Sievietes, ko Jūs sagaidāt no vīrieša materiālā ziņā ?

Šeit līdz apnikumam bieži no ne viena vien vīrieša mutes izskan viedoklis, ka sievietes ir materiālistes un izmantotājas, kas tikai cer uz vīrieša maku un vērtē vīrieti galvenokārt pēc maka biezuma. BET KĀ IR PATIESĪBĀ ? Kliedēsim šos mītus, tāpēc padalīsimies, kādu konkrēto materiālo artavu sagaidāt no vīrieša attiecībās ? Kādi izdevumi viņam būtu jāsedz, ja Jūs dzīvotu kopā ?

Samila  *ko Jūs sagaidāt no vīrieša materiālā ziņā ?*

Skaistas dāvanas dzimšanas dienā.

Par ko viņam jāmaksā kopdzīvē? Domāju, ka viņam jāspēj segt pašam savus izdevumus, tāpat kā to daru es. Man nevajag, lai apmaksā manu rēķinus, tas tomēr drusku pazemo. Cita lieta, ja esi bezizejas situācijā - slimība, bezdarbs, kāda nelaime un tad tiek piedāvāta palīdzība, tad, protams, muļķīgi, pat augstprātīgi būtu atteikt. Citādi, man galīgi nav nepieciešams, lai vīrietis pelnītu tik pat vai vairāk par mani, lai viņu cienītu. Priekš cieņas tomēr ir citi kritēriji un materiālā labklājība, vismaz manā sarakstā, nav starp tiem.

bagi  Jautājums tēmas autoram? Izlasot šo visu, vai diskusijas mērķis ir sasniegts un vai patiešam mīts ir kliedēts?
Domāju, to vislabāk raksturo mellene_x, ko atbalsta lielākais vairākums ar plusiņiem:
Lai pats sevi var uzturēt, un nav knauzeris... - dod man,dod man, piķo vēl!
Tas nav mīts, tā vienkārši ir realitāte.... ne slikta, ne laba, vienkārši tas tā ir!

Labdiene  Gunitaa nu nevajag izdarīt pārsteidzīgus secinājumus. Es, piemēram, gribētu lai mani uztur, ja jau nauda ir. Sevišķi, ja būtu arī garantija nebaltām dienām, nu tur kāds uzkrājums krātos vai kā Ketrīna Zeta Džonsa saņem 2 miljonus par katru kopā nodzilvoto gadu. Jā, es labprāt paceļotu, neesmu nekāda darba skudra, kas mirtu nost bez sava 8h darba.

Edgars37  14:12...pilniba ne, bet kare patuksot otras puses kontu ir noverojama👍, kas ari bija japierada😃, zel, ka mes neaizrunajamies lidz konkretam atbalsta summam sievietei, bet mana pieredze rada, ka ar 1000€ pilnigi pietiek, te tiek ieklautas lupatinas, sminkisi, kada relaksacija, celosana. Interese citu pieredze😃

janisqwerty  Dziives iisteniiba ir vienkarsa . Algai sasniedzot 1500 eur menesii un vairaak vajadziba peec oho b/u meiteneem atkriit pati no sevis . Nah, produceet liekas probleemas ,ja saveejo pietiek . janem arii veraa ,ka ohomeitenu piedavataa prece ir vienveidiga un 99,5% ar apgrutinajumiem . Sevi vajag mileet un savus nervus saudzeet !!!!!

Labdiene  Gunitaa Tu tiešām esi naiva, ja domā, ka kāda publiski atzīsies ar savu seju, ka vēlētos tikt uzturēta, ja zinam te valdošo sabiedrības nostāju šajā jautājumā. Un lai vai kā sievietes demonstrētu savu spēku un patstāvību, tāpat ikviena gribētu būt mīlēta un saudzēta un tas ietver sevī arī materiālus labumus. Tā vnk dabā ir iekārtots, ka sieviete izvēlas spēcīgāko kandidātu, un tur starp atlases kritērijiem materiālais nav tas mazsvarīgākais nevienai!

BlackPantera  Labdiene, nav ko citas mērīt pēc savām mērauklām, Saulīt. ;) Ja pati esi izmantotāja, tad nevajag vainot citas tajā un kaut kādā sazvērestībā to visu noslēpt. ;))))

Labdiene  BlackPantera tipa tu neesi izmantotāja, ja jau vīrs visus dzīvokļa izdevumus vuens sedz, bet tu tikai šmotkas pērc par savu naudu :D kto bi karkal :P

pikantaa  Nu "kā tad". "Absolūti "visas" sievietes ir "izmantotājas" un vēlas aprīt gan ar savām žaunām, gan dibuā ne tikai vīriešus, bet arī viņu maciņus. Un aiz priekiem pēc tam saskandināt bumbas, ko bumpastiks tām piekāris. :DDDD

BlackPantera  Labdiene, ja tu esi tupa, kā arī nemāki lasīt, tad nelielies ar to. ;))) Un aizpildi anketu, kā arī ieliec foto, nevis feiko te savā bravūrā. :D

sangukuLV  >Liin_a
Baidos ka tikshu saplosits,ka parejie virieshi kas iebilst ka tikai virietim jabut naudas nesejam,bet tomer riskeshu. Jautajuma autore piedavaja kliedet mitu par sievietem materialistem,savukart jus cienita atkal sakat ka tikai virietim jauztur gimene. Tad man jautajums,ja virietim jauztur gimene-tad kada loma sievietei ir gimene,kaa naudas teretajai?
Kur paliek musdienas slavinata dzimumu vienlidziba,vai gimenes uztureshana nav abu darbs?

leopardine  Sangukulam - nav nekādas vienlīdzības un nekad nav bijis. Sievietes joorojām līdzvērtīgos amatos saņem par 30% mazāk nekā vīrieši un no mūsu 100 gaišajām galvām ne tuvu 50% nav sievietes. Kad saeimā būs stingri 50% sieviešu un sievietes saņems tikpat cik vīrieši, tad arī parunāsim par vienlīdzību. Lai gan tā tāpat nav iespējama, jo vīrieši fiziski nevar dzemdēt.

Sakta  pikantai žetons par komentu 14:48 :))

leopardine  Pašai feiku karalienei neapnīk saviem feikiem laikot un žetonus dalīt. Skaidri redzams, ka sakta, pikantā, blackpantera ir vienas tantes ntie feikprofili. Domā baigo sabiedrisko domu tādā veidā veido?

Sakta  >15:21 ... vispār nav jēgas pat komentēt. :)) Labs. ;))

rockers  Katram pēc savas kategorijas vai vēlmes prasībām...ja var atrast kompromisu tad naudas daudzumam nav īpašas nozīmes,..tas tāpat kā...katram podiņam savs vāciņš.Arī bagātie raud.
Bet tas jau ir cits stāsts.
Kopā dzīvo,kopā maksā...nav problēmu.

Mendra  Es atbalstu, ka uztur pilnībā, jo tas automātiski nenozīmē aizliegumu sievietei pelnīt (un iekrāt nebaltām dienām), bet norāda uz vīrieša augsto potenciālu, prāta spējām un dāsnumu, kā arī sievietes vērtību kā viņa izraudzītajai.

limonija  Sava nauda palīdz saglabāt pašcieņu. Es bez tās(pašcieņas) dzīvot nevarētu. Nekad neparakstītos, ka mani pilnībā uztur vīrietis. Par citām niansēm - var diskutēt pēc apstākļiem. Piekrītu jadorei, ka neļautu, lai vīrietis pazemina manu dzīves līmeni(tas jau tāpat nav necik augsts).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu