Dāmas,vai tas ļoti iedragātu jūsu pašcieņu?

Ja jūs iepazītos ar tiešām glītu,seksīgu,interesantu un visādi citādi gandrīz vai ideālu vīrieti.Iedomājaties ka nu viņš jums ļoti patīk kā vīrietis,gan arī kā cilvēks ir ļoti interesants.Bet jūsu sapņu vīrietim nav naudas lai jūs pienācīgi izklaidētu.Piemēram nu nav pagaidām tā darba k a pat biļetes uz kino nevar nopirkt un var atļauties lētāko tulpīti nopirkt.Toties jums pašām ar naudu nebūtu problēmu.Vai uzskatītu to par sevis necienīgu apmaksāt jūsu kopīgās izklaides ar to sapņu vīrieti,vai tomēr uzskatītu ka nav nekas traks ja arī sieviete izmaksā?Vai vispār no vīrieša atteiktos,ja jau pat kino biļetes nopirkt nevar,tad tādu veci nafig nevajag?

uma  Bum...,ja Tu runā par iepazīšanās sākumu kā tādu, ar tiešām glītu un seksīgu vīrieti, par interesantumu vēl jāpadomā,jo kā gan ,lai to uzzina,ja tikko iepazinušies. (c),, Visādi citādi gandrīz vai ideālu vīrieti,, - galīgi garām ,par to vai ,,ideāls,, varēs spriest tikai pēc ilgākas savstarpējās komunikācijas visos līmeņos:) Šī paša iemesla pēc, vēl tālāk no patiesības ir saukt tādu cilvēku par savu sapņu vīrieti. Rezumē: ja vīrietis ir uzaicinājis sievieti satikties,tad viņam jau nu būtu jāspēj apmaksāt elementāras divas kafijas tasītes. Paziņot pirmajā randiņā ,ka nav darba un neko nevar atļauties - manu pašcieņu tas neiedragās, bet vīrieša gan vajadzētu satricināt. Protams,ja viņš ir Vīrietis.
Pretēji visam tam, savam vīrietim ,kurš kaut kādu iemeslu pēc, pēkšņi būtu nonācis naudas grūtībās un par to vispār runātu - bez mazākās vicināšanās palīdzētu un atbalstītu. Kaut gan grūti iedomāties, ka mani par to vispār informēs,jo Vīrietis ,kurš radis visas lietas risināt pats to darīs vienmēr saviem spēkiem.

Vinetta  Ne sūda nevar nolasīt pēc foto cilv.ienākumus,jo pat ja pie auto vecis stāv,tad tas vel nenozīmē ka tas ir viņa auto! Un man pašai nav gadījies,bet 1 draudzeni 1.randā vīrietis uzaicināja pastaigāties,palika auksti un viņa ieminējās,ka varētu iedzert kaut kur kafiju,uz ko šis atbildējis,ka patreiz nav iespējas bet pēc algas dienas viņš varēšot to atļauties :DD

neratni_stasti  Sakta,... nesmīdini mani. :D Vai tad Tu tiešām ej uz randiņu ar selfijotajiem vannasistabā un pusplikajiem pludmalē?

Selfijs vannasistabā pie spoguļa jau pats par sevi ir diagnoze! Saproti? Neapspriežama diagnoze. Tas pats par pusplikām bildēm pludmalē. Lasi: normāls vīrietis parūpēsies, lai viņam būtu puslīdz pieklājīgs foto vismaz neitrālā vidē. Ja tas bildē nav, nav arī sarunas un randiņošanas. Elementāri, Vatson! Nekādu kosmisko tehnoloģiju.

makinlijs72  ir redzēti tādi gauneri ,kuriem visas līp apkārt.viņi nav nabagi,vienkārši principā ne par ko nemaksā. bet šīs laimīgas ,ka vismaz ko siltu dabū vēderā.visādas izklaides un dāvanas tiek pieprasītas no tiem,kas tā īsti nepatīk,bet var būt noderīgi un pieciešami.

Floriana  Ilgstoši maksāt par kino biļetēm ir perversi, turklāt mājās labākas filmas rāda, kā Deisa saka. Un kas tas par sapņu vīrieti bez naudas. :)

dzelzitis1  ...komentējot VINETTA šaubos;ticamāk nevēlējās uzrauties sievai vai draudzenei,vai arī pieklājīgi šķirties no Tavas draudzenes...:-)

Anxunamuna  Sapņu vīrietis un bez naudas ..... ????? Kaut kāds murgs , ne sapnis .

Taira  kārtējais fufelis!

ne_klausos  Kas tas par "sapņu vīrieti", kam nav darba? Ja tas "sapņu vīrietis" jau gadiem būtu mans un tad pēkšņi kaut kādu iemeslu dēļ paliktu bez darba, protams, cits stāsts (risināmas problēmas, kuras var arī neatrisināties - stipri teorētiska tāda spriedelēšana).

ne_klausos  P.S. Nekad neesmu sapratusi, ko šejienieši domā ar vārdu savienojumu "lai jūs izklaidētu".

_Krasula_  Hmm...ko te vēl varētu piebilst?
Neiedragātu, jo es gluži vienkārši neapmaksātu vīrieša izklaides. Darbs tādā gadījumā laikam nebūtu ilgi bijis, ja jau nebūtu pat pienācīga pabalsta.
Ir nācies savulaik randiņot ar 2 bezdarbniekiem. Viens uzaicināja uz bezmaksas masu pasākumu, un katrs sev paņemto kafiju dzērām no plastmasas glāzītes. Otrs, kā lielījās, saņēma bezdarbnieka pabalstu, kas pārsniedza daža vairāku mēnešu algu, un izskatīja darba piedāvājumus. Neatteicos no kafijas tases ar balzāma piešprici.

butterfly5  Alfonss...nekas vairāk.

Kristine_78  Un tomēr, kā iemācīt pelnīt naudu, nu tā lai cilvēks to patiešām vēlētos, Tas ir ļoti svarīgi.Jo tad cilvēks ir pašpietiekams

coldlands  Es neaicinatu uz randinu, ja man nebutu naudas, man vienkarsi butu kauns.

never_pa  1, 2 x..., bet cik ilgi? Vīrietis un nespēj nopelnīt, tā jau ir diagnoze.

Kristine_78  Sarkšana palīdz uzlabot asinsriti sejai

selnija_  Iedragātu protams, bet vispār nespēju iedomāties kā var iet uz randiņu, ja pat kafijai naudas nav. Ja man nav naudas, es ārā nemaz neeju, par randiņiem pat nerunājot. Katram pieaugušam cilvēkam ir jābūt kaut kādai naudai līdzi neatkarīgi no dzimuma, jo par velti pagaidām nekur neko nedod.

Luusila  kristīne_78 "kā iemācīt pelnīt naudu, nu tā lai cilvēks to patiešām vēlētos, Tas ir ļoti svarīgi."

Nekā. Apgriezies un bēdz. Ja cilvēks nevēlas pelnīt naudu, tad tas nav iemācāms. Vai nu šī vēlme ir, vai nav.
Mani reāli uz pauzes uzlika vairāki komentāri. Vai tiešām acis ir domātas nevis redzēšanai, bet tikai skropstu plikšķināšanai?

Kristine_78  Nuu daļēji es Jums protams piekritīšu, interesants viedoklis

kokote  Bez naudas nevar būt glīts, jo apkope maksā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu