Vai večiem patīk caciņas un šmīzītes?

Ir tāda sieviešu kategorija-caciņas un šmīzītes.Ārēji smukas,koptas,parasti slaidas dāmītes,kas pašas ar sevi ļoti tīksminās-"Ak,cik es smuka,cik saKSīga,kā visi veči mani grib,kā citas vecenes mani apskauž",jo klāt tak nestāv tādiem cacukiem un šmīzukiem.Parasti kniebējus viņām atrast nav problēma,tik parunāt ar tādām nav ko,jo viņu galvenais temats ir viņas pašas.Vecim ir jābūt ļoti pagodinātam,ka tas šmīzuks ir pievērsis uzmanību.Bet pēc kāda laika cacuki un šmīzuki atkal ir vieni un atkal meklē apjūsmotājus.Tad ko veči pie cacukiem un šmīzukiem ilgi neturās?

everta22  nu kā "dzīvs" piemērs topikam , ka "caciņai" klājas, ja dzīve nenoliek pie vietas bija lasāms delfos, kur galvenajā lomā caca BDRĀĶE. ilgi jau gan cackājusies. tā kā....

dzelzitis1  ...ar tēmā minēto kategoriju brīnumainā veidā nav sanācis tuvu kontaktēties,bet novērojumi pilnībā atbilst Aivara N teiktajam,bet par tantukiem...vienu otru jau 45-os varētu saukt par pilnvērtīgu tantuku,citu 65-os nodēvēt par tantuku nemaz prātā neienāktu :)

neonilla  Ja gribas lietot šos žargonvārdos un tādā veidā izlikties ļoti apveltītam ar inteleģenci un censties ieturēt pazemojošu toni, ļoti maldāties. Caca- glīta, izsmalcināta, kaprīza meitene!!! Šmīze - iznesīga meitene!!! Visam savs laiks.

mellene_x  ir pieprasījums, ir piedāvājums,..tātad, ir vīrieši , kurām tās cacas ļoti patīk un viņas iegūstot kā mantu, kā īpašumu...un abas puses apmierinātas, jo dabūjušas , katra, ko vajag...caca- materiālos resursus, vīrišķis, it sevišķi, vecs, resns, nesmuks (lasi- bagāts) - izkārtni savai bagātībai. Tas tā , ļoti novienkāršojot...

Svece  Skaista sieviete blakus ceļ vīrieša sociāli- sabiedrisko imidžu . Ja grib vairāk zīmēties virs savām spējam - tad auto uz kredītu un caciņa blakus.

Deisa  Šādi izsakās parasti onkuļi, kas skaistas sievietes nevar atļauties. Ne jau tikai materiālajā ziņā. Vienkārši viņiem pat tik daudz nav kā tai caciņai, šmīzītei. /cacīgi piecērt kājiņu/

Chris1986  Deisa, tad tās caciņas un šmīzītes ir latentas prostitūtas un pārdodas? :D

Deisa  Chris - kāds te sakars ar prostitutām? Mēs jau iepriekš vienā tēmā noskaidrojām, ka sievieti neinteresē vīrietis, kas jāuztur, kam ir mazāk kā sievietei pašai. Taču caciņām, šmīzītēm naudiņas ir gana, kāpēc viņām vajadzētu onkuli kam nav pat tik daudz cik viņām?

Nerons  Pareizi, par cacām uttt. sauc skaistās sievietes tādi, kas nevar šādas sievietes ne dabūt ne noturēt! Nekas cits neatliek kā PA parunāties!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu