Uz ko būtu jābūt balstītām attiecībām?

Palasot šeit pieredzes apmaiņas sadaļā gribas domāt, ka attiecības tagad tiek pakārtotas materiālajm stāvoklim. Vai tiešām cilvēciskās īpašības vairs nevienam neinteresē? Nedod dievs viņa ienākumi būs mazāki par maniem? Tāds teikums figurē n-tās reizes. Es ņemtu arī plikadīdu, jā labāk tādu, nevis iedomīgu bagātnieku, kas nu jau vairs nezin kā izpausties un kā savu naudu tērēt. Ja kāds naudīgs kungs vēl spēj mīlēt, tad noliecu galvu viņa priekšā.......priecājos par ģimenēm, kas nodzīvo līdz Zelta kāzām kopā un protams, kuru starpā valda cieņa, godīgums un uzticēšanās......

poga_parastaa  Atkal jau tā pati tēma tikai zem citādāk noformulēta jautājuma. Pats lielākais paradokss ir fakts, ka tad, kad sievietes godīgi pasaka, ko sagaida no vīrieša materiālā ziņā, notiek mini socsprādziens - ak, tu alkatīgā, mantkārīgā u t.t. Te sieviete pastāsta, ka viņai tas nav nozīmīgs faktors, kāda pat reāli centusies dzīvot kopā ar mazāk pelnošu, aplauzās, atkal slikti - saņem pamācošas piezīmes ar pārmetuma piegaršu. Apmēram - kur tu skatījies, ar kuru galu domāji. Nu johaidi!!! Euuuu, cien.vīrieši, varbūt, kā krievi saka, beidzot opreģeļiķes, kas jums ir un kas nav pa prātam!

alvis25  Atbilde poga-parastā . Bet no sievietes tiek prasīts seks un mājas tīrība . Ja sieviete prasa naudu un varu tad atpakaļ ir jādod bērnu pieskatīšana un vakariņas . Vēl der arī seks . Ja ta nav tad staigā vesela . .

poga_parastaa  Atbilde/jautājums Alvim.
Bet tikko sieviete piemineklim, ka viņa parūpēsies par siltu ēdienu, sakoptu mājokli, izmazgātu un izgludinātu veļu, tā pretī ir arguments - pats protu gatavot, mazgāt, kārtot u.t.t. Ko nu? Ja proti, prieks par tevi, bet saki, ko tad tev vajag? Tikai seksu? Ok, nešaubīgi vajadzīga lieta. Taču tādam nolūkam, cik zinu, internetā ir speciāli portāli. Nu nav nevienam te tiesību savstarpēji apsaukāties tad, ja sievietes pasūta 5 mājas tālāk seksa dīcējus. Ak, gribas pastāvīgu partneri? Apsveicami - nepatīk izlaidība. Taču sitiet mani nost, bet neviens vīrietis mani nepārliecinās, ka viņš jutīsies bezgala laimīgs dzīvojot kopā ar sievieti, kura ēst gatavos tikai sev, jo tu taču pats proti, vešiņu mazgās un gludināšanu tikai sev, jo tu arī to pats proti. Paliek mazliet komiski. Pavisam noteikti izcelsies kašķis par to, kuram kārta berzēt tualeti un vannas istabu, mazgāt logus un vispār rīkot ģenerāltīrīšanu, kuram kārta ar bērniem darboties, ja tādi ir. Vai es kaut ko līdz galam neesmu sapratusi?

poga_parastaa  P.s. "piemineklim" :D Pardon - piemin. Autoteksts paākstījās.

likky666  Love and appreciation... tas ir tas, kas visiem ir vajadzīgs. Katram, protams, labāk zināms uz ko balstīt savas attiecības, bet man gribētos ticēt, ka šie divi ir tie pamatakmeņi kaut kam stipram.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu