Uz ko cer bezfoto vīrietis rakstot bezfoto sievietei?

Atrakstīja bezfoto vīrietis bezfoto sievietei - vai seksu gribi? - Tā uzreiz - Saku, jā davai. Prasa - a kādu gribi? Saku - davaj fikso, bez jūtām. Šis ar mieru. Bet tālāk seko interesantākais - viņš prasa manu foto! Es saku - a priekškam? Man vienalga kā izskaties! Davaj brauc šurp! A šis sāk lauzties, tipa, šim gan neesot vienlaga, kā izskatos, lai bildi sūtu, citādi nevarot! Tagad šitā pēkšņi apdomājies! Nu ko tiem bezfoto veči vispār grib?

Emigrs  Eh, būtu jel kāda foto piedāvājusi. Noskaidrošu kas ir seks - iespējams arī gribēšu

spaarnu_meitene  ai, besī ārā šitā sistēma, ja godīgi. uzraksta - satiekamies?! Ejam pastaigāties?! Da bļin - ar ko?!!!
un tad sākās visādas atmazkas, ka bilde neesot galvenais un es esot nolāpīta idiote, kurai svarīgākais ir cilvēka izskats !!!

Jā, esmu. un tad?!

tas, ka es vienkārši elementāri gribētu redzēt ar ko man paredzēts satikties, tas jau nevienam "nepiekāpj".

īsi sakot - nav bildes, nav iepazīšanās, bet var gadīties ārkārtīgi jauka saruna, ir tā bijis - svarīgi kāds ir pamatmērķis rakstīšanai.

coldlands  Man te vaprosiks tapa, mol fiksais, tas ir cik fiksais?
Varbut onka matematikis, pareikinaja, degviela, sokolade, puke......., tad varbut vel, pecak doktora psihologa apmeklejumi(jo bildes tacu nebij)sanak neracionalna, ta iebazt un izvilkt.

Geisha  Man te viena rakstīja it kā vīrietis, bet nu cauri spiedās sievietes domāšana. Anketa protams, ka vīrietis un pat ar kailfoto. Telefona nr. protams, ka iedos tikai kādreiz vēlāk. Beigās tā arī uzrakstīju, ka neesmu lezbene.

langstinsh  Fiksais,labais-vakariņas,gredzentiņs/ja ir to vērs/un gultiņa

Hiranja  Bāāc! Vai tad nav saprotams, ka vecim stāv tikai, ja tam konkrētā sieviete ir iekārojama! To tad arī mēģina uzzināt no foto. Kāds tev prieks, ja kandidāts atnāks, paskatīsies un vairs neko negribēs? Aizsūti labāk jau laikus foto un nebūs liekas vilšanās!
Vari paprasīt foto no viņa arī, lai pati ko saprastu.

Chris1986  es nesaprotu - tik daudz tēmu un tik daudz trokšņa kkāda štrunta sekša dēļ. Nu, noraujiet tak kulakā (nezinu kā dāmām tas saucas) un būs miers mājās. Ja nav problēmas, tad nevajag tās mākslīgi sadomāt

Geisha  Meitenes, Langstiņš gredzentiņu piedāvā........

slieksnis  manuprāt uz +/- sakarīgu cilvēku, kas nevērtē citus tikai pēc ārējā izskata.

Vinetta  Geisha,Geisha, ir gan Tev plaša sirds.:)) Būtu pati paklusām večuku savākusi,bet tagad šim līgavu rinda sastāsies :)))

Liigucis  ...doma jau laba večukam par gredzentiņu, tikai secība nav pareizā...:)

Deisa  Da ne uz ko necer. Iemet pliku āķi, labākajā gadījumā uzspļaudams, un gaida, pieķersies kaut kas vai nē. Protams, ja kas pieķerās, tad paskatās - ir tā vērts lai nestu mājās vai ar cauru lūpu mest atpakaļ dīķī. Tak vai ir maz makšķernieku, kas brauc un brauc uz copi, bet neko tā arī nenocopē? Galvenais tik process.

Dvinsky  Nesaprotu, kāda vaina bezfoto profilam. Cilvēks ir attiecībās un nevēlas lieki sevi afišēt. Te tomēr ir iepazīšanās portāls nevis soc. tīkls. Kad sāk saraksti, tad arī apmainās ar foto, kur problēma?

Anxunamuna  Laikam vēlējās pārliecināties , ka ar savu miesīgu māti nesarakstās ? Nu grēks iespraust rada gabalā .....

trussardi  ...Es bez bildes,vina bez bildes...tads tadu atrod! Un skat pec laicina...jau kopbilde!!!...

Neesmu_Alise  Vēl ir konservatīvas un vecmodīgas personas, kurām vajag, lai sieviete mazliet (gaumīgi) laužas un klīrējas. Tas, ka furnitura piekrita, visu sarežģija (sama vinovata) :))

miers2  tā var mierīgi uz aklo ar savu sievu uz randiņu iespēlēt

miers2  kad man raksta bezfoto sievietes, tad viņas cer uz sarunu - lai nav tik garlaicīgi šad tad vakaros..Vislabāk parunāties tad, ja tur nemaisa klāt cerēšanos

edding  miers2, kura dura precētā sūtīs savu bildi. Tā ka ČP var sanākt arī ar bildēm.

sanne  Uz patīkamu iznākumu..;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu