Kā jūtas vīrietis ģimenē?

Vai tā, kā te attēlots Jundzes romānā?
"Viņš reizēm nespēj saprast, kur palikusi tā seksīgā un dzīvespriecīgā meitene, kuru reiz viņš tā mīlēja, ka bez vilcināšanās apstrādāja katru potenciālo sāncensi, ja kāds atļāvās tai izrādīt uzmanību. Tagad viņa atgādina amēbu.
Tajās retajās reizēs, kad viņam neprasa naudu, vīrietis savā dzīvoklī jūtas kā veļu ēna, kuru vispār neviens nemana. Dēliem viņš ir mūžīgi burkšķošais Vecais, kas neļauj dzīvot tā, kā viņi vēlētos. Sievai - naudas maks. Sekss viņiem dažkārt ir, tomēr baudas no tā vairs sen nav. Kad vīrietis par to domā, viņš jūtas sūdīgi. Viņš nesaprot, kāpēc tā jādzīvo.
Šovakar par laimi, viņš ir tētis - ēna, nevis tētis - maks. Sievai atkal sāp galva. Tas nozīmē - vakariņu nebūs. Bet vismaz neviens neko neprasīs. Labi vien ir, jo viņš vēl joprojām jūtas meža notikuma pārņemts, kur viņš divas stundas uz pakaļējā beņka seksoja ar savu jauniņo mīļāko.."

viridiana  Tā iet, ja precoties skatās tikai uz seksīgumu un dzīvesprieku. Jundze ironizē, protams, bet tipizējums ir izdevies pārliecinoši. Kā izrādās.

limonija  Gan jau viņš iztaisīs arī no spriganās mīļākās tādu pašu amēbu...:D Palasiet vēlreiz viņa vēsturi;)

"Viņš reizēm nespēj saprast, kur palikusi tā seksīgā un dzīvespriecīgā meitene, kuru reiz viņš tā mīlēja, ka bez vilcināšanās apstrādāja katru potenciālo sāncensi, ja kāds atļāvās tai izrādīt uzmanību. Tagad viņa atgādina amēbu...":D

Seventyseven  Limonija: un ari miļākajai saks "sāpēt" galva :)))

Nerons  Nu bēdu ieleja:):)
Bet jautājums cienījamām rakstītājām:kad jums pašām vispār bija sex? Nemaz nerunājot jau par divām stundām automašīnā:):):):)

limonija  Nu kam Tev, Neron, to zināt? Vēl skaudīgs paliksi:D

Nerons  Gribējās uzzināt vai esat tikai izcilas teorētiķes, vai arī tomēr kādreiz runājat skatoties no savas pieredzes!

Ananda_A  Kad smadzenēs ir palikusi tikai viena kroka, tad to var izmantot, lai šādu jautājumu nomocītajiem primātiem, galvu ieskrūvētu pa*aļā! :DDD

Geisha  Neron, tas 2 stundas sekša vēl nav zināms ka pagāja. Iespējams, ka tas ņuņņa neko vairāk nevar kā siekalas tecinot laizīt un jauniņā iespējams, ka centās to mironi reanimēt (sievai galva sāp, jo rokas ātri nogurst). Tas, ka vecis daudz skatās porņukus vai iedomājas, ka viņš ir sex gigants vēl nenozīmē, ka viņš ir labs mīļākais. Pats padomā kā var seksot 2 stundas kad galva iespiedusies vējstiklā un kājas ķeras aiz pārnesum kārbas verķa. Meli. Salti meli. Vot fiksi - čiki briķi kad no gribuļa smadzenes vārās tas jā, bet 2 stundas nevar. Meli. 2 stundas paiet tad, ja pāris mīlējas. Bet, lai mīlētos ir vajadzīgi gan palagi, gan kāda sulas glāze ar auglīšiem.

coldlands  Ah tad japanju izklaidetajai seks, milesanas asociejas, notiek, tik ar sulu un auglisiem, vel var kadu kastroli ar borscju, un kiplokmaizitem?!
A ja rijama nav, tad ko, picimunutka?
Nerunasim pat par palagiem, nav palagu, nav seksa, jeszin, seks bez palagiem, dzivnieciskums, ibitit!

Geisha  Nu labi var jau uz lāčādas. Bet meitenes barot gan vajag. Izsmalcināti un garšīgi. Un vēl dāvanas obligāti - nu tādi sīki briljantiņi zeltā iestrādāti. Kas tas par veci, ja nevar palutināt savu mīļoto sievieti?

Nerons  Turpinot jūsu stilā, kas tā par meiteni, kurai rokas slimas:):)

Cafe_Noir  un kas tad par vainu tam romāna Vecim? izseksoja divas stundas, apmierināja savas dzimumdziņas. nu ko vēl tādai amēbai vajag? ja grib vakariņas, lai sataisa! ak tad uzmanību sagribējies? lai prasa savai jauniņajai mīļākajai. tētītis, nu kā tad! tāds papiņš neko vairāk kā ēnas vietu arī nav pelnījis ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu