Uz ko cer bezfoto vīrietis rakstot bezfoto sievietei?

Atrakstīja bezfoto vīrietis bezfoto sievietei - vai seksu gribi? - Tā uzreiz - Saku, jā davai. Prasa - a kādu gribi? Saku - davaj fikso, bez jūtām. Šis ar mieru. Bet tālāk seko interesantākais - viņš prasa manu foto! Es saku - a priekškam? Man vienalga kā izskaties! Davaj brauc šurp! A šis sāk lauzties, tipa, šim gan neesot vienlaga, kā izskatos, lai bildi sūtu, citādi nevarot! Tagad šitā pēkšņi apdomājies! Nu ko tiem bezfoto veči vispār grib?

Postremo  a kaapeec vispaar buutu jaaiet uz akliem randiem?....ir tak...ar bildeem cik uziet.
Laikam jau cilvekeim patiik...cereet uz brinumiem. Varu tikai iedomaaties , kaa taadi, abi divi, tikai "ar skaistu ieksseejo pasauli" ierauga dabaa viens otru, un ir taads aplauziens...nu piedziivojums vismaz ir , tas gan.

Araabs  Ja bildes nav,tad tikšanos jānorunā ZOO.Nebūs tik sāpīgi:))

Geisha  Nu nav un nebūs šeit manas bildes. Un tad? Kas grib palūdz adresīti Draugiem.lv un tur ir pat 10 gadus vecas galerijas ar visiem bērniem, mazbērniem un brūtgāniem.

Nellda  es arī kādreiz nobrīnos par dažu vīriešu uzpūtību, prasot bildes. rodās iespaids, ka viņš jau nu baigi ir mani pagodinājis, kaut gan pašam nav bilde profilā, nepiedāvā arī savu nosūtīt un dzīves vieta norādīta vismaz 150 km attālumā. tad kam viņam to bildi? ja atsaku, tad apvainojās. sarakstei taču bildi nevajag. ja būtu interesanta sarakste,gan jau apmainīsimies bildēm,kaut vai intereses pēc.

coldlands  ....dazu viriesu uzputibu....
Izklausas dumi. Onka paludz fokeni, un ta esot uzputiba, jus cienitas, veikala katrus truseljus pa desmit reizem uzlaikojat, der vai neder, patik vai nepatik, a onkam tad ko, vslepuju kadam krokomutam rakstit?!

edding  "a onkam tad ko, vslepuju kadam krokomutam rakstit?!"
A tantai krokomutam rakstīt jāuzskata par pagodinājumu?

coldlands  Neraksti, prasi bildi, bet nepukstat par to, ka galvenais kads cilveks, ka raksta, ka komatinus liek, cik poetiski strocji, un parejie bla-bla-bla. Ja man ir bilde, tad velos, lai otram ar butu bilde.
Ja piedava fikso, gribu redzet, vai der.

Nellda  uzpūtība nav tajā, ka paprasa bildi, uzpūšās, ja nesūtu. un,ja nesūtu, tātad nav intereses,ne sarakstei, ne fiksajam.
ja uzruna ir normāla, piedāvājot arī savu bildi atsūtīt, tad parasti bilžu apmaiņa notiek. bet nevar būt, ka kāds vienkārši kolekcionē sieviešu bildes un tad, kā princis izvēlās. nav šeit ne prinču, ne princešu

coldlands  Es esmu princis.

Dvinsky  miers2, kura dura precētā sūtīs savu bildi. Tā ka ČP var sanākt arī ar bildēm. (c)
Visas sūta, un kā vēl sūta. Nav bildes, nav randiņa. A randiņu ta gribās. Un ir arī precētās, kam vīrs to atļauj.

Kristine_78  Pašapziņas pacelšana?

walmets  ...cer ka kāda piepe nepagadīsies, kurai nav jau tavs kailfoto.

Postremo  bildes suuta, ja vinnai esi radiijis intresi. vewel ne viena nav bijusi, kura nesuutiitu, vispaar. Un, taas bildes arii suuta, ja ir iedvesma abiem . Taaka cepiens te neparko.
Uz ko cer viirietis rakstot bezfoto sievietei ? Da nosit laiku, kaadam gribas parunaaties, kaadam sagaadaa prieku, k vispaar kaada runaa utt. Bet ko domaa, ja aicina uz randinna..., un abi bez bildeem, vot taa ir man mistika.Varbuut galiigaa paalii to dara, kad viss vienalga....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu