Kādai ir jābūt sievietei lai vīrietis gribētu viņu precēt?

Kādu vīrietis iedomājas savu ideālo sievu?Kādai tad jābūt sievietei lai ar viņu gribētos ne tikai seksu vai vienkāršas attiecības,bet lai gribētu precēt un nodzīvot līdz mūža galam?

Benita_32  Precēšanās ne vienmēr nozīmē " nodzīvošanu līdz mūža galam" . Man daži zināmi vīrieši apprecējās ar turīgām dāmām,-auto+nek.īpašums+labs darbs ,lai nodrošinātu ilgtermiņā savu labklājību.
Kopdzīves un laulības nostiprināšanai kā fundamentu uztaisa bērnu, pēcāk ,ar labi padarīta darba sajūtu vico apkārt pa visiem citiem brunčiem. Klasika.

Jankelsnolatgales  Ju prostoka.ju lobok.

dzelzitis1  ...nu...manā vecumā nemaz tik naskas uz precēšanos nav...bērni,mazbērni,darbs,un vēl kaut kādas saistības uzņemties,nu tā,laiku patīkami pavadīt,utt :)

Deisa  Kādēļ vispār vīrieši apsver precēties?
1. Lai radītu pēcnācējus - tad sievietei jābūt ar mātes potenciālu - smukai, prātīgai un gatavai grūtībām.
2. Lai būtu ar ko iziet sabiedrībā, biznesa partneriem parādīt - tad sievietei jābūt sievišķīgai - smukai, (as)prātīgai, atsaucīgai un koptai.
3. Lai vecumdienās nebūtu vieni - tad sievietei jābūt ar kopējas potenciālu - saimnieciskai, virtuvē prasmīgai un gatavai grūtībām.
4. Lai tiktu pie regulāra seksa un apmierinātu radu ziņkārību par puisieša orientāciju - tad sievietei nav konkrētu parametru, bet gan vīrietim - viņš noteikti ir jauns un nenobriedis.
5. Lai tiktu pie mājām - tad sievietei jābūt uniseksam- i naudu pelna, i ar māju, i ar auto, i visu to uztur nevainojami.
Noteikti citiem ir vēl papildinājumi.

mellene_x  vīrietis arī no kuras katras negrib bērnu...un ja viņš no kādas grib bērnu, tas jau ir NOZĪMĪGI... un vēlākos gados, vīrietim ir jāgrib ar šo sievieti ne tikai aiziet gulēt bet arī PAMOSTIES...

AivarsN  Pusmūžā jārēķinās ar to,vai šī sieviete spēs saprasties ar maniem bērniem,bet es ar viņas bērniem. Tas ir ļoti precīzs indikators cilvēka novērtēšanai. Šī attieksme vislabāk parāda,vai esam nākuši no līdzīgām ģimenēm un pat kastas. Lielai daļai ģimenes vērtības vairs nepastāv,vismaz to tradicionālajā izpratnē. Tāpēc arī šī skeptiskā attieksme.

bumpastiks  Sieviete ir vnk jāmīl un ne vienmēr jau mēs iemīlam tās idealās un pareizās sievietes.

neko  Deisa: "3. Lai vecumdienās nebūtu vieni" - lai nebūtu vieni ir jāpilda ši saraksta pirmais punkts un jāaudzina mantinieki kas parūpēsies. (kā alternatīva - sieva bērnu vienaudze).

Deisa  to neko - nu redz, ne jau visi ir tik apdomīgi. Gan jau pats zini vīrišķus, kas jautri dzīvo, i gados 50 vēl mantinieku nav. Tādi atčuhājas tad, kad atklājas diagnozes.

Simona4  Lai nodzivotu kopa ilgi un laimigi ir jabut kopejam interesem,sapratnei,uzticibai un patiesai milestibai.

Kadikjiite  Bonuss DEISAI! Kur vēl precīzāk noformulēt! Man patika apzīmējums - ar kopējas potenciālu. Desmitniekā.

neko  "Man patika apzīmējums - ar kopējas potenciālu. Desmitniekā."
aha, bet kopējas potenciāls = vismaz 20 gadus jaunāka.

Deisa  to neko >kopējas potenciāls = vismaz 20 gadus jaunāka«- nav tik traki, jo tantuki i vecumā spēj labi apkopt - sākumā slimnieciņus, pēcāk kapiņus. Kaimiņos dzīvojusī sieviete, kas dzīvoja ar dēlu, meitu un mazdēlu, apprecējās 60+ gadu vecumā, vīrs aptuveni 5 gadu rādiusā, dažu gadu laikā kļuva par atraitni, toties ar savu dzīvokli.

Svece  Citas versija kā Deisai.
1. Ir reāls vai mistisks konkurents - tas tūlīt precēs nost , ja nebūsi pirmais.
2. Vecāki solīja uz kāzām labu dāvanu- māju , mašīnu vai .....
3. Lai atriebtos tai kas tevi pameta un noprecēja citu.
4. Karjeras vajadzībām- bosa meitas mīļākam mazāk iespēju ka znotam.
5. Šantāža- mūsu bērns būs nelaimīgs , par viņu smiesies ja piedzims ārlaulībā.
6. Apskatījos apkārt- visi čomi aptecējušies. Es ko - sliktāks ?
7.Mīlestība + rozā brilles . Izdarīšu visu ko viņa vēlās , lai tik būtu laimīga.

irgo  Vīram raksturs vājš un rets,
Ar kuru paguļ , to tūdaļ prec.....

leone  Ja pieņem,ka laulības pamatā ir kopēji bērni un kopēja saimniecība,tad iznāk,ka jābūt labai mātei,labai saimniecei.Tik kurš gan noteiks to labumu...Un tās skaistās frāzes par Lielo Mīlu der labi,ja pirmos dažus gadus,pēc tam augstākā vērtē būtu iecietība,kopējas intereses,atbildības sajūta-tas arī jāņem vērā.

AivarsN  Tieši tāpēc jau agrāk tik svarīga bija vecāku dotā svētība laulībām,lai dzīves nepieredzējušajiem un mīlestības apskurbušajiem jauniešiem neļautu iebraukt auzās. Mūsdienās šīs tradīcijas tiek apsmietas un noliegtas,bet kas ar to ir panākts?

Anxunamuna  Mīlestība .

solimarja  Man patīk kādreiz paustā doma, kas palikusi atmiņā, ka precēties var katru nakti, bet laulāties tomēr uz mūžu.

piladzoga  Viss atkarīgs no tā kādu vīrieti gribi...ja gribi precēties ar domu ,ka tik zīmogs pasē un vīriešu dzimtes pārstāvis blakus ..tad vari viegli tikt pie vīra... bezpajumtnieku ,alkholiķu, ieslodzīto un ar antenām ir daudz..Ja gribi pasaku princi (skaistu ,gudru,bagātu,veselu) ,tad jāpacenšas ,lai tādu dabūtu...:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu