Ko darīt ja ir iepatikusies šausmīga,nejauka,briesmīga sieviete?

Man ir iepatikusies ļoti riebīga un nejauka dāma.Raksturs briesmīgs-augstprātīga,egoistiska,nejauka,pat pats nesaprotu kas tur var patikt,bet patīk.Kaut dāma ir rupja un izturas nievājoši.Gaisā ir jūtami kaut kādi fluīdi,nu tāda kā savstarpēja ķīmija.Un ko tagad ar visu šito lai dara?

111zaagis111  Laikam līdzīgs līdzīgam arī pievelkas , ne tikai pretpoli.

Deisa  bumbastik - metode pārbaudīta! /viltīgu aci pamet uz vīra foto/. Ar vēstuli gan nesanāks, jātiek līdz reālai darbībai. Būs vien jārīkojas, bez tā neiztikt. Virtuāli var tikai nejaukās porņukos lūrēt vai zvanīt viņām pa maksas telefonu. :)

Chris1986  Man jau arī lielas, ka, jā kāds te ir prasts, indīgs un atriebīgs, tā ir Gunita ar savu trejmeitiņu kompāniju. Bet tas jau ir raksturīgi - neredzēt baļķi savā acē

Discreta  Muldi nu.

shining  Ja ķīmija tiešām ir savstarpēja, ne vienpusēja, tad jautājumiem nevajadzētu rasties - vadies pēc ķīmiskajām sajūtām!

Mazaa_naarinja  Gunita tev sola ar koku... ja sit - tātad mīl, priecājies! :D

AivarsN  Šim mākonim varētu būt pamatīga zelta maliņa. Tāds sievišķis tevi un jūsu mājokli droši pasargās no ļaunās ārpasaules un nevēlamiem viesiem. Ja būsi paipuisēns,dzīvosi kā Dieva ausī,izbaudot trakulīgus mīlas priekus, pašam nepiepūloties.

furnitura  pismpastiks jau sen bija pelnījis pērienu, jau sen uzprasījās, lai šo noliek pie vietas, nu būs bargā kundze, kas to realizēs ar prieku.

Luusila  bumpisik, neba viss, ko tu tur, galvu atgāzis, augstāk par sevi redzi, ir domāts kā auglis kokā mērkaķiem lietošanai...:)))

gertrude  te vietā ir vecais krievu teiciens ,,pret ko cīnījāmies, uz to arī trāpījām´´, un tā Tev tiešām arī vajag, jo vajadzēja rakstīt par jaukām sievietēm, būtu tādu dabujis, bet ja cilvēks vaid kādas visas sliktas un ar bumbām, tad tādu arī dabū. karma

AivarsN  Redzi nu, Bumpastik,kā dāmas tev uzšņāca! Izpostīji viņu kvēlākos sapņus un cerības.😁

Nerons  Ko priecājas tauta??!!!
Bungbastiks takš viņu grib, bet nevis viņa viņu iekārojusi!
Lasiet takš kādreiz uzmanīgāk personas gara darbus. Nekādas nopietnības šeit nava......

labaurzula  Tu esi atradis sev līdzīgo, ja patīk. Forši!

Nate  Ātri gan savu eks aizmirsi. Tā gaudoji, ka domājām galu ņems, un še tev, Jānīt, vasarassvētki.
Un cilvēki tic katram vārdam ko šī raksta.

limonija  Iz tautas garamantas - tāds tādu atrod. Kāds podiņš - tāds vāciņš - abi vienā krāsā.

uma  bumpastik! Bezmaz vai dziļi jāpaklanās un jāsaka Tev paldies! Un zini par ko? Tu būsi uztrenējis manu intuīciju līdz ,,gandrīz līdz pilnībai,, ,jo pat neatverot konkrētu PA tēmu varu jau pateikt tās autoru! :)))
Par jautājumu. Nevar iepatikties - šausmīga,riebīga ,briesmīga un nejauka! Ti už kak ņibutj apredeļis.Ieklausies ko tauta Tev šeit saka.

bratka  Nepalaid laimi garām! Rūgts!

ko_nu_vairs  Un kāda mums gar to daļa? Šī bļaustīšanās man atgādina tos "biznesmeņus", kuri visu netu pieklieguši, kā šie pāris mēnešos bagāti palikuši, nāciet arī jūs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu