Vai te ir daudz vecas nevienam nevajadzīgas plekstes?

Kas apskauž jaunas,skaistas sievietes un cenšas viņas visādi aizvainot,ka daža laba pat neiztur un izdzēšas.Un tā visas smukās,foršās izdzēšas.Paliek tikai plekstes un vīriešiem nav ko izvēlēties.Kāpēc tās plekstes tā dara?

Deisa  Un Tu tiešām domā, ka jaunās kaziņ..., graciozie sieviešu dzimtes kalnu dzīvnieciņi, izdzēšas dēļ plekstēm? Tak plekstes nav sadzirdamas, tikai zem ūdens žaunas virina, bet skaņas nav. Tur pie vainas būs vecie āži, kuri nu nekādi nespēj piesaistīt jauno graciozo būtņu uzmanību, lai te ilgāk uzkavētos.

NL_O  :) nezinu gan, cik te tādu ir, bet 100% droši paredzams, ka pēc netikdaudziem gadiem būs par vienu vairāk - tevi.

VECA_PIEPE  Un tā visas smukās,foršās izdzēšas.Paliek tikai plekstes...(c)

Nu tādi pašvaki pulveri ir visas tās smukās un foršās, ja veco plekstu dēļ ir plinte krūmā jāmet un steigšus jāizdzēšas. Krunku netur.

limonija  Gandrīz muti no smiekliem izmežģīju - kur nu es kā plekste ar šķību muti likšos?:D

kokote  Laikam jānotic Maigajam nelietim- šādus tekstus var sadomāt tikai senilisma stadiju sasniedzis vecis

VECA_PIEPE  Uz to #11:04

Ai ta ko nu par nopelniem maniem tā maršē?
Ta kādi gan te mani nopelni? Es atzīstu to, ka esmu iedomīga, bet ne jau tik lielā mērā, lai uzskatītu sevi par pup zemļi. Tā smukā meitene savu pompozo izdzēšanos pati vien pie saviem nopelniem, lai pieskaita!:D
Ta pierasta jau te ir lieta, ka ik viena no extra skaistulēm, pirms publiski izziņo, ka ir tikko kā piereģistrējusies vai arī še ir dikti nesen,...pēcāk iztaisās par pārprastu, visu plekstu apskaustu un apbižotu, esam pūkaina, tīra un satriecoši visa saita vīriešu iekārojama. Nav takš ko kreņķi ķert, ja ar vienu savu niku, tik tālu aizmuldas publikas priekšā, ka cits nekas vairs neatliek, kā aiz kauna, ir jāizdzēšas,...ar saviem citiem nikiem, takš droši var turpināt tālāk savu aktrīzes karjeru. Kur problēma?
A Piepim no tā tik ir labums: svaigs materiāls rakstīšanai. Un kas var būt labāks par to?!!!

Floriana  Plekste jau ir ļoti skaista un garšīga zivs! Secinājumus izdari pati...

Seventyseven  Domāju "smukās", tāpat, kā "plekstes" principā ir vienādas pozīcijas, jo tadu vīriešu par kādiem sapņo daba ir ļoti maz un tie visi ir jau aizņemti. Tas gan analoģiski attiecas arī uz vīriešiem, jo arī sievietes par kurām vīrieši sapņo satikt daba ir ļoti, ļoti retas. Pamatā tikt pie normāla kandidāta var, tikai to, kadam noņemot vai ja ļoooooti paveicas satikt tulīt uzreiz pēc šķiršanās no iepriekšējā! No kā secinu topika autore ir pazaudējusi, ko sev dargu, tāpēc šī pretenzija.

Nerons  Zolotije slova Seventyseven :):):)zolotije slova!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu