Vai večiem patīk caciņas un šmīzītes?

Ir tāda sieviešu kategorija-caciņas un šmīzītes.Ārēji smukas,koptas,parasti slaidas dāmītes,kas pašas ar sevi ļoti tīksminās-"Ak,cik es smuka,cik saKSīga,kā visi veči mani grib,kā citas vecenes mani apskauž",jo klāt tak nestāv tādiem cacukiem un šmīzukiem.Parasti kniebējus viņām atrast nav problēma,tik parunāt ar tādām nav ko,jo viņu galvenais temats ir viņas pašas.Vecim ir jābūt ļoti pagodinātam,ka tas šmīzuks ir pievērsis uzmanību.Bet pēc kāda laika cacuki un šmīzuki atkal ir vieni un atkal meklē apjūsmotājus.Tad ko veči pie cacukiem un šmīzukiem ilgi neturās?

skarbaiskungs  Varēji jau arī tēmu necept. Jau esam noskaidrojuši, ka vecis neesi un cacas un šmīzītes ir tieši taus tips.
Normāli veči ar šādu kontingentu nemaz neielaižas, tāpēc arī nokomentēt neko nevarēs.

Liin_a  Kas ir šmīze? :D
Bet nu redz ir taču vīrieši, kam cacas patīk, pat uztur un visu apmaksā :D :D

neiet  skarbaiskungs viedoklis
Ar šo Tu sagrāvi vienai noribējušamies visas cerības. Viņa taču kur tik varēdama skandina, ka redziet bumbastiks viņai raksta. Sakot ka šī esot dikti interesanta sarunu biedrene. Un tagad izrādās, ka sarakstījusies ar sievieti. Ka trieka neķer.

Sakta  "nav pat pārāk grūti dabūjami,vajag tikai tā vairāk palielīt un cacuks kājiņas papletīs" (c)
Un daudz Tev ir papletušas ? Kā Tu vari "liet", tik tiešām jau šķērmi metas gan no Tavām tēmām, gan tekstiem... :((

piladzoga  HUMPASATIKS tīksminās par cacām un pašapmierinās no iztēlotām ainām..:DDD

antikrize  Alcora, jā cacas noteikti ir foršākas par tantukiem!

joens  Kas ir šmīze? Drīkst sniegt izvērstu atbildi.



Par cacām jautājumu nav, tur viss skaidrs.

langstinsh  Kā patīk TANTUKI!

sangukuLV  Par cacam un cacaniem,ne gluzi smejos,bet smaidu uz lupam uzvelk.Pienaks laiks,vini ari pieaugs.

skarbaiskungs  Bumbastik, teu ir bunbuļi, bet vecis nekad nebūsi. To tauas iepriekšējās tēmas ļoti usskatāmi ir pierādījušas.

quimera  Jā nav iedomīga aitiņa,tad nav ne vainas!

TuTur  Man vienmēr ir šķitis, ka šī cacu suga ir speciāli radīta lai nebūtu jāizmanto gumijas lelle. Lai nodarbotos ar seksu prātu un intelektu nevajag.

Bet ja nopietni paskatās uz šo jautājumu, tad, tā ir sava veida novirze mazvērtības vai nepilnības sajūtas dēļ. Tā uzmanība no vīriešiem un tas kniebiens ir tas, kas paceļ šo sieviešu pašapziņu.

Tinte  Par šmīzītēm sievietes te ir saucis tikai viens personāžs - miers2.

Gunitaa  Nu apliki kārtējoreiz sievietes (1 kategoriju) -labāk palika ap sirdi ?
Un zini kāpēc Tu vīriešus savās tēmās nekad nekritizē un neaprunā? Tāpēc ka Tev bail atrauties no viņiem pēc pilnas programmas, jo tak gļēvs esi! Un tāpēc tikai pļa pļa pļa par vecenēm un to trūkumiem.

AivarsN  Prātā ienāca Jāņa Bukuma jaunais videoklips,kurš tieši skar šo tēmu ,,She´s Lying´´.

Vaukskis  Jaa, peec izskata ljoti taadas patiik ! :)) ..Veciisji tik ilgi pie sjmiizeem neturaas taapeec, ka vinjas ir daargas un ne visai uzticamas ekspluatacijaa un, ja, piemeram, cilveekam ir minimaalaa alga vai tikai nedaudz virs taas, vinjs nespees taadu cacu/ sjmiizi uztureet. Tas taapeec, ka taadas sievietes- kaa likums- neuzskata, ka vinjaam maksaajot par sevi ir jaapieraada, cik sjiis ir neatkariigas no viiriesjiem, paspietiekamas buutnes. Sanaak, ka viirietim ir jaamaksaa arii par vinjaam un daudzi gribeedami to nespeej atljauties ! :(

werty  Katrs,katra dzīvo kā grib,ko var cepties-turas kāds vai neturas.Dzīves modeļi var būt dažādi.Laimīgas dzīves formula katram var būt sava un tā ne vienmēr var sakrist ar sabiedrības uzskatiem vai kāda no malas vērotāja viedokli-ak ,neviens neturas,neprec!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu