Vai ir bijis skumji pazaudēt virtuālu Draugu?

Šodien no rīta biju nedaudz noskumis.:(Es te draudzīgi šad tad sarakstījos ar kādu Jauku dāmu,bet šodien saņēmu no viņas pēdējo vēstuli,ka OHO pārāk daudz laika aizņemot un paskatījos,ka mana virtuālā draudzene ir izdzēsusies.Žēl zaudēt draugu,kaut arī virtuālu.Vai jums ir bijis tāpat,ka pierodat pie virtuāliem tēliem un draugiem un ja tas pazūd,kaut kas pietrūkst?!

av2  preceetaas biezzi vien ir viss......vientullaas.

Edgars37  Stulbi gadu sakt ar gauduligu temu, butu uzsaucis ko jestraku😃

lindmane  Ai virtuālais labākais.... tik skumji.. nu ir skumji, bet viss kādreiz mirst, lai kā sāp, bet sāp ārprātīgi; nav receptes kā novērst, ir tikai degpunktā ziņojumi...
Lai Jaunajā gadā nebūtu degpunkta, top ziņa; nepieļaujam mūsu dzīvē iezagties tv; lai mūs izsķaidītu ziņās.

psychobitch  droši vien viņa izdzēsās pēc tavas ieliktās tēmas ja sieviete pārāk patīk...

selnija_  Jā ir bijis tā un pat vēl tagad žēl un ir cerība, ka viņš kādreiz atkal te ieradīsies un uzrakstīs.

inaralaima  Pati esmu pametusi,kļuva neinteresanti un garlaicīgi uzturēt tādu draudzību.

Chris1986  Nezinu, man nekādas sarakstes neveidojas, jo nezinu, ko lai rakstu svešiem cilvēkiem, ko lai stāstu, ko lai jautāju un galvenais - KĀPĒC?

puuuka  Chris 1968/.....´´jo nezinu, ko lai rakstu svešiem cilvēkiem, ko lai stāstu, ko lai jautāju un galvenais - KĀPĒC?´´....pēc PA,kur Tu liec temas,gan to nevar pateikt,lai gan Tur ir vēl vairāk svešu cilvēku!!!!!

limonija  Pēc virtuāla drauga zaudēšanas uznāk virtuālas skumjas un rodas jaunas virtuālas tēmas virtuālai komunikācijai:D

Chris1986  puuka, nu ja, tad var teikt, ka mans virtuālais draugs ir oho PA. Vismaz tas uz mani neskatās ar aizdomām, ka gribu tam uzkāpt

reached  Chris 1968, kā nezini ko. Te taču viena/s otra/s apraksta katru savu soli, cikos gulēt aizgāja, cikos pamodiijaas, ko apēda, cik apēda,ko......Aiziet uz veikalu, atskaitās, aiziet uz krūmiem, arī. Vienmēr kādam ko nosper, apzog kādu ankambari. Nu tā kaut kā. Arī Tu vari šādā garā, jo tas esot baigi gudri. Pārējie kuri tā nedara, ir muļķi.

HOUSE  Nu tā kā Tev man noteikti nav un nekad nebūs. Tu esi viens no tiem meslīpētajiem dimantiem.

puuuka  Cris 1986/....PA nekas nenotiktu,ja tur nebūtu oho ļautiņu,ar draugiem vai nedraugiem,bet sarakstes jau Tev veidojās un pie tam regulari,stāsti un jautā arī Tu regulāri....bet KĀPĒC???...to gan Tu varētu mums pastāstīt.....:)
Lai nu ko mēs te rakstam ,bet man liekas,ja ne sāpīgi,tad vismaz nedaudz žēl,vai skumīgi ir katram,ja kāds interesants cilvēks,ar ko Tu esi rakstījies,vai komunicējis DG un PA,ir prom no šejienes.Man,piemēram bija nedaudz skumīgi,kad nebija vairs rīta kafijas no Taduča(Taducs),un vēl daudz interesantu cilveku,kas reiz te uzturēja jautru omu,un lika interesantas temas PA.

VECA_PIEPE  ... paskatījos,ka mana virtuālā draudzene ir izdzēsusies.Žēl zaudēt draugu,kaut arī virtuālu...(c)

Ir nu gan, nu gatavās piraņas ir tās vecās plekstes,...nu noteikti, ka norija kārtējo meiteni!

MrJones  Atvaino, bet gruuti uzziimeet tavu virtuaalo portretu, kaa viirieti...nu nav Nav tur kKas....taada sajuuta, ka apakshaa seezh sieviete.......

P.S pa laikam te ir maniits, ka sievietes meegjina pieaudzeet sev virtuaalaas bumbas, bet...vinjas neapzinaas, ka to izdariit nav nemaz tik vienkaarshi,..jo.... ir jaadomaa ari kaa viirietim!!

Jautrite50  Es gan saprotu šīs jūtas, zaudejums paliek zaudejums. Tas sāp. Nav svarigi ko mes zaudejam,bet izjutas ir lidzigas. Ar laiku tas pāries. Pašai man ir bijusi līdzīga pieredze. Un tas ir tikai normāli. Veiksmi!

veeja_roze  MrJones viedoklis. Es piekritu, ka tā ir sieviete. Kā jūs agrāk par to neesat iedomājušies.

rudzupke  Labāk jau ,ka vīrietis te izliek visu savu sāpi,nevis sāk nodzerties un pudele ir vienīgā draudzene.

AivarsN  Ir nācies pat vairākkārt zaudēt virtuālās draudzenes. Dažām esmu palīdzējis atgūties pēc smagiem pārdzīvojumiem,dažas man ir daudz iemācījušas. Jautāts jau tika par draugiem nevis mīļākajiem. Un te jau nav būtiskas nozīmes,vai draudzējies virtuāli,vai klātienē. Jā, dažreiz patiešām kļūst skumji. Ja ir tik ļoti pierasts katru dienu komunicēt gan par ikdienišķiem sīkumiem,gan nopietnām dvēseliskām problēmām. Bet pēkšņi tev paziņo,ka atradis savu īsto mīlestību,vai vienkārši neredz jēgu turpināt šo draudzību. Vienīgi atliek mierināt sevi ar domu,ka tavs draugs beidzot kļuvis laimīgs un iespējams,tas ir arī tavs nopelns. Bet varbūt visu ko varējām,esat viens otram iemācījuši un tiešām ilgāk komunicēt nav vērts.

miers2  te nemaz nav ērtākā vieta sarakstei - epastos ir daudz ērtāk - nebrīnos, ka atstāja epastu, bet negribēja tālāk lietot sarakstei šo portālu..ja precēta, tad visu laiku jādomā, lai kompim vēsturi dzēstu, - ka tik kāds nesāk ošņāt. Bet epasts ir ikdienā normāli lietojama lieta - neuzkrītoša

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu