Ko šeit vīrieši visvairāk meklē?

Nopietnas attiecības,attiecības bez saistībām vai gadijuma sakarus?Vai nav tā ka vīrieši izvairās no nopietnām attiecībām?Tādām attiecībām kur būtu ne tikai sex,bet arī rūpes un atbildība par sievieti?Vai vīrieši saprot ka sievietei vajag daudz,daudz vairāk kā tikai regulārs sex?

Sanntana  Visi viena maisā liekami, visi meklē šeit kādas sev piemērotas attiecības un partneri, kā sievietes tā vīrieši, katram sava mēraukla. Visi runā par saviem ideāliem, vienu neapmierina +20 kg, citu raksturs, citu materiālās vērtības un t.t. Tikai pavērojiet apkārt, pāri kas dzīvo kopā un vēl ja gadiem ilgi - visu dzīvi viens otram piemērojas, uzklausa un saprot viens otra velmes. Te lasot komentārus liekas visu gribu lai man pasniedz gatavu un tūlīt uz šķīvīša ar zelta maliņām.

sangukuLV  Kur pie vella ir tas sievietes,kas velas nopietnas attiecibas? Mekleju jau 4 gadus!

dzelzitis1  ...tieši tā SANNTANA,SEV piemērotas attiecības,katram SAVA mēraukla,vienam tie +20 nepatikas kalngals,citam sapnis,utt..,un reāli praksē gadās,ka iepatīkas tādas,kuras nav ne tuvu iedomātajam ideālam,un ir jau arī citi momenti,piem.,vēlētos iepazīties ar GEISHA,bet pat labvēlīga sarunu iznākuma gadījumā joņot no Latgales nostūra uz Rīgu...tam esmu krietni par slinku,lai gan...4 st.ceļš...nemaz tik traki nav...vispār jāpadomā...:-)

av2  baigi gruuti ir atrast to otru cilveeku, lai veelmes un iespeejas abiem sapaseetu.Bet, bez forssa sex ...nu nebuuus nekaadas tur "nopietnas attieciibas". Taapeec, nu nafig profailaa jaaraksta tas "sex nepiedaavat"? Jaa, viiriessi piedaavaa sex tiessaam tiessaaka tekstaa parasti ,bet.... tad izejot no taa....kas un kaa, kas patiks abiem, vai nepatiks, var izveidoties pat lloti nopietnas taas attieciibas. Taa kaa viss nav tik bezceriigi ssinii ,arii oHo , pasaulee :)

Deisa  Ir vīrieši:
1. kuri pie seksa netiks, kamēr neuzņemsies atbildību - tie kā izmisuši vēlas attiecības, bet, ļauj uzminēšu, Tu no tādiem turēsies pa gabalu.
2. kuriem nav problēmu tikt pie seksa bez atbildības un viņiem tā ir ērti, priekš kam viņiem sniegt sievietei ko vairāk?
3. kuriem ir tālāki plāni - vairoties, veidot ģimeni. Viņi var dabūt sievietes arī bez šīs atbildības, bet tas ir pārāk tukši. Tikai šī grupa apsvērs atbildības uzņemšanos un sadarbības/kompromisus ar sievieti ilgtermiņā, jo no tā gūs arī sev vēlamo ieceru piepildījumu.
4. kuriem ir problēmas ar potenci - sk. 1. iedaļu. Tikai klāt tam, ka viņi iespējams būs gatavi kaut kādas sieviešu vēlmes piepildīt, sievietei jābūt gatavai uz indīgām piezīmēm, ka viņa ir vainīga pie viņa potences problēmām.
5. kuri vecumdienās nevēlas palikt vientuļi - tie nu gan baigi naskie uz atbildībām nebūs, jo uzskatīs, ka abi ir kopā vienas un tās pašas vajadzības labad, tad kādēļ gan vienam būtu jāuzņemas kas vairāk kā otram.
Nu, kura grupa būtu priekš Tevis?

Vaukskis  ..kad kautko forsju sjeit "izmetiis" !
..Saprot, bet slinkums puuleeties.

bumpastiks  Es pagaidām neko nemeklēju,bet kad meklēšu tad tikai nopietnas attiecības.

Vinetta  Varētu padomāt,ka te visi veči kaut kādi vērtīgie dārgakmeņi,kuriem pienākas,ka viņiem izskalos zelta smiltis sieviešu personās :))))

Vinetta  P.s. to es teicu attiecībā uz Vaukska repliku :)

verso  Mendra, un daudz Tev tādas draudzenes, jo diez vai par nezināmām tā vari spriest, kas gatavas apmierināt jebkuru plenci? :))) Kaut kā neiet kopā, opredjeljisj, tad grib to alfa tēviņu vai katru plenci? :)

verso  "..Saprot, bet slinkums puuleeties." Lūk arī atbilde vīriešiem, kāpēc neķeras zelta zivtiņas. Nav gatavs ne makšķeri izvilkt, kur nu vēl tārpu uzlikt un vēl gudri izcelt to zivi, lai nenoraujas :)

Araabs  Sievietēm var dot visu,tikai naudu nedrīkst dot!!!

Vaukskis  Vinetta, ne obligaati, mosjka vinji laimees loterijaa ! :)

verso  Jā, Vaukski, dažreiz muļķiem veicas... Var paveikties, bet var nepaveikties un bez biļetes nopirkšanas toč nelaimēs :)))

Sakta  Ja sieviete neko nedara, bet gaida, ka pie viņas 4.stāvā kādu dienu uzjās princis baltā zirgā, tad viņa ir naiva muļķīte, bet kā dēvēt vīrieti, kurš neko nedara, bet cer uz brīnumu ? ;))

Vaukskis  verso, kaada tad izskataas taa biljete un kur to iegaadaajas ? :) ..Nu, vismaz man jau nu reeali veicaas citaas loterijaas !
Sakta, par haljavscjiku. ;)

Nerons  Bēdu ieleja, es skatos!

Mendra  verso 11:11
Būtu padomājusi, būtu secinājusi pēc sevis - gribēji "alfu", bet atdevies plencim..., domāt vajag!;-)

HOUSE  To, kā te nav, principā bezjēdzīga laika iznīcināšana. Par pretējo mami mepārliecināt.

coldlands  A es mekleju tantuku kurai varetu pilniba izlikties. Mol si tik staiga pa kafuziem, soljarijiem, masazam(karoce spa), a es tik stradaju, perku sai masinas, kazokus, celojumus, un atnakot no darba majas, sakartoju, saposju, samazgaju, izvedu suni, nepiemirstot dziedat vinai slavas dziesmas, deklamet poeziju. Pirms gulet iesanas, pamaset vinai pedas, plecus, un ja vinai nesapes galva, un si nebus stipri nogurusi, dot vinai lielo Ooooo, pats protams klusitinam nodracit vannasistaba, lai so neapgrutinatu ar savam personiskajam seksualajam velmem.
Un kad si jau gulj, tad klusinam vel pagludinat, salikt vinai drebes, lai sai nav jamokas skapi ko meklejot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu