Labākais ko cilvēks var izdarīt saviem bērniem ir nelikt viņiem piedzimt?

Piekrītat?

Esari  Sīkais losi- aizej pie muteres un izstāsti viņai šito savu murďziņu uz pohām- varu aš saderēt, ka dabūsi ar slapu trauku lupatu pa muti...labākajā gadijumā. A ta i mok malkas pagale pa tavām ribām padancos....

uusins  Labākais, ko cilvēks var darīt saviem bērniem - viņus izaudzināt par Cilvēkiem. Lai neizaug visādi nekam nederīgi lohi :)

Marija_Anna  "Bija jauni un stulbi." (C) 13:09
Varbūt viņi mīlēja, vismaz kaisle bija.
Tev , izskatās , ir vienīgi metamais mērāms un īpatnēja filozofija . Kā aizsargmehānisms aizvainojumam. Un cinisms.
Ak , tu nelaimes čupiņa. Vai tāpēc vajadzēja visiem citiem rītu sačakarēt ?
Bet mātei šo labāk neizklāsti.
Tur ne trauku lupata dancos. Lai kāds tu arī būtu un kā jums ģimenē gājis , viņa tomēr tevi ir saglabājusi. Mīlēdama. Pa savam.

Spicis  Kam tev 20cm garš daikts? Domā ar 13cm netrāpītu pisuārā?

fargo  kristietība māca lūk ko - turies pie savējiem, apņem sievu, mīli vīru, esat kopā, audzinat bērnus - kopā, jo viņiem vajag abus. mācaties arodu, centies būt veiksmīgs savā arodā un veiksme ir draudzene uzcītībai un labam nodomam. tā antāk. kristietība māca, ka cilvēks ir dziļi grēcīgs un tam ir jātiecas pēc ideāla, pat klūpot un krītot, vajag pašam censties celties un turpināt ceļu. ja vajag lūgt atbalstu, ja vajag dot atbalstu citiem - ar padomu vai labu darbu, kas nu kad ir vajadzīgs.
kristietība māca nepaļauties uz valsts varu. bet uz Dievu un sevi un saviem tuvajiem. tā māca turēties kopā un rūpēties par labklājību. nevis sadali un nabagu producēšanu, bet paradīt garā un mantā nabāgus no ņēmējiem par devējiem. "jo lai arī abi ir svētīti, devējs un ņēmējs, labāk tev ir dot, nevis ņemt" tas ir ekonomiskais motto, ja gribi.
bet līdzīgs ir garīgais motto - "neatraujies no tā, kas tev prasa un neatraidi to, kas tev lūdz"
un dzērums ir jāizguļ. tas labāk. tad domas sāvāksies un jauna diena pavērs savu ceļu. lai tev labs jaunais gads. piepildi savu likteni, nevis izdomā/attaisno kā to nedarīt.

klava4  Ne visiem vajag piedzimt..piekrītu. Bet liktenis bija lēmis,ka tev bija jāpiedzimst.Nevaino vecakus. Vini nav vainīgi.Tā tas vienkārši notika.Bet ja tev neapmierina sava dzīve. Maini viņu ,tikai tu to vari,neviens cits to nevar..Tikai Tu. Un apstakļi sakartosies,ka paliks vieglāk un vienkāršāk. Jau viss uz pasaules ir laicīgs un pat varbūt nemaz nepastāv? Viss ir ilūzija. Un nav ne laba,ne slikta nav ne elles ne paradīzes. Tas viss pastāv jo cilvēks tā doma.Tikko tu mainīsi savas domas, mainīsies viss tev apkārt.Domā tikai par labam lietam un mīli sevi. Sevi mīlēt ir viss grūtak. Citus mīlēt ir daudz vieglāk.Tas gan..Sāpes un bēdas viss pāriet un viss reiz beidzas.Bet vienmēr nāk vieta,kas cits.

piladzoga  Jā ,kādreiz(jaunībā) ,kad apvainojos uz māti domāju līdzīgi..Ja nespēj mīlēt savu bērnu ..tad kāpēc vispār jālaiž pasaulē..tomēr ar gadiem tā sajūta pazūd ..

ahava  Ļauna un tātad tukša doma topikā.

Bībeli vajag lasīt no vāka līdz vākam, pie tam orģinālvalodās, tad varēsi cerēt, ka saproti kas tur uzrakstīts. Tā kā darbiņš vairākiem gadu desmitiem, toties rezultāts Tevi pārsteiks....

kuks10  jau kuro reizi lielies ar savu daiktu,gadījumā neskaties caur lupu uz savu gailīti..?!))

Geisha  Uztaisi vazektomiju ( laikam tā sauca to vīriešu sterelizāciju) un pēc sevis neatstāsi bērnus.

furnitura  Diemžēl viņi tāpat piedzims, tikai kādā arābu teroristu ģimenē. :D

neko  Ne nepiekrītu. Bet izaudzināt par tādiem kā Tu - tas gan ir ļaunākais ko var izdarīt.

indima  Cilvēkiem līdz trīsdesmit gadiem tiešām nevajadzētu radīt bērnus...ko gan tie saviem bērniem var iemācīt,ja paši vēl bērna prātā...

Kristine_78  Loti filozofisks piegājiens.

Cafe_Noir  jā, šito topika autoru vajadzēja abortēt ...

Kristine_78  Kamdēļ rodas šāds jautājums? Es piemēram būtu laimīga atkārtoti kļūt par mammu. Viens ğēnijs būtu vairāk mūsu pasaulē.

jurks  Jā! Populāra iespēja, nevis- nelikt, bet- neļaut viņiem piedzimt, ar aborta palīdzību! Bet tā jau ir nogalināšana:(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu