Kā pareizi nolikt sievieti "pie vietas"?

Tēmu ierosināja viedās Deisas komentārs kādā no iepriekšējām tēmām:
"Ar šerpumu sieviete burtiski uzprasās - parādi, ka esi vecis un noliec mani pie vietas, lai varu būt sieviete! Un ne jau ar spēku to var izdarīt, bet gan ar savu vīrišķo potenciālu, prātu un gudru rīcību. Runāšanas ziņā sievietes grūti būtu vīriešiem pārspēt, ne jau ar runāšanu vīrišķīgumu (bumbas) pierāda. :)"
Tad nu, lūdzu, sievietes varētu minēt kādus konkrētus piemērus, kā tieši viņām patiktu, ka vīrietis viņu noliek "pie vietas"?

janisqwerty  Sis gadījums apskatiits vissvetakaa seiha Abdulrahima Massuda ibn Siguni al Karzaii gramataa ,,Kaa pareizi sist sievu !,, Sis nemirstigais darbs dod plasu asortimentu gan riku ,gam iericu zinaa . Diemzeel angliskajaa tulkojumaa vards ,,ar koku ,, nomainits pret ,,ar beisbola bitu ,, domajams eiropieteem tas tuvaak un pazistamaak . Angliskajos komentaros arii papildinaats ,, ar zekubiksees ietiitu kiegeli ,, Kultuura !!! nekaadu saubu , skaidri noformuleets par ko un cik daudz !!!!

vienkaarsha  Kad īstais blakus, tad sieviete pati zin savu vietu.To praktiski nevar izdarīt, jā sieviete nevēlēsies pati. Tad ir karš un vardarbība)))

Labdiene  Janisqwerty sievietes vajag mīlēt un cienīt, tad nevajadzēs vardarbību. Tas vispār nav vīrieša vārda cienīgs, ja sit sievietes, bērnus vai dzīvniekus. Mēs, sievietes, pārsvarā esam mīļas un labas un nemaz neilgojamies dominēt vai iegūt kkādu varu. Ja mums būtu pietiekami naudas un laba attieksme no vīriešiem, mēs varbūt nemaz nebūtu tik dusmīgas un niknas. A tā te skandina, ka sievietes nekam neder, viņas šitādas un tādas nepareizas un tad brīnās, ka pats pretī saņem argumentu, ka pats nav nekāda dāvana vientuļai sievietei. Tā kā izdari secinājumus - ja sēj naidu starp dzimumiem, tad pretī arī naidu saņem.

salvis73  Īstenībā jau katrs ar saviem vārdiem un darbiem jau pirmsākumos ierāda savu vietu otra acīs.Vienigi laiks vajadzīgs,lai visu noliktu pa plauktiņiem

janisqwerty  Labdienes kundzei !! Saksim ar juusu ,, ja mums butu pietiekami naudas ....,, Tad luuk , es pieturos pie tadaam pasaam vertibaam , sanemot pieklajiigu algu (ljooti pieklajiigu ) neizjutu vajadzibu pie savaam problemaam veel pievienot psihiski nestabilas ,nabadzigas ,badigas vecenes . Tik liels ekstreemists es tomeer neesmu ,kaut jautribas peec sarikot virtuaalus tracisus man patiik . Man galiigi po jusu atrgumenti cienitaa un jusu vientulaas sievietes statuss . Mani peetijumi virtualaa terorisma un trollinga zinatnee ir jautraka padarisana nekaa jusu glupaa doma ,ka es naktii negulu sapnodams izmaksaat jums kafiju vai belasi !!!

Labdiene  Janisqwerty es i nemaz nesapņoju par taviem belašiem. Un tavu naudu man arī nevajag. Man savu naudu vajag vairāk. Bet tu tik trollingo vien tālāk, nejūties traucēts un lūdzu neraksti man vairāk iepazīšanās piedāvājumus. Apnicis jau esi, baudi savu vienatni!

Labdiene  Janisqwerty klasika, no Mava iemācījies? Veca + resna nu tie ir klasiskie onkulīšu paņēmieni kā sievietes likt pie vietas. Es pat nezinu cik es te esmu ieķeksējusi gadus un nav ne jausmas cik tev viņu ir, bet skaidrs ir viens, ka tu man tāpat neinteresē!

janisqwerty  Labdienei . Un taa mees nonakam pie mana sleedziena ,ka tu esi spilgtaa parliecibaa ,ka tu visus interesee ! Taa ir drosa psihes trauceejumu paziime . Velaak saks likties ,ka tevi uz ielas visi veero , tad vajaa , tad paradisies parlieciba ,ka drebees ir noklausisanaas ierices un beigaas atraa palidziba tevi atradiis pliku ,netiiru izspuurusiem matiem ar nepratigu skatienu un bagatigi nosiekalojusos slepjamies kadaa majaa zem trepeem . Finaals - 2-3 gadini psihenee . tevi ieliks pie akutaam psihozeem un tur vareesi flirteet ar iedzerusiem sanitaariem . Laika tev buus daudz . Toties ,kad izlaidiis varesi braukt trolejbusaa par briivu un dispanseru 2x nedelaa vai cik tur dakters nozimees !!!

Labdiene  Janisqwerty redzu, ka tev smaga pieredze bijusi :) Un tagad ir skaidrs kāpēc tev vairāk naudas kā man, jo tev taču kā psiham trolejbuss bez maksas un vēl dispansers arī.

werty  ,,Nolikt pie vietas ,, nav domāts tieši,bet citā nozīmē.Ja vīrietis ir stiprāks par sievieti garā,prātā un fiziski,tad tā ir ,ka katrs var būt nolikti savās vietās.

uusins  Manuprāt, ne īsti korekts apzīmējums - "nolikt pie vietas" Sievieti. Nolikt pie vietas var klaunu, kurš nezina, ko ar Sievieti iesākt :D

Deisa  Chris- nu nebūs konkrētu viesiem derīgu paņēmienu. Vērts paturēt galvā, ka jāDARA vienkārši jārīkojas ar savu iniciatīvu. Protams, liela iespēja kļūdīties, izvēlētajai sievietei neatrast pareizo pieeju, bet tieši no kļūdām vislabāk ko var iemācīties. :) A kamēr sēdēs maliņā un tikai filozofēs vai gaidīs guru ieteikumus, kaulaino tik sagaidīs.
Varu minēt vien dažus piemērus, kas normālam vecim ir pašsaprotami:
1. Kad sieviete sacepusies, saglabāt mieru, iedot glāzi ūdens un papīra lapu - lai saraksta pa punktiem visu to, kas sakrājies, un kādi ir pieejamie risinājumi (ko pati var izdarīt), lai tādas lietas nekrātos. Domāšana par risinājumiem novērsīs no uzbangotām emocijām.
2. Neielaisties garās, bezjēdzīgās diskusijās, ja redzams, kā tās nekur neved (šo lūdzu biezākiem burtiem, ja ir jūtams jau negatīvs emocionālais fons). Tā vietā atrast produktīvāku nodarbošanos par pļāpāšanu. Sievietēm ir bagāta asociatīvā pasaule, līdz ar to vienkārši gari un plaši vāvuļojot it kā par neko, pēkšņi var neprognozētas emocijas uzbangot. Protams reizēm vīrietis no tā var būt ieguvējs, bet... tā ir kā loterija. :)
3. Ja "visu varošā sieviete" ķeras pie tehniskām vai fiziski smagām lietām, kuras vīrietis zin ka var paveikt labāk, tā arī pateikt - sieviete stāvi malā, tas ir darbs vīrietim. :)

Manis minētajiem piemēriem jāpaliek tikai starp vīrieti un sievieti. Ja iesaistīti būs citi - jo vairāk iesaistīto (kaut tikai skatītāju), jo neparedzamāka var būt sievietes reakcija. Tas ir kā likums. bumbastiks pamatīgi nošāva garām publiski savus komentārus rakstot PA sadaļā.

Sakta  Nu Chris, lielu jēgu Tu pats šai tēmai ieradzīji ? Būtu Deisai privāti uzrakstijis, viņa Tev atbildējusi, Tu viņai izteicis komplimentu -nebūtu veltīgi te pārējiem laiks jātērē. :) "Razmah na rubļ, udar na kapeiku". :)

Deisa  Chris- varam paturpināt:
>1. punktā iešļāks ūdens glāzi vīrietim acēs, iemetīs ar sniegto pildspalvu ar komentāru: "Kas tu galīgs idijots esi!"< - mierīgi atbildēt - nē idiots diezin vai saprastu, ka esi uzvilkusies. Jautājums tikai vai Tev pašai tas patīk vai tomēr vēlies atrast tam risinājumu.
> 2. punktā, var jau mēģināt klusēt, tak cik ilgi, jo viņa zāģē ar vienu mērķi, izprovocēt kašķi. Gan jau izvedīs vienalga.< - nav runa par klusēšanu, bet gan par derīgu nodarbošanos tā vietā lai vāvuļotu. Protams, ja vecis diendienā redzams tikai guļot pie TV vai datora un sieviete savām acīm neredz kā ir, kad viņš ko DARA, tas vien jau liek sacepties, jo sievietēm vienmēr ir ko darīt (manuprāt).
> 3. punkta zituācija negadās bieži. Domāju, ka ar to vien nepietiks, lai noliktu viņu pie vietas.< Tādas situācijas ir ik uz soļa - katrā veikalā vismaz viena sieviete ir, kas atspērusies stieps smagu maisu. Kaut arī svešai, resnai un nesmukai, pieiet klāt un palīdzēt. Neko negaidot. Tā vienkārši ir vīrišķīgi. :)

Sakta  Chris, es Tevi par gudrāku turēju, ja tu ticēsi visam, ko kāds vai kāda te kādreiz uzraksta, tad Tu zaudēsi ne tikai savu orientāciju, bet arī pēdējo sajēgu.
Piem.pirms gada viena uzrakstīja, ka mans otrs profils esot Coldllands, tikai tāpēc ka viņš toreiz aizstāvēja kaut kādu manu viedokli, tā ka spried pats.... ;))))))))))))))
Un par Tevi raksta, ka Tu esi tas pats, kas bumpastiks, tad man arī tam ticēt?

AivarsN  No izlasītā es saprotu tā,ka vislabāk ir atstāt sievietes tajā vietā kur pašlaik atrodas un nekur nepārvietot. Visiem tā būs veselāka nervu sistēma,līdz ar to garāks mūžs un lielākas iespējas sasniegt garīgo apgaismību😇. Palabojiet,ja kur kļūdos.😁

raina1970  Ja ir karsta vēlme kādu "nolikt pie vietas"- tad tas ir tika personīgais tarakans smadzeņu podā, kurš dreb un pārdzīvo par to, ka nav gana svarīgs, nozīmīgs, nesaņem sev pienākosos uzmanību un nav , ta teikt, pelnīti( viņaprāt) - iecelts saulītē..Nu tad to otru tagad noliks kaut kur- pie vietas, un tad tik visi redzēs, kas sitas par varenu radījumu... Īsak sakot- manipulācija, spele, kas ir vajadzīga tikai pašam licējam.. pamatā.. Vīrietis, kurs pārliecināts par sevi( nejaukt ar pašpārliecinātību), ar tādam lietām nenodarbojas, bet gan -- pieņem lemumus, tos realizē, ja vajag - dod padomu, , ja vajag- vada sievieti, ja vajag palīdz..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu