Vai ir bijis skumji pazaudēt virtuālu Draugu?

Šodien no rīta biju nedaudz noskumis.:(Es te draudzīgi šad tad sarakstījos ar kādu Jauku dāmu,bet šodien saņēmu no viņas pēdējo vēstuli,ka OHO pārāk daudz laika aizņemot un paskatījos,ka mana virtuālā draudzene ir izdzēsusies.Žēl zaudēt draugu,kaut arī virtuālu.Vai jums ir bijis tāpat,ka pierodat pie virtuāliem tēliem un draugiem un ja tas pazūd,kaut kas pietrūkst?!

Taira  droši vien nevarēja sagaidīt uzaicinājumu uz randiņu, tāpēc nolēma radikāli rīkoties, bet tu kā tada auna galva nespēj saprast :)

Seventyseven  Īstenība jau dzīvē daudz kas pazūd ...idejiski pietrūkst tās emocijas, ko juti tajā brīdī, meklē to pašu ar citu un atradīsi! ;)

labaa1980  Īstenībā tā ir veltīga laika nosišana, bet ja darbs tāds, ka sēdi pie datora un cits nekas nav ko darīt, tad var sarakstīties gan ar precētām, gan šķirtām, gan atraitnēm... Kura nu gribēs kuru reizi tevi uzklausīt.

Deisa  /pagremdējas atmiņu lādītē/ Nē, tomēr nav tā bijis. Ar ko ir bijusi vajadzība, kaut tikai sarunu līmenī, ir bijusi sastapšanās dzīvē, nodibināts kontakts ārpus oho, līdz ar to neviens vērtīgs kontakts zaudēts nav. Tie, kas ir, acīmredzami, nebija lemti realitātei. Kas tur ko skumt?

eva_  Dažs labs tikai aizmirst, ka vīrieši arī ir ļoti dažādi un daudzi no viņiem sen vairs nav stiprais dzimums. Vienīgais, nekur nav teikts, ka arī stiprajam dzimumam jābūt bezjūtīgam monstram...

Deisa  bumbastik - neba man, sievietei, būtu jāspriež par vīriešiem bet Tu tiešām uzvedies ne visai vīrišķīgi - "sanāk īsti veči ir no dzelzs un ne pēc viena neskumst,tikai visas kniebj un pēc tam aizmirst" - tā ir braukšana galējībās, saproti? Šāda uzvedība raksturīga sievietēm vai pusaudžiem. Ir arī šeit īsti veči un tos, kurus mazliet zinu personīgi, arī skumst, tikai viņi par to šeit nerunā krustu šķērsu, vienkārši rīkojas tā kā attiecīgajā situācijā uzskata par vajadzīgu. Īstu vīrieti raksturo rīcība, ne vāvuļošana.

Drole  viss ir vietā? Galvaa arii skatiijies? Jo iistiem vechiem ´bumbas´ ir smadzenees, bet tev tur galvenokaart plaukti ar neezdodzinjiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu