Sievietes, ko Jūs sagaidāt no vīrieša materiālā ziņā ?

Šeit līdz apnikumam bieži no ne viena vien vīrieša mutes izskan viedoklis, ka sievietes ir materiālistes un izmantotājas, kas tikai cer uz vīrieša maku un vērtē vīrieti galvenokārt pēc maka biezuma. BET KĀ IR PATIESĪBĀ ? Kliedēsim šos mītus, tāpēc padalīsimies, kādu konkrēto materiālo artavu sagaidāt no vīrieša attiecībās ? Kādi izdevumi viņam būtu jāsedz, ja Jūs dzīvotu kopā ?

skarbaiskungs  Napaka bailīgie vīrieši.. Nu tak paskatat uz Gunitu. Seksīga, nodrošināta, ar raksturiņu. Tiešām baile, ka esat necienīgi? Būtu es brīvs, nebremzētu. :))
Mani paņēma, kad dzīvoju tikai no izdienas pensijas. Viņai tobrīd ienākumi bija 10x lielāki par manējiem. Lap, māja un mašīna bij pašam, pārējo dzīve sakārtoja.

mellene_x  līdzvērtīgu sev... jo tie , kas nav līdzvērtīgi , otru nespēj saprast... man bieži ir jautāts- cik tev liela māja, utt.utt.. braukšu pie tevis dzīvot.. kĀDĀ , vells, ar ārā SAKARĪBĀ????? Ir tāds iespaids, ka ir vīriešu suga pēc 40+ , kuri meklē sievieti,ar kuras palīdzību parazitēt..pēc tam apvainojas, ka MATERIĀLISTES,..paldies, dievam, ka ir arī NORMĀLI VĪRIEŠI,,
Ko man vajag? Lai pats sevi var uzturēt, un nav knauzeris...

lasminaxxl  Pati sevi nodrošinu ar ikdienas nepieciešamībām, pati atmaksāju savus rēķinus, izdevumus , ceļojumus .. Sev līdzās vēlos līdzvērtīgu vīrieti, nevienu uzturēt netaisos , un arī nevienam neko atņemt netaisos. Ja mani kāds uzaicina uz kafiju, tad arī to atmaksāt netaisos. Normāls vīrietis pats zin cik, ko un kādā veidā viņš grib pabalstīt. Es viņam to neliedzu.

Deisa  Manuprāt, lai sieviete vīrieti cienītu, viņam ir jābūt kā minimums līdzvērtīgam materiālajā ziņā sievietes līmenim. Ja tā nav un ilgstoši, sieviete sāk uz vīrieti skatīties no augšas. Arī tā var, ja vīrietis materiālo enerģiju atsver kā citādi - ar garīgo vai fizisko, bet ne manā gadījumā. :)

leopardine  Nu tak kaut kādam labumam no tā vīrieša ir jābūt! Kurai gan vajag kkādu eirocentu skaitītāju??? Man draudzene tik tāpēc no vīra izšķīrās, ka tas idiots krāja čekus un visu stroga uz pusēm dalīja. Vienkārši vairs nespēja ar viņu gulēt. Un oho vīriešu interese par sievoetes dzīvojamo platību un ienākumiem arī ir šķebinoša. Es gaibu dāsnu vīrieti! Uz tādiem, kam ienākumi zem 2000 eur nemaz neskatos, jo tas nozīmē, ka viņš pats sevi knapi uztur un skaitīs eirocentus.

Edgars37  12:54....tu esi tik parliecinats😃??? Tu vel nezini, vrb tur vel krediti velkas lidz un bilances vertiba tur vien kak kot naplakal😃😃😃!!! Japieturas pie sieviesu pratulas, lai materialais stavoklis nepasliktinas👍, nevis kerties uz serpumu u.c. parejosam vertibam😃

jadore  Edgars37, un kas slikts ir kredītos, ja ir spēja tos samaksāt?, dzīvojot kvalitatīvu dzīvi.
Starp citu, sakārtojot tik svarīgu dzīves sfēru, kā peronīgā, materiālais stāvoklis parasti uzlabojās abiem, ja cilvēki nav tendēti dzīvot uz otra rēķina.

irgo  To visu lasot paliek savādi ...katrs kuram ienāk prātā lielās ar to cik liela ir viņa māja un kurā rajonā tā atrodas ......cik vairāk nopelna par "otru pusi"...... bet darbā mēs pat nezinam cik nopelna blakus sēdošais lolēģis.... skumji...

008  Ehhhh, un atbildi uz jautājumu, kādi izdevumi jāsedz, tā arī nevar ieraudzīt! :D

Labdiene  Vīrieša ienākumiem un piederošajai mantai ir jābūt lielākai par manu. Līdzvērtīgs arī nederēs, jo tad es viņu necienīšu. Viņam ir jābūt labākam par mani, ja jau viņš pretendē uz lildera pozīcijām pārī. Līderim tas praktiski ir jāpierāda. Ja viņš pretendē uz padkablučņika lomu, tad jābūt tādām īpašībām dēļ, kurām es būtu gatava par viņu maksāt, tādas pašas kā vīrieši no sievietēm pieprasa - jaunam, skaistam, komunikablam, labā formā, masē mani un visādi izpildās lai man izoatiktu vienvārdsakot ja nejēdz kā alfa tēviņš nopelnīt nu tad lai atstrādā kā beta.:)

Liin_a  Kāda starpība kas par izdevumiem....
Jāsaka bezmaz kā bumpastiks- ja jau mīla ir īsta, tad naudai nav nozīmes. Nav ko skaitīt kapeikas, ja mīli! Tā lūk! :D Ja neuzturat savu sievieti, tātad nezināt, kas ir īsta mīla... :D
(es ironizēju, ja nu kāds nesaprot) :D

Deisa  Ja runā par gaidīšanu - neko konkrētu negaidu, vienkārši līdzdalību. Vīrs ierosināja, ka mans konts būs kopējais, tā arī tagad ir. Viņš ieskaita savu algu, ienāk uzturlīdzekļi no manu bērnu tēva - no tās naudas dzīvojam, maksājam sadzīviskos tēriņus, bet es no savējās algas apmaksāju hipotēku un pārējo ieskaitu uzkrājumā, kas paredzēts remontiem un dažādiem lielākiem dzīves uzlabošanas plāniem.

24gunti  Paldies par jauko diskusiju!!!,varēja labi pasmieties...,tā turpināt!!!

Nerons  Skarbaiskungs-ne pa tēmu, bet tomēr. Kā Tu tiki pie izdienas pensijas savā vecumā(līdz 42 gadiem)? Baletdejotājs esi vai?:)

BlackPantera  Nu man nav problēmu padalīties konkrētāk kādus izdevumus sedz vīrs, kādus es. Katrs savu algu kopējā katlā nemetam, no tās katrs pērkam sev apģērbu, apavus utt, uzturam katrs savu automašīnu, vīrs maksā visus dzīvokļa izdevumus, toties es biežāk pērku pārtiku un biļetes uz teātriem, koncertiem, utml. Lielākiem ceļojumiem pakrājam abi kopā, mazākos apmaksā viņš, jo viņam ir lielāki ienākumi,bet ne jau divreiz. Kredītu NAV, bet abas mašīnas ir līzingā (gandrīz jaunas). Varam to visu mierīgi "pavilkt" un necenšamies uzlēkt augstāk par savu d....

lasminaxxl  Lauku mājā es nemaksāju neko - ne elektrību, ne remontdarbus . Bet ne tapēc mans "pienesums" tur ir mazvērtīgs. Ja visus darbus darītu mājkalpotāja, ja visu pirktu veikalā, summas būtu iespaidīgas . Mani mājas vīrieši to labi saprot un neiebilst.

Edgars37  13:26...nu tad labi😃, priecajies😃, tik cik tad isti ir konkreta, sagaidama viriesa materiala artava😃???
13:28...kada negativa ipasiba kreditiem??? Tada, ka biezi manta, kura uz kredita, jau izgajusi no ierindas, bet kredits vel jamaksa, tas liedz nopirkt jaunu un....grozi ka gribi, iestajas kvalitativs pagrimums😃

Discreta  Atkarībā no tā, kam man tas vīrietis. Ja tikai draugs un mīļākais, tad kādu konfekškasti, puķi un palīdzīgu roku manā sievietes sadzīvē. No vīra prasības citas. Kopējs budžets un katrs iegulda no sevis visu, cik spējīgs.

Chris1986  Gaidīt jau var viskautko. Vēl tik tāds nieks, kā jātrod lohus, kas uzķeras :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu