Kā var rasties jebkādi jautājumi publiski, ja vīrieša un sievietes attiecības ir atklātas?

Jautājumu daudzums attiecību jomā ir dominējošs. Iespējams, ka vīrieša un sievietes attiecības dominē cilvēku savstarpējās attiecībās. Tad- kā var gadīties tā, ka publiskajā telpē par šo ir visvairāk jautājumau/

adamsone  Pilnīgi atklāti ir tikai lauku palīgskolu abolventi un viņu pēcnācēji devītajā paaudzē.Bet attiecības var apspriest vienmēr - visiem interesants, nekaitīgs un pietiekoši izklaidējošs jautājums, pie gadījuma var gūt arī kādu vērtīgu atziņu.

bumpastiks  Attiecības tas ir mūžīgais jautājums.

Deisa  Cilvēks ir sociāla būtne. Ja godīgi, man baisi iedomāties indivīdu, kas par visu sev aktuālo runā tikai un vienīgi ar dzīvesbiedru, ne ar vienu citu. Vienu brīdi bija draugs, kas uz šito pusi vilka. Ļoti nomācoši, lai neteiktu vairāk.

Seventyseven  Gadās, ka cilvēki nespēj noticēt tam, ko redz, jūt, nepazīst, nespēj pieņemt to ko piespēlē liktenis, tāpēc mēģina rast atbldes visur kur. Meklējot tās publiski, pie draugiem, astrologiem, kartologiem uc. "prāviešiem". Tas ir bailes no nezināmā, tāpēc jābūt gatavam stiprinot sevi ar informāciju!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu