Labākais ko cilvēks var izdarīt saviem bērniem ir nelikt viņiem piedzimt?

Piekrītat?

jurks  Var padomāt, ka Tu jau visu esi izštukojis, kā tur patiesībā ir?? Vai piekļuvis pie apslēptām zināšanām??

Muktiana  Nav taisniba. Labākais, ko izdarit priekš savas dzimtas, tautas un Dieva, ir ļaut bērniem piedzimt, bet tikai stadijā, kad cilvēks ir pacēlies tik augstā garīgajā pakāpē, ka var piesaistīt garīgas nevis dēmoniskas dvēseles. Dēmoniska dvēsele ir apveltīta ar zemiem instinktiem (intresē tāpat kā dzīvniekam - gulēšana, sex, ēšana, mājas iekārtošana), ir apveltīta ar sliktām rakstura īpašībām (bieži dusmojas, ir skops, krāpjas), piedzimis līdzīgā ģimenē, neko negrib zināt par Dievu. Ja ir jārada "dēmoniskas dabas dvēsele", tad tiešām labāk, lai bērni nav. Bet tas nav labākais.

Muktiana  P.S. Visi paši izvēlas piedzimst, lai izietu ārā no šī "materiālā cietuma", kurā tiek piešķirts ķermenis. Mēs, dvēseles, esam ieslodzītas savā ķermenī. Uztaisot pašnāvību, mums saglabājas citi neredzamie ķermeņi (spoku kermeņi), kas arī ir materiāli. Tikai piedzimstot cilvēka ķermenī ir īpašas iespējas strauji attīstīties un tuvoties tam līmenim, kad tiek sasniegta "garīgā pasaule" un piedzimšana izbeidzas (tas nozīmē, ka jātiek vaļā no sliktiem ieradumiem, jāapzinās Dieva eksistence un jābūt gatavam pakļaut savu ego). Līdzīgi kā ja vēlas nokārtot tiesības un braukt ar auto, dvēsele pati izvēlas iet tās tiesības kārtot un mācīties. Tieši tāpat izvēlas iemiesoties, t.i., piedzimt.

fargo  mazliet, atļaujoties turpināt muktianas rakstīto - izvēlies sev cilvēkus apkārt. esi uzmanīgs, kas tev ir blakus. viena lieta ir sociālā vide, tas citādi, bet arī ar nopietnu ietekmi. esi izvēlīgs draugos. izvairies no visa sava iekšējā spēka no tiem, kas velk lejā. tas nenozīmē atraidījumu. bet ja viņi nedzird, negrib klausīties, nevēlas mainīties... jums nav pa ceļam. cilvēce slīkst. centies sasniegt virsmu. pat ja kādam ir jāpalīdz un tas notiks lēnāk. bet ir cilvēki, kas rauj lejā. mums, kā cilvēkiem, kas izdzīvos ir laicīgi jaizkāpj no vilciena, kas traucas tālumā un gals ir bezdibenis. tur neviens neizdzīvos. mēra dzīres.

fargo  es tagad sapratu, ka tas ir tas čalis. ups. sorry par komentāru. nelasi to.

VAZ07  Cilveks atbildigi pieiet sim procesam ,laist pasaule bernu ir nopietns darbs kuru reti kurs apzinas ,vispirms izdara tikkai tad sak apzinaties ko tas no vina prasis ,saprot ka isti nav bijis gatavs ne morali ne materiali ,tadi tad mums tie rezultati ir!

rezgals  Peec Tavas lodjikas spriezot|nekaa personiiga| vislabaakais Taviem vecaakiem buutu bijis Tevi neienjemt!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu