Kā pareizi nolikt sievieti "pie vietas"?

Tēmu ierosināja viedās Deisas komentārs kādā no iepriekšējām tēmām:
"Ar šerpumu sieviete burtiski uzprasās - parādi, ka esi vecis un noliec mani pie vietas, lai varu būt sieviete! Un ne jau ar spēku to var izdarīt, bet gan ar savu vīrišķo potenciālu, prātu un gudru rīcību. Runāšanas ziņā sievietes grūti būtu vīriešiem pārspēt, ne jau ar runāšanu vīrišķīgumu (bumbas) pierāda. :)"
Tad nu, lūdzu, sievietes varētu minēt kādus konkrētus piemērus, kā tieši viņām patiktu, ka vīrietis viņu noliek "pie vietas"?

raina1970  Chris- nu nerakstīju par vardarbību- kā metodi, kas noliks otru pie vietas.. Deisai taisnība ir tajā, ka sieviete no vīrieša sagaida- pārliecinātu rīcību- kas dod atziņu- šis indivīds ir spējīgs pieņemt un realizēt lēmumus, tatad, kādā situācijā , kad vajadzēs, sieviete varēs paļauties, ka vīrietis kā minimums nāks talkā, zinās ko darīt, un -- tā ir viena no pamatvajadzībām- drosuma sajūta..Nolikt otru pie vietas- tas ir-- parādīt, ka esmu varenāks, spēcīgāks, nozimīgāks par to otru-- un ta ir spele , manipulācija, ko vada paša bailes, nekas cits.

Sakta  Ak tad Gunita arī jau? ;)))))))))) Nu slikts Tu novērotājs, Chris, pikantā ir meitene ar labām smadzenēm, bet asu mēli, man tāda stila nav, esmu maigāka, kaut gan, kad reizēm mani nokaitina, arī varu pateikt ko asāku, bet ne tomēr tā. Un Gunitaa pat citā vecuma grupā, tā ka faktiski nekāāāādas loģikas (kuru Tu toties sagaidi no sievietēm, kā šajā tēmā lasāms...)

adamsone  Nekā. Tie, kas var "nolikt", dara un daudz neprāto un viņiem izdodas. Vai pie vietas noliktā sieviete tur ilgstoši atrodas - tas ir daudz svarīgāks jautājums.

raina1970  Redzi, atkal ir mazliet ne tā... pārliecība par savu rīcību- tas nav tas pats, kas nekļūdīga rīcība . Tēlot arī nav ieteicams, to falšumu jutīs.. Un rīkoties , vadoties pēc savas pārliecības, pieņemt lēmumu- tā nav pārcilvēcīga īpašiba, bet normāla situācijas risināšana. Ja vīrietis visu laiku minstinās , kaut ko tur muļļajas, nu nekādi nevar pieņemt lēmumu, kur nu vel kaut ko izdarīt- kas atliek sievietei? - jā, pašai iet un izdarīt.. un būs jauns lauciņs diskusijai- kapēc siebiete ir tik vīrišķīga, stipra, apkārusies ar sev neraksturīgu atribūtiku..

JurisK  Te tik vajadzeetu piebilst, ka sieviete ar bumbaam praktiski nav probleema. Taadu ir ljoti maz, taas zin, ko meklee un noteikti arii atrod. Ir maldiigi uzskatiit par sievieti ar bumbaam dziives gruutiibaas apsvilushu un aizvainotu radiijumu. Protams, vareetu buut interesanti uzzinaat, kaa dziivo sieviete ar bumbaam ar savu viirieti - bet diez vai to te uzzinaasi.

av2  viens no variantiem ir...striidu laikaa iesleegt sev taadu "nennemt galvaa" sviru. Biezzi vien sievietes , redzot, ka nesanaak kaccaat pravas, paarmet kazzoku uz otru pusi, un paliek par puukainiem zakkiissiem. Jo...ja taa reaali padomaa , noliekot emocijas pie malas, pazaudeet ta vinna tevi negrib.

Geisha  Normāla sieviete vīrieša mājā ienāks ar rokas somiņu un ieņems visu vīrieša māju. Vienīgās vietas kur vīrietis varēs būt pats sev saimnieks ir tualete un garāža. Tāpēc nav iespējams sievieti kaut kur nolikt. Sievietei piemīt dižens spēks - viņa var vīrieti pacelt debesīs vai nonest ellē.

Muktiana  Nelasīju komentārus. Bet vīrietis var nolikt sievieti pie vietas ar vienu vārdu vai klusēšanu, ja viņam iekšā tas spēks ir. Spēku var iegūt caur askēzēm - uzņemoties labprātīgi (vai dzīve piespiež) grūtības. Esi piedzīvojis, ka ir skolotāji - ari vīrieši -, kurus skolēni neņem galvā. Visdrīzāk tādu skolotāju nerespektēs ne sieva, ne bērni. Iekšējais spēks ir tas, kas noliek pie vietas. Ja sieviete uzņemas daudz "askēžu",viņa kļūst "ar bumbām". Ja mūsdienu konkurences apstākļi noliek sievieti vienādā pozīcijā ar vīrieti, tad vēl jo vairāk bez stipra vīrieša gimenē, viņa iemācās būt vēl vairāk "ar bumbām". Trakākais, ka vīrietis tieši pretēji - atslābst. Varbūt arī tieši tāpēc, ka neredz blakus stipro vīrieti, kam līdzināties. Tātad sabiedrībā dzimst vāji vīrieši, jo sabiedrībā arī dominē vāji vīrieši. Un abas puses nelaimīgas - gan sievietes, gan vīrieši.

Deisa  >3.gan neredzu jēgu - kāds gan man būs ieguvums, ja palīdzēšu resnai un nesmukai? <
Tur jau tā lieta, ka neredzi jēgu, jo neredzi tālāk par savu degungalu. Vīrietis rīkojas kā vīrietis ne tādēļ, lai gūtu sev labumu, bet tādēļ, ka tā ir viņa būtība. Un tikai tādiem vīriešiem pievelkas arī sievišķīgas sievietes. Un te nedomāju cacas, bet gan Sievietes ar lielo S. Protams, tādus iekāro arī sievišķi, bābieši un vēl visādi tantuki, taču īstam vecim jau nu tā nebūs problēma. :D

bumpastiks  Vispār jau sievietei pašai jāzina sava vieta un nevajag pārāk dominēt attiecībās un censties aizņemt vīrieša vietu un tad pēc tam brīnīties ko tas vīrietis aizņem viņas vietu.

Rashela  Mani "pie vietas" var nolikt tikai vīrietis, kas ir emocināli un garīgi spēcīgāks par mani...un tāds, kurš ir ļoti pieredzējis dzīvē un saprot kas ir kas...

Drāma, debates, fizisks pārsvars var mani apklusināt, ja es kaut nedaudz cienu šo vīrieti, bet "pie vietas" mani nenoliks...

Un ar "pie vietas" es saprotu to, ka manas kaprīzes kļūst bezjēdzīgas un es labprātīgi padodos, pakļaujos un uzticos viņa lēmumiem...

NARINJA  ...nu tik uzjautrinoši-siekalainu jautājumu sen nebiju lasījusi, apsmaidījos līdz ausām. Kā tas ir -nolikt vietā-?! Man domāt, ka Deisiks par precēm runā:DDD Nu varbūt kādu uzbāzīgu un aptrakušu mušu var pabiedēt ar pletni, bet pēc manas pieredzes-sieviete ir jāmīl un tad viņa savu vietu zin, LŪK!!

Ananda_A  Vīrietis pat kaķi nevar nolikt pie vietas, ja viņā nav mīlestības.
Kāda jēga dominētkārajiem dzīvot ilūzijā, ka viņš spēj uzņemties atbildību un kaut ko atrisināt, ja pats ar sevi netiek galā, bet sapņo vēl sievieti komandēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu