Jautājums sievietēm

Redzu šeit visādus sludinājumus aprakstus utt...Kāpēc jūs šeit liekat savus aprakstus,pat ja atbildēt slinkums.Tiešām jums raksta tūkstošiem vīriešu pa dienu?????Jā es vēlos iepazīties,tikai kāda jēga, ja jūs visa tikpatkā gribat pastaigas gar jūru,teātri un visas pārējās šausmas.....Reālu vīrieti vairs nevienai nevajag?? Jā esmu ar saviem tarakāniem nu un?? Ne pa velti saka-visas sievietes vienādas, viņām interesē tikai viens.Riebjas

Esari  Interesanti, pavērot, kā pamostas daža laba sterva- tikko vecis kāds ko spridzina tā tūdaļ sarodas "ņēmējas"...bet nu tagad gan nē..par šitādu izrunāšanos!..fui!

Cik jūs pašas esat pareizas- aš katra otrā precēta...a bet Garais, Garais taču ir precēts- ārprāts!..un viņam pat bērns ir- vispār šausmas!

Kādreiz filtrējat ko diršat?!

Extra_Virgin  Tev patīk sievietes, kas neciena savu laiku, visiem atbildot? Necienīs arī tavējo. Tev to vajag? Man ar uz visiem CV neatbild. nu un?

MrJones  Negribu moralizeet...katrs esam savaadaaki un to preceeto-miiljaako attieciibas vispaar maz izprotu....vieniigi...ko taada alergija pret pastaigaam un Kino..? :) Varbuut tas tikai formaali ierakstiits...un daama patiesiibaa elastiigaaka...? Ko ta nepiedaavaa kaut ko interesantaaku ja jau tik Azartisks + Aktiivs speelmanis esi..? Plikaa draate(?)....taa pa tiesho kaa Zibens no debesiim?! Tad jau ari pats neatshkjiries no tuukstoshiem taadu pashu sisenju!

av2  absaluutas mullkkibas. Kuras esmu gribeejis no oHo, esmu saticis.Un ir bijussi patiessi forssi briizzi. Un, ja kas, nu nav vinnaas tendeetas tikai uz naudu , pat tuvu tam nav. Jaa, randinnss normaalam viirietim ir jaavar normaali finanseet, lai buutu forssi .Bet..ka tad savaadak?

_Biezaa_oome  Kas ir tas viens, kas visaam interesee?

Tessa  tak trollis, ko visas ta sacepas.

never_pa  Nezināju, ka reāli vīrieši sastopami tikai guļamistabā. Brīnums, ka ar tādiem vispār var iepazīties, ja tie pat no mājas neiziet.
Kam Tev iepazīties, ja ir divas rokas, kuras nav jāved pastaigā gar jūru, jāsarunājas ar tām, jāpavada uz teātri vai restorānu?!

Karmensita  Savas dzīves ērtības māsa sargās.

Karmensita  atvainojos, atbilde domāta otrai tēmai ar tādu pašu virsrakstu. ;)

adamsone  Neviens te nesaprot, ka precēts vīrietis ir Balva. Lielā Balva. Prīze.
Patiesi skumji.
:D

Deisa  Ja ir apraksts, tas nenozīmē, ka visiem atbildēs. Kur ir rakstīts, ka tāds ir pienākums? Ja neinteresē konkrētais rakstītājs, tad uzskata, ka labāk ir neatbildēt kā sūtīt 4 mājas tālāk. Nu nebūs te neviena, kam vajag da jebko, kam kaut kas starp kājām karājas.
Un nez, kas tad ir tas viens, kas interesē sievietes? Jautājumā minēti 3 - jūra, teātris un šausmas? /tīri intereses pēc pajautā un šausmīgi teatrāli iebrien jūrā/

neko  Neviens te nesaprot, ka precēts vīrietis ir Balva. Lielā Balva. Prīze.
Patiesi skumji.
:D
---
Nez, ja viņš atrastu tādu pašu sievieti, kas sevi uzstata par Lielo Balvu tikai tāpēc ka viņa ir sieviete - vai viņi būtu Lielie Ieguvēji?:)))

Vanesa15  Tūkstošiem te fiziski nevar būt, ja online regulāri abiem dzimumiem un visiem vecumiem ir +- 800. Pasaciņas kārtējās.

bumpastiks  Tiešām ko tā cepties.Tak ar ienākumiem 150 eiro mēnesī nevar Reāls vīrietis piedāvāt ne teJātrus,ne kino,pat ne stacijas belašu,kā tikai pašu dārgāko kas viņam ir.Reāla vīrieša piņčuku.Tad ko dāmas nenovērtē,ja tā gribas kino pašas tak var nopirkt tās biļetes.:D

likky666  Reāls vīrietis... Kāds tas būtu? Izpratne par to cilvēkiem atšķiras. Ja Tev iešana uz tātriem, pastaigas, utml rada šausmas, tad ko Tu piedāvā? Gulēt gultā un skatīties filmas? To es varu arī bez vīrieša darīt. Man ir diezgan intensīva dzīve - pilna ar dažādām lietām. Ja es gribu sev blakus cilvēku, tad tādu, ar ko kopā veidot lietas un izbaudīt daudz ko interesantu un jaunu.
Kāpēc neatbild? Grūti atbildēt par visām - kādi kurai iemesli neatbildēt. Es, pirmkārt, izvērtēju anketu - vecums/auguma garums/izglītība, tad arī skatos, kas ir uzrakstīts. Man, piemēram, ir ļoti grūti atbildēt uz jautājumu - Čau, ko dari? Nespēju saprast, tas ir domāts - vispār vispār (ar ko nodarbojies) vai ko es darīju tajā brīdī, kad uzrakstīja, un ja tā, tad man atbildēt, ko es daru, kad izlasīju to vēstuli vai arī tajā mirklī kad saņēmu, bet nebiju online? Un ko gan var cilvēks darīt, kad lasa vēstuli un raksta atbildi, ja ne tieši to? Vārdu sakot, mulsinoši.

Sassy14  Klausies, reālais vīrieti. :D Šī te ir izklaidējoša virtuāla pļāpukaste, jebšu Tu nopietni domā, ka te var atrast reālu sievieti Tavai gaumei? Reālas sievietes staigā pa materiālām ielām ar fiziskām iepirkumu tašām apkrāvušās, bet šeit ir tikai tās, kuras grib špacierēt pa izdomātiem jūras krastiem ar fotošopētiem boyfriendiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu