Kādam ir jābūt riktīgam vecim?

Kādam ir jābūt riktīgam vecim?Kādam ir jābūt riktīgam vecim,lai tā vīrišķību neviens neapšaubītu?
a)Riktīgs vecis nekad neraud.
b)Lai kā arī sāpētu,neizrāda savas emocijas un izliekās ka viss ir bumbās.
c)Riktīgam vecim nekad nekas nesāp un vienalga kas notiktu viss ir bumbās.
d)Riktīgs vecis cenšas izkniebt pēc iespējas vairāk veceņu.
e)Ja precētam vecim nav mīļākās,tad tas nav nemaz riktīgs vecis.
Varat papildināt šo sarakstu.Vai varbūt es kļūdos un viss minētais nemaz nav riktīga veča rādītājs?

zalace  У меня к мужчинам вcего одно требование-нe будь пиздаболом. Держи слово, не трепись о всeх тех телках, которых когда-то трахал и не требуй уважения, если его не зaслужил. Сoбcтвенно, вcё.

Seventyseven  Īsti veči ir vieni, jo attiecībās naksies īsto veci nodot.

Jason  Zalace, skaitīt viņam arī jāmāk? ;)

Vinetta  bumpastik, kā tad tur paliek ar to fargo komentāru ? Tad esi vismaz "draugos" vai feisbukā ? :)

zalace  Jason bez komentāriem,drīkst)))))

Gunitaa  bumpastik, kurš tev te foto prasa? Tev jautā vai esi draugos vai FB un atkāti sakot tās tavas izvairīgās atbildes arī man liek beidzot domāt, ka esi tīrais feiks !

fargo  liela daļa no sī portāla cienījamām vecmēbelēm, kadā momentā, gadu laikā ir bijis tiešs kontakts ar mani. pilnīgi personisks. mana aroda jautājumos, kur ir kādreiz radusies vajadzība pēc mana padoma, vai tiešas palīdzības. tāpēc, par manu... "autentitāti" jautājumi nerodas. vismaz tiem, kas te 10+ gadus. ij bildes ir redzētas. savsarpēji. tā ka, tādi pīrāgi. es neesmu alens delons, nejūtu sevī vajadzību likt bildes publiski. bet kas prasījis, to ir dabūjis. lai vaino pats sevi savās vēlmēs. :)

skarbaiskungs  Man nepiemīt neviena no minētajām "pamatvērtībām", bet arī bez tām manu vīršķību neviens neatļaujas apšaubīt. :))

111zaagis111  a)Asaras neizmanto savai reklāmai , īpāši TV
b) Emocijas izrāda, nevis izspēlē teātri emocionālai šantāžai
c)Sāp , bet par fiziskām sāpēm runā tikai ar ārstu , par citām- ar pāris tuvākiem cilvēkiem , nevis apspriež dzeltenajā presē , sociālajos tīklos
d) Ja mīlēt- tad tikai karalieni. Kniebties- tas no cūkganu leksikas.
e) Ja sieva nav arī mīļākā- tas nav nemaz riktīgs vecis.

makinlijs72  riktīgs vecis nepavelkas uz veceņu stāstiem,kādam jābūt riktīgam vecim,jo parasti viņas apraksta izmantojamus lupatas,bet kniebjas ar riktīgiem večiem.

fargo  tas esi tu, kam vajag. nevis es. ja tu tā gribi, tātad tā. tad netaisnojies to priekšā, kuru priekšā tu uzskati par nevajadzīgu taisnoties vai kaut ko pierādīt.

iedomājies, es gribu tev izstāstīt līdzību. man ir malka, vesela krava un viens cirvis un divi mēs. un tas ir jāizdara. viss jāsacērt un arī jāsakaramē. divatā. kad noguršu es, cirvi paņemsi tu. kad nogursi tu, paņemšu es. nekādu attaisnojumu un ņaudēšanas. mums tas ir jāizdara. kaut pus nakts lai pienāk.
bet.
kad pienāks, būs balva. man tā ir laba alus šķirne lecskapī. un gaļa, kuru sacept. un pasēdēt un paskatīties mēnesi un parunāt ar veci, kas nepadevās, bet izdarīja. kas balva ir tev. izdomā.
iedomājies šo malkas kaudzes stāstu kā savu problēmu. saproti? tas ir jāizdara. lūzt tur vai plīst. bet vēlāk arī balva - atpūta un padarītā apziņa. pamēgini problēmas redzēt tā. kā vienādojumu, uz kuru paskatoties galva iet riņķī, bet tu sāc, pabeidz un... ir labi.
bet, pietiks. ar šo. jo mēs tā ieejam runāšanas ciklā un to arī nevajag.

Edgars37  ....Torpedi, riktigs vecis esi tu👍, parejie tik senalas😃!!!

kuks10  katram laikmetam ir savas prasības...agrāk modē bija arājs,kas mācēja taisnu vagu izdzīt plus sataisīt šķūni, un vēl n tos darbus laukos,bet pašlaik mode laikam sākās ar riktīgo orentāciju+kārt makaronus sievietēm...)))vienkārši papildināju fargo,bet tur jau runa par dinazauriem,kas reāli jau uz izmiršanas robežas..((

Seventyseven  Tas viss ir saistits ar pieprasijumu, jo kads ir cilveks to nosaka audzinasana, raksturs un kadu izvelas pretejais dzimums. Soto mainit vai darit var bet pamata ir raksturs un audzinasana !

Mendra  Runā lakoniski, rīkojas mērķtiecīgi, negaužas un nežēlo sevi, spēj aizstāvēt un spēj nodrošināt labklājību kā sev tā tuvākajiem...

Deisa  Riktīgam vecim:
1. Ir asaras acīs, kad rokās ieliek viņa pirmdzimto, tātad raud;
2. Var sāpēt un viņš par to runā atklāti ar attiecīgi iesaistīto personu, ne žēlojas visiem pēc kārtas;
3. Kad sāp, tad racionāli meklē risinājumus kā sāpes novērst, ne skaļi kauc;
4. Ir tāds metamais, ka ar tādu kniebt nesanāk, tikai izmīlēt līdz pašiem dziļumiem - lai to darītu kvalitatīvi, kvantitātes ziņā nespēs konkurēt ar kniebējiņiem;
5. Ja kārtīgam vecim nav sakarīgākas nodarbošanās kā skriešana pakaļ savai bikšupriekšai vai stundām ilgas tupēšanas oho tad tas nav kārtīgs vecis.

bestija  Kārtīgam vecim ir kārtīgi jāizmīlē sava sieviete.:)

adamsone  Piekrītu domai, ka riktīgam vecim vienalga, vai kāds viņu uzskata par riktīgu vai neuzskata.
Bet vispār, protams, nauda nosaka visu. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu