Ko šeit vīrieši visvairāk meklē?

Nopietnas attiecības,attiecības bez saistībām vai gadijuma sakarus?Vai nav tā ka vīrieši izvairās no nopietnām attiecībām?Tādām attiecībām kur būtu ne tikai sex,bet arī rūpes un atbildība par sievieti?Vai vīrieši saprot ka sievietei vajag daudz,daudz vairāk kā tikai regulārs sex?

uusins  Visvairāk no nopietnām attiecībām izvairās sievietes :) Jo izņemot sevi, nevienu citu viņas nopietni - fiziski - nespēj pieņemt :)

Vinetta  Coldland - labs! :))) Beidzot oho atradās viens īsts vīrietis (bet otrs - man mājās) :))

verso  Mendra, tad jau vienā laivā esam, jo, izdarot šādus secinājumus, te visas ar plenčiem pinās nu gluži tāpat kā Tu pati, vai arī Tavs alfa tēviņš notinās aiz laimes ...;)

Mendra  :-) Jā, man ir alfa tēviņš, un es esmu alfa mātīte, skauž? Nu neko darīt, katram savs!;-)

verso  Tiešām neskauž. Patiess prieks. Draudzīgs aicinājums - neizdari secinājumus par citām, tad arī Tavā lauciņā neviens akmeni nemetīs. Pirms kādu nosauc iepriekš minētajos vārdos ne vienā vien tēmā, izlasi tulkojumu vārdnīcā.

Mendra  "Nesaki, kas man jādara, un es neteikšu, kur tev iet!";-)

Mendra  Gudra netiksi, ja lasīt neiemācīsies! Alfa mātīte! Vai man tev atskaites dot?

verso  Arī gribēju pajautāt to pašu, bet nevar tak pašapziņu cilvēkam sagraut, jau tā kaut kādas "palaistuves" iejaukušās viņas ģimenē. Neies tak sāli rētās bērt :))

Mendra  verso 23:26
Neprecizitāte (liela): " Pirms kādu nosauc iepriekš minētajos vārdos ne vienā vien tēmā...". - Nebūtu slikti, ja būtu norādījusi, kaut uz vienu gadījumu, kad, un kuru esmu kā nosaukusi (personiski).
verso 00:16
Tu par visām varēm gribēji ietekmēt manu viedokli, kāpēc? Pārāk personisks, attiecināji uz sevi? (- To tikai tu vari zināt labāk.) Bet tā jau nav mana problēma! Pat ja izmainītu manu (vai citu līdzīgdomājošo viedokli), kas no tā mainītos? Visu pasauli neizmainīt, velti izšķiesti spēki, izmainīt vari tikai sevi (savu attieksmi).
pikantaa 00:12
Mācetu izlasīt, uzzinātu, ka man nepatīk stulbums. Bet, zem tēmām sākt komentēt komentētāju viedokļus, it sevišķi kuri nepatīk un nesakrīt ar paša viedokli, vēl ielienot anketā un mēğinot "pakidāt" personiski, savādāk kā par stulbumu nesaucu.
Uzklupāt knābāt, kā tādas vistas, un tā es arī to uztvēru, ko no tādām gaidīt, "humors un satīra"!:-D ;-)

verso  Man patīk argumentēti viedokļi. Es neuzspiežu savu, bet varbūt kāds ieklausās un izdara savus secinājums. Normāla atvērta diskusija, nekas vairāk. Ja kāds var mani pārliecināt par savu viedokli, pateikšu paldies un atvainošos, ja būšu kļūdījusies. Ir jāmāk uztvert arī konstruktīva kritika. Apvainojas tikai muļķi un iedzīvojas psihosomatiskās saslimšanās. Katram mums sava taisnība, jo katrs izejam no savas pieredzes un priekšstatiem. Nekas nav balts vai melns. Dzīvē ir daudz krāsu, bet, ja konservatīvisms neļauj tās saskatīt, tad varu iepriecināt, ka šajā dzīvē visu var iemācīties :)
Lai Tev brīnišķīga diena, neuztver neko personiski, dzīve patiešām ir skaista!

Hiranja  Pamatā meklē pamīlēties, bet, ja sieviete ir mīloša un visādi citādi baigi saskanīga, tad var arī iemīlēties. Sievietes rīkojas otrādi - sākumā mēģina izveidot attiecības un izvērtēt un uz sexu grib parakstīties pēc tam, bet joks tāds, ka reāli kaut ko sākt saprast var tikai pēc mīlēšanās. Veču pieeja ir krietni saprātīgāka un piedzīvojumu laiks ir patīkams, kas dabīgi kādreiz beigsies ar stabilajām attiecībām. Dabīgi, arī tad normāls vecis šad tad pa kreisi paies, bet īsto sievieti pamest negribēs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu