Uz ko būtu jābūt balstītām attiecībām?

Palasot šeit pieredzes apmaiņas sadaļā gribas domāt, ka attiecības tagad tiek pakārtotas materiālajm stāvoklim. Vai tiešām cilvēciskās īpašības vairs nevienam neinteresē? Nedod dievs viņa ienākumi būs mazāki par maniem? Tāds teikums figurē n-tās reizes. Es ņemtu arī plikadīdu, jā labāk tādu, nevis iedomīgu bagātnieku, kas nu jau vairs nezin kā izpausties un kā savu naudu tērēt. Ja kāds naudīgs kungs vēl spēj mīlēt, tad noliecu galvu viņa priekšā.......priecājos par ģimenēm, kas nodzīvo līdz Zelta kāzām kopā un protams, kuru starpā valda cieņa, godīgums un uzticēšanās......

Nerons  Interesanti tad ar ko šādi tukšpadsmit vīrieši "paņem" tādas sievietes kā Verso?!
ar savu pliko pēcpusīti???
/nesaprašā paraustu plecus/

klava4  Kas ir Plikadīda? Man liekas,ka tādu nemaz šeit nav..Daži labi izliekas,ka ir nabagi.Bet patiesība ohhho..ho..visiem viss ir pietiekoši.

verso  Neron, ja Tevi tas interesē, varu padalīties, bet ne publiski. Par stulbu sevi nekad neesmu uzskatījusi, varbūt biju pārāk naiva, jo cilvēkiem uzticos un bija sava dzīves skola jāiziet. Pataloģiski meļi paši tic tam ko stāsta un man ar tādiem nebija bijusi pieredze un pat ļaunākajos murgos ko tādu nebiju iedomājusies.

Discreta  Ar mīkestību vien par maz. Domāju, ka jābūt kopīgām vērtībām un mērķiem. Mīlestība ir arī kā faktors, kas pakīdz piedot un būt saprotišākam pret otru. Un ja vēk ir riktīga kauske pa vidu, tad ir čikiniekā.

Liigucis  Noteikti nebalstīt attiecības uz žēl bāzas, tas iztukšo...žēlsirdība laba lieta, bet nesatur kopā uz mūžu!

uusins  Atbildība par un pret otru. Uzticēšanās. Atklātība un Godīgums :)

Deisa  Atbildot konkrētāk uz pašu jautājumu - uz kopēju mērķu realizāciju. Ja nav abiem kopīgu vēlmju, mērķu, tad priekš kam tās attiecības? Cik ilgi turēsies plikā mīla, ja tā robežojas ar dzimumtieksmi un izpatikšanu otram?

TuTur  Jā, sievietes, jo īpaši līdz 40 gadu slieksnim skatās ne tikai uz vīrieša materiālo, bet arī ārējo izskatu, jo vēl neapzinās, ka karaļvalstu uz mūsu mazās planētas ir tik cik ir un, ka li labajā daļā no tām mit tikai princeses.
Tikai sievietes, kurām ir saprāts un pieredze zin, ka tas mīļākais un gādīgākais ir tas, kurš sevi spēj pierādīt ar raksturu un sirdi, ne izskatu un naudu.

neko  uusins: "Atbildība par un pret otru."

Tā intereses pēc, kādu tādu atbildību sievietes par tevi uzņemas?:) Saprotu ko nozīme atbildība par kopīgi sastrādāto kā bērni utt., bet kas ir sievietes atbildība par vīrieti? (pret - nu tur vēl būtu skaidrs- neveidot viņam pārāk lielu ragu žuburu utt)

harmonija50  Mana viena paziņa savāca tādu bomžiku-nomazgāja,nokodēja,saģērba un atrada darbu .Bet šis izdomāja ,ka tagad tik foršs vīrietis pelnījis ko labāku.

Agatem  Uz vēlmi vienam otru satikt, lai acis staro un dvēsele dzied, kopā būšanas prieks.Nezinu kā ar mīlestību otreiz dzīvē, simpātijas tas jau būtu pat daudz...

Geisha  Ja vīrietim 30 gados nav prāts tad arī nebūs.
Ja vīrietim 40 gados nav darbs tad arī nebūs.
Ja vīrietim 50 gados nav nauda tad arī nebūs.

kleooo  Absolūta taisnība Black Panterai. Un Harmonijas 50 aprakstītā situācija nav nemaz tik reta. Sievietes nav materiālistes - gluži vienkārši normāla sieviete savā māja plikadīdu nelaidīs un neuzturēs. Parasti šādi plikadīdas veikli māk uzkundzēties un šādu savu dzīvesveidu sāk uztvert kā normu.

Mendra  Attiecībām būtu jābūt balstītām uz prātu, jūtas var šūpoties, bet prāts spēj izanalizēt un pieņemt pareizos lēmumus. Vai materiālā izvēle nozīmē domāt ar prātu? Ne vienmēr. Gribas ielīst komforta zonā, citreiz nemaz nezinot par kādu cenu. Ja ne tik turīgs kandidāts ir izvēlēts ar prātu, tad attiecības var sanākt labākas kā pēc jūtām izvēlētais bagātnieks.

alvis25  Visos laikos nauda , vara un spēks ir bijis sieviešu prioritāte . Bet mīlestība ir tikai romānos un jaunības dullumā . Tā ir daba un inkstints . Pagaidām vēl esam lielākoties dzīvnieku līmenī .

Chris1986  Kartējā tēma, kur "dala lāci, kas vēl mežā" :D Nu, ko, cien, dāmas, jums dod, ja 100reizi pasakiet, ka vēlos tādu un tādu un kas pelna tik un tik? Jūsu vēlmes te kāds labais gariņš uzklausīs un piegādās atbilstošu vēlmēm? Vai pašām paliek vieglāk, kad "pamēraties ar krāniņiem" (kurai krutākas vēlmes) ar citām dāmām?

neko  aivis25: un kurtu esi redzējis kādu dzīvnieku kas partnerus pēc naudas maka biezuma izvēlās? Viņi kā reiz vadās pēc emocijām, kam krāšņāka aste un tādā gara:) Tikai cilvēki mēdz likties gultā ar sev fiziski netīkamiem eksemplāriem.

av2  nu nav taa. Vissi mees gribam to miilestiibu, saskannu, nekraapssanu, un laimiigu dziivi. Un tie , kuri super juutas vieni, arii viinni tak ir laimiigi. Taa kaa, viss ir ok :) Arii oHo.

Snowagain  Geishas kundze, es gan teiktu tā (attiecas uz abiem dzimumiem):
Ja 20 gados nav prāts, tad arī nebūs:
Ja 25 gados nav ģimenes, tad arī nebūs:
Ja 30 gados nav nauda, tad arī nebūs.
Būsim reāli, un skatīsimies patiesībai acīs - pēc 40, bērniem (ja tādi ir) ir jābūt pieaugušiem, sadzīvei sakārtotai, un ir jābauda dzīve.

alvis25  Atbilde neko : Dzīvniekiem astes krāšņums ir nauda un dejas pareizība ir vara . Pat zaķi kaujas par par savām dāmām . Katrā sabiedrībā savas prioritātes . Cilvēkiem nauda un varā bet dzīvniekiem dažādi skaistumi un fiziskais spēks .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu