Jautājums sievietēm

Redzu šeit visādus sludinājumus aprakstus utt...Kāpēc jūs šeit liekat savus aprakstus,pat ja atbildēt slinkums.Tiešām jums raksta tūkstošiem vīriešu pa dienu?????Jā es vēlos iepazīties,tikai kāda jēga, ja jūs visa tikpatkā gribat pastaigas gar jūru,teātri un visas pārējās šausmas.....Reālu vīrieti vairs nevienai nevajag?? Jā esmu ar saviem tarakāniem nu un?? Ne pa velti saka-visas sievietes vienādas, viņām interesē tikai viens.Riebjas

edding  Precēts džeks te par kaut ko uztraucas! A nu ka fiksi pie sieviņas!

edding  Dabiski, ka ar Tevi ne uz teātri aiziesi/pirms seksa/, ne gar jūru pastaigāsi, jo precētie tik bailīgi, raustās pie katra telefona zvana, pie katra jautājuma par viņu.Vienīgais ko var piedāvāt, vienu ātro kādā mežiņā viņa autiņā, vai ja daudz maz naudiš ir, tad kādā lētā viesnīcā, pusdienlaikā, vai uzreiz pēc darba, ap 17.00 līdz 18.30.

eloiza  Tagad Tu jūties pašapmierinājies/pašapliecinājies izlaižot savu saspringumu te!?

Korneelija1958  Ir gan tās sievietes visas grib tikai vienas šausmas-kaut kādu teātri,nevajadzīgu vazāšanos gar jūru un kas zina kādas vēl šausmas.Nu galīgi aptrakušas.Reālu vīrieti nevienai vairs nevajag,kurš varētu piedāvāt savu lielāko dārgumu.Ak jā un tomēr vēl arī tarakānus!

cita  Brrrrr.... kas tas bija!?... kas pa dvēseles kliezienu!?...

uma  Jaunatne,ko jemās ,zēns taču uzrakstījis - sarakstei un sexam. Ja nesanāk pirmais ,nevar dabūt arī otro, nu sāp taču ...

trussardi  ...Sovakar, ja kam bilde jamaina,tad Tev...un plate ari!...

ahava  Ne anketa, ne topiks neliecina, ka vēlies iepazīties. Sievietes šokā un Pats pārsteigumā :)
Interesanta interpretācija vārdam sekss.

ne_meklejumos  Autor, kas ir tas viens par ko visas domā? Es, piemēram, dodu priekšroku kalniem ne jūrai. Teātri iemainu pret sporta spēļu apmeklējumu. Labāk atpūšos pie dabas nevis pa krogiem tusēju.
Mierīgi to daru vienatnē, ja nav dvēseļu radinieks blakus kādu brīdi.
Katrs izvēlamies un atrodam sev vajadzīgo, tāpēc jau nav jāapvaino vai pašam jāapvainojas, ja tas nenotiek uz sitiena.

puuuka  Nu ko...reālais vīrieti..gribi relitāti nevis teātri...ok.paskatīsimies cik reāls esi,varu piedāvāt ko labāku pat teātri,piemēram saremontēt pļaujmašīnu,zemes frēzi,saskaldīt malku, sniegs gan jau ir nokusis ,bet kad uzsnigs arī to var patīrīt....nu lūk tas tā iesākumam,mans opis kad bija dzīvs ar to visu ļoti labi tika galā ,jo bija reāls vīrietis:)

jurks  Skats no malas!- medību karstumā iekarsis mednieks ar "kalašku" bliež pa kreisi un palabi, pārvēršot kultenī, miermīlīgu pīļu dīķi!

Liigucis  Rokraksts autoram tiešām pazīstams izskatās...un labi pazīst visas sievietes!:(

Discreta  Ja pastaigāties gar jūru vai aiziet uz teātri ir šausmas un nav reāla vīrieša cienīgi, tad tu esi lūzeris. Un es tādam arī neatbildētu. Par ko cepiens?

coldlands  Nu ne cjo sev, ka tada feijerverga, onka riktigi izblaustijas!

Kristine_78  Kāda vaina kultūras pasākumiem.Sabiedrība, jaunas iepazīšanās.Cita dzīves uztvere,galvenais ņemt pozitīvo, manuprāt

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu