Kādam ir jābūt riktīgam vecim?

Kādam ir jābūt riktīgam vecim?Kādam ir jābūt riktīgam vecim,lai tā vīrišķību neviens neapšaubītu?
a)Riktīgs vecis nekad neraud.
b)Lai kā arī sāpētu,neizrāda savas emocijas un izliekās ka viss ir bumbās.
c)Riktīgam vecim nekad nekas nesāp un vienalga kas notiktu viss ir bumbās.
d)Riktīgs vecis cenšas izkniebt pēc iespējas vairāk veceņu.
e)Ja precētam vecim nav mīļākās,tad tas nav nemaz riktīgs vecis.
Varat papildināt šo sarakstu.Vai varbūt es kļūdos un viss minētais nemaz nav riktīga veča rādītājs?

werdi2  man to paskaidroja peldesanas treneris; matos sudrabs- kabata zelts- bikses dzelzs
vinam tobrid bija 68 g. -isti tad nesapratu /40g. atpakal / tagad -pilniba piekritu kas pierada ka visos laikos bija vajadzigi riktigi veci- viri - viriesi - sauc ka gribi bet vertejums viens .......

Simplygood  Īstais vecis is ir tas kurš sakrīt ar sievietes radīto iekšējo tēlu ja nesakrīt tad kas tu par veci paej trīs sievietes tālāk un izrādīsies ka tu esi īstais vecis šis sievietes skatījumā tāpat ar sievietēm dažiem večiem īsta sieviete ir tā kam vaig vīrieša palīdzību citam atkal sieviete kas ir pašpietiekama un līdz ar to gribas palīdzēt. Ists vecis neklausas sievietes murgos par īsto veci bet iet savu ceļu un ja uzrodas sieviete kas viņu sauc par īstu veci tad tā ir viņa sieviete.

kvarts  Īsts vecis izskatās nedaudz labāk par mērkaķi, neņem pierē visādus tizlus viedokļus, un sievietes viņam "mīzdamas" skrien pakaļ, lai tik viņām uzmanību pievērstu...

Discreta  Riktīgs vecis ir atbildīgs, stabils, zina, ko grib, ir laipns un galants pret sievietēm. Savējo lolo un sargā.

slieksnis  Mellene - vīrietis apsolija, vīrietis izdarija, tie ir divi dažādi vīrieši :D

piladzoga  salavecis..varbūt

limonija  20:22 - labi rūkts;)+++

labaa1980  Autoram vēl jāpiestrādā pie b) punkta. Tad jau sāksi ar līdzināties riktīgam vecim! :))

neko  "fargo,ja es tā vēlos tās ir manas tiesības palikt inkognito.Nu nav man te kādam kas jāpierāda ar putām uz lūpām."

Nu konkrēti fargo varbūt ar nav, bet vismaz sievietēm nāks sies gan...., ka esi īsts. Bet nav vēlme palikt anonīmam un vēlme iepazīties nu nekādi nav apvienojama. Ieklausies ko šamais saka un klausi. Savukārt atbildot uz jautājumu "kāpēc jāklausa fargo" atbide ir vienkārša; tāpēc ka viņam ģimene ir, bet tev nav - mācies no tiem, kas prot viņu izvedot un saglabāt.

av2  stabilam savaa dziivee. Un tas nebuut nenoziima, kaa jaaduut tam standartam - ggimene, beerni maajaa, iipassumi, massiinas utt.
Jo, paskaidrossu, mums biezzi vien tas viss ir stipri vienalga, ja godiigi. Viirietim jaabuut stabilam savaa pasaulee vispirms. Un ja kaada sieviete pievienosies, un buus laimiiga tajaa...viiriessa pasaulee, viss buus ideaali. Bet ja saaksies kaccat pravas, aardiit vissu uttt, nu ko, izaardiisiet arii. Gribat to?

Labrador  Katrai sievietei,protams savs priekshstats.Vairumaa gadiijumu postsovoku telpaa tas ir kaads mahinators,kraapnieks,glums,viltiigs.Ostaps Benders,no zzs. Klasiskie viirieshi,taadi,kaa Krishiaanja Valdemaara juurnieki,nav populaari.

coldlands  Tiesi ar kadam problemam es varu griezties pie Fargo?
Man te sorit nedaudz sana dur.

etc  Kārtīgs vecis augumā ir kā Arnolds Švarcenegers, pēc sejas kā Antonio Banderass, kaujas kā Džeisons Stethems, ir bagāts kā Bils Geitss. Ir te kāds tāds? Parādiet fotogrāfiju!
P.S. Bet par visiem 100% var piekrist Deisai. Laikam precīzāk būtu grūti pateikt.

psychobitch  īsts vecis daudz nerunā, viņš dara.. viņam ir loģiskā domāšana, viņš ir rīcībspējīgs, viņu nepamet viņa mīļotā sieviete, bet ir kopā ar viņu...

lasminaxxl  īsts vecis seksu ar sievieti nekad nenosauks par vecenes izkniebšanu !

Chris1986  lasminaxxl, sex ir pēc Maslova piramīdas 1. līmeņa vajadzība. Tādi pati, kā ēšana, dzeršana, gulēšana, čurāšana utt. Var jau kakāšanu nosaukt arī citādos vārdos (mēs to labi zinām), bet lietas būtība no tā nemainās. Tas pats par izkniebšanu vai kā nu tur kuram patīkas to primitīvo rīvēšanās procesu nosaukt

someone  Sen jau radies tāds pats iespaids, kā fargo 2017-01-03 13:46 tu demostrē rakstura īpašības, kuras brēktin brēc pēc tā, ka esi sieviete. es nezinu. bet fīlings ir tāds.
Trollis. Bāba. Mazs smadzeņu tilpums.
Īsts vecis nepļurkstēs tādas muļķības tādos kvantumos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu