Ko darīt ja ir iepatikusies šausmīga,nejauka,briesmīga sieviete?

Man ir iepatikusies ļoti riebīga un nejauka dāma.Raksturs briesmīgs-augstprātīga,egoistiska,nejauka,pat pats nesaprotu kas tur var patikt,bet patīk.Kaut dāma ir rupja un izturas nievājoši.Gaisā ir jūtami kaut kādi fluīdi,nu tāda kā savstarpēja ķīmija.Un ko tagad ar visu šito lai dara?

puuuka  Ja jau patīk ,tad jau tik briesmīga laikam nav,un ja vēl ir abpusējas intereses,tad nedomā ilgi,iepazīsi vairāk varbūt būs pati labākā:)Veiksmītes ..

NARINJA  Dīvains sievišķis tā Gunita, ja jau negrib pieskarties, ko te apmpelējās? ...laikam vairāk ar pupiem pieradusi berzēties?!
Nu naff tam sievišķim ne goda, ne pašcieņas,WOTT!!

av2  saac dzert.
A kas vainas Gunitai? Vissi te..uzeedussies...:(

uusins  Ieteiktu paskatīties spogulī. Mēs satiekam tos, kuri mums nepieciešami :)

Ananda_A  Pastāsti precīzāk par tiem fluīdiem; kā šie gaisā lido un ko autorā iefluīdo! Varbūt vēl esi tīri lietojams. Ko a????

Arnolds  Mēģini, jo kas gan var būt labāks par mīlestību! Rakstura īpašības var drusku pieslīpēt, ja ir vēlēšanās visu var sakārtot! :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu