komiski, bet traģikomiski...

bumpastiks  Sapresēta jau tā meitene tika,bet dēļ tā jau nebija jādzēšas.Man jau tad vajadzēja reizes 10 vismaz izdzēsties,bet man vienalga ko saka.Es velku savas ragutiņas tālāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu