Kas vairāk dominē virtuālā tēla veidošanā - rakstītais vai tomēr bilde?

Pēc iepriekšējām tēmām piefiksēju ka dažas no dāmām tiek pielīdzinātas viena otrai tip, esot vienādas. Izdarot subjektīvus secinājumus, konstatēju, ka ir vienojošas vizuālās pazīmes, kas tādiem vienkāršākiem prātiem arī ir laikam neapzinātais kritērijs pēc kā salīdzināt. Jā, vēl virtuālie tēli tiek sadalīti kaut kādās grupās pēc vecuma skatoties.
Lai secinājumi nebūtu tik subjektīvi, vēlos tos apkopot. Padalieties, pēc kādiem kritērijiem jūs spriežat par šeit esošajiem virtuālajiem tēliem? Vairāk noteicošais ir izskats/profila attēls pateiktie vārdi, vecuma grupa vai vēl kādi citi parametri?
Un katram ir savi spriedumi, neticēšu, ja kāds apgalvos ka tādu nav, jo tik egoistiskas pazīmes nevienam šeit nav pamanītas. :)

inde_1970  Protams, attēls/izskats ir svarīgs. Tas ļauj arī šo to secināt par cilvēku, taču var kļūdīties. Rakstītais parāda cilvēku daudz precīzāk.

vienkaarsha  >Bumpastik : sarakstītais daudz ko nozīmē.Privātajā sarakstē var izlikties par to kas patiesibā nav....
Ne vienmēr. Manā gadījumā, kad skaidri zināms, kā tikšanas noteikti nebūs, cilvēks atļaujas būt PATS, ne uz publiku spēlējošais aktierītis. Un tad patiešām viņš atvērās, nav jāuztraucas būt pieķertām, nav jātēlo, kas nav, var atļauties būt tādam, kāds patiesībā . Un tad patiešām jābrīnās, kāpēc cilvēks viens gadiem. Skumji tas, kā vairs necenšas iepazīties reāli, iztiek ar saraksti. Bet tas jau cits variants, ne šajā tēmā.
Runājot par tēmu, manuprāt, bildei nav nekādas nozīmes , jā nemeklē reālas tikšanas. Un , jā vēlas satikties ar kādu, bildei jābūt arī reālai, ne 20 gadu vecai, vai vismaz nosūtīt privāti randiņa ierosinātājām. Citādi var beigties nelāgi vienam, vai otram, nav starpības.

limonija  Analizēt citu rakstīto ir bijis mans lauciņš ilgus gadus - to protu labi. Patiesībā automātiski un bez lielas piepūles "izlasu" arī starp rindām iešifrēto. Nekāda superbilde nelīdzēs, ja anketā būs brutāls un vīzdegunīgs teksts/zemteksts. Arī PA rakstītais atklāj autorus gana labi.

uusins  Es savu vērtējumu veidoju no tā, ko izlasu rakstītajā. Jo ļoti bieži tekstā, sauksim to šādi, pat nav sakarīgi paustas domas aizmetņu, par ko vairāk, pat nerunājot :) Un nav runa par gramatiku, interpunkciju vai pārrakstīšanos. Arī pašam šādi gadās :D
Sevišķi man patīk pašķitināt sarunas, kad kāds uzkurina un izprovocē uz starpdzimumu asumiem, kā tas bija pavisam nesen. UHHH!!! Kā vienam otram īleni no maisa līda ārā! :D

Bazhix  Patiesībā abi (gan rakstītais, gan bilde) ir vienlīdz svarīgi :)
Ja gudru tekstu rakstījis zirgs, tad tas ir daudz vērtīgāks, nekā tad, ja to rakstījis ūsains čalis vainadziņā :D

psychobitch  10 gadus vecas bildes var pastāstīt tikai, kāds es iekārojams biju, tas par vīriešiem un tagad atkal viens, meklējumos, bet jau nobružājies.. teksti atklāj pie kura sabiedrības slāņa pieder, vecums, apm. cik bērnu pūrā, fons, kādos apstākļos dzīvoju, dzīvnieki - vienīgie, kas mani saprot, puķes - vecmeitas vai sievietes ar sliktu raksturu, mašīna - esmu plikdirsis un gribu ēst, mocis ar blakusvāģi - dvēselē esmu vēl bērns un visbeidzot seja - spogulis, cik daudz labi ir padzīvots un padzerts.. ir bildes, kuras kaut ko vēsta, prasa iedziļināties, uztvert un ir ar māksliniecisku izteiksmi, tas varētu būt tas, kas mani uzrunā apstāties un pavērot...

furnitura  Sākumā lasi rakstīto un liekas nu tā nekas, interesants viedoklis, pēc tam ieraugi to cilvēku dzīvē vai bildē - un viss skaidrs, kāpēc neiet, kāpēc viens, kādas problēmas.

makinlijs72  pateiktie vārdi var attēlu izdzēst,bet ne uzlabot.

coldlands  Mana pieredze pierada, ka par cilveku neko nevar pateikt, ne pec fokenem, ne tekstiem, kamer nebusi pazistams ar so vismaz divas nedelas dzivaja, ir personas uz kuru vajag vel ilgaku laiku.
Bija gadijums, ka celoju kopa ar cilvekiem, kas virtualaja vide man skita neinteresanti, tagad sie ir vieni no maniem labakajiem draugiem.
Bij cilveks no interneta pasaules, kas skita jauks, interesants, un bilde piesaistija, bet dzivaja cits personazs, un pec celojuma kalnos vairs nebij nekadas velmes ar so kontakteties.

Paula6  Rakstītais ļoti daudz pasaka par pašu cilvēku...izteiksmes stils, doma, vārdi, jautājums un atbilde + pēc vārdiem intuitīvi jūti kas viņš ir par cilvēku, pat, vai ir rakstīts dusmās, skumjās, pārdomās vai kādā citā emocijā. Bilde, ja tāda ir, dod papildus informāciju..pat, cik augstu cilvēks vērtē sevi. To visu ņemot vērā, reāli satiekoties, reti kļūdies.

kokto  bilžu daudzums jo tas ir lielāks izteikti liels vairāki desmiti pat simti man jau liekas ka kaut kas ar šo cilvēku nav kārtībā . plikņi izteikti bildēs viena un tā pati ķermeņa daļa nu kaut vai smuka ta čoža bet tas vairs nav normāli . bildes ar dažādiem agregātiem pie autiņiem kuri nav paša , pašas . Kas tas ir ? Jūties mazvērtīgs , nekruts ? Cienijamā vecumā nu tādā kad jau vajadzētu būt prātam bet ne rādīt savu "ideālo" rumpi . Rakstīt profilā svešvalodā . Kāda ir tava mērķauditorija ? visvairāk man besī bildes no kārtējam nejēdzīgajām fotosesijām kur es iepozēju profesionāla , amatiera bet ar profesionālu kameru priekšā . sesija Nr.204 . Pensijā šķirstīsi datu nesējus un tīksmināsies kā vairs nav ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu