Kādai ir jābūt sievietei lai vīrietis gribētu viņu precēt?

Kādu vīrietis iedomājas savu ideālo sievu?Kādai tad jābūt sievietei lai ar viņu gribētos ne tikai seksu vai vienkāršas attiecības,bet lai gribētu precēt un nodzīvot līdz mūža galam?

uusins  Tādai, bez kuras viņš nespēj dzīvot! :)

Geisha  Ui mani tikko viens bildināja. Pat gribēja baznīcā laulāties. Kaut kā ne visai gribās uzturēt vīrieti. Labāk tepat ganīšos.

Norkjis  Vakcinētai jābūt.

Postremo  smuka - manai gaumei atbilstossa , super sex - pornnuki nobaal , gudra , laba izgliitiiba , bagaata utt. Tad vareetu...padomaat :P

coldlands  Nabaga tantukiem, precēšanās vai kopā dzīvošana ar onku, saistās ar tā kopšanu, pieskatīšanu, uzturēšanu.
Baisa dzīve nabadzītem!

Geisha  Hā! visi veči grib tās seksīgās. Ņirga nāk. Paši kādi esat? Iedomājas, ja tā ļerpata zem vēdera ir garāka par 15 cm tad nu baigais iekārojamais. To ļerpatu vēl arī ir jāmāk prezentēt. Ja tā ļerpata darba kārtībā ir tikai 5 minūtes tad sieviete tā arī nesaprata bij kas vai tikai ilūzija. Gultā ar dunduku pat ļoti seksīga sieviete var kļūt par amēbu. Tas, ka daudz skatāties porņukus vēl nenozīmē ka esat labi mīlnieki. Šitā iedomība kas lien no večiem vienkārši ir apbrīnas vērta. Vēl jau vīrietim ir jābūt smadzeņu podam uz pleciem un finansuālai stabilitātei. Šodien prosts muskuļu kalns ar pliku čibriku sievietei nav vajadzīgs (ja nu tikai cuku iztīrīšanai). Bet tad nu neapvainojaties, ja sieviete tādu vīrelīti izžniedz kā citronu un iedod pa pakaļu.... lido vien tālāk mīlas balodīt! Uz katras stūra stāv kāds mūžam zaļojošais dievkociņš un neviena nevāc viņu mājās......Secinājums- labi vīrieši tiek izķerti vēl jaunībā.

selnija_  Geishai šodien medālis pienākas par komenty 12.36!

coldlands  Medaļu var ta piešķirt, tik lūk onka viņai nespīd, jo tam vecim, kam ir smadzenes, liela ljarpata ar mūžīgo dzineju un pārejie tiri-piri, stervas nav vajadzigas.

Araabs  kAS TUR KO FILOZOFĒT,AGRI VAI VĒLU,TĀPAT MĪĻĀKĀ BŪS JĀIEVIEŠ:))

Svece  Seksīga sieviete- ļoti stiepts jēdziens. Prakse parāda- jo seksīgāks augums un smukāks ģīmis- un gadu skaits mazāks jo nemākulīgāka seksā. Pat liela skaita pieredze neko nedod- visi veči viņu gribējuši kā traki , no smukuma vien samudinājušies , ātri beiguši. Arī viņai nekad nav bijis jāiespringst- labākais ko iemācījusies ir orgasma tēlošana. Nu un vienas tehnikas minets jau ir daudz . Ko tad vēl ? Visi tak laimīgi ka tiek viņai klāt . Varbūt seksīgumam tomēr cita nozīme , tur vispirms dominē prasmes seksā ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu