Kašķi pilnīgi bez iemesla ,nepatika nespēja saprastieis ,interesēties

Varbūt vaina ir tā ka gadsimtiem un ne tikai laulības netika šķirtas ,sievietes vispār nedrīkstēja pamest vīrus ,pat ja attiecības pajuka un malā bij cits tika ļoti slēpts un bija kas ved saimniecību ,vāra zupu ,

Tinte  Es domaaju,ka Jums katram ir savs knifinjsh,kaa iziet no shiis hiperstresa situaacijas.Varbuut padaliisimies savaa pieredzee?? 2017-01-07 19:53


Kā iziet no stresa situācijas? Elementāri. Pamest.
Man savs sirdsmiers un nervi ir svarīgāki.

JurisK  Agraak sievaam bija triis K(vaaciski tas esot virtuve, bazniica, beerni). Viirs bija galva, gribeeja, naaca maajaas, gribeeja, gaaja uz meitu maaju ar chomiem. Veel nesen, pirms gadiem 40, sarunaajoties ar francuuzi - vinjam taa bija. Gjimene, sieva, beerni, bet reizi meenesii uz pilseetu bordelii galvu izveedinaat. Taadi bija tie vecie labie laiki. Tu, Gunda, skumsti par tiem laikiem?:D

bratka  Ja ģimenē ir mīlestība, tad valda sapratne un visas situācijas tiek risinātas pārrunu ceļā. Kašķi uzsāk tas, kuram ir vainas izjūta kaut kādā rīcībā, lai sevi atmazgātu. Protams, ka labākā aizsardzība ir uzbrukums, bet gudrākais paklusē.
Konkrētus piemērus ir jāmeklē sevī.

NARINJA  ..taa arī nesaprotu, par ko cepiens? Vai kašķa dēļ jzbeigtas attiecības?
Kurš nekašķējas, tad jau abiem ir jābūt dauņiem, lai katram nebūtu savs viedoklis par lietām, uzskatiem, jautājums vai varam pielāgoties,sadzīvot un cik sevi pazaudēt otra labā. Tāpēc ir šis fantastiskais vārdiņš -mīlestība.
Mūsdienās cilvēki ir izlaidīgi, viegli viss nāk-nebūs viens/a, būs cits/a...dauzīšanās un berzēšanās gar n-tajiem partneriem maina domāšanu, cilvēki paliek neiecietīgi, agresīvi, daudzās lietās pazaudē paši sevi, par emocionālo pasauli nemaz nerunājot!
Agrāk lielākā daļa sieviešu pie vīra izgāja nevainīgas un arī vīriešiem lielas pieredzes nebija,tāpēc meitenes visu mūžu mīlēja to pirmo un pārcieta visu.
Nepiekrīt viedoklim par bagātiem preciniekiem-pasaulē ir pierādīts, ka tieši naudas dēļ ir viss noturīgākās attiecības,WOTT!!

daimler2  Strīdi ir ļoti vienkāršs un primitīvs veids,kā iegūt uzmanību. Jatcerās,ka šādi iegūtai uzmanībai,vienmēr būs sekas. Sekas ir, nespēja saprasties turpmāk. Diezgan loģisks iznākums ir intereses zudums,vienam pret otru. Secinājums,veltīsim viens otram vairāk uzmanību un šādas situācijas tiks izslēgtas... :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu