Dāmas,vai tas ļoti iedragātu jūsu pašcieņu?

Ja jūs iepazītos ar tiešām glītu,seksīgu,interesantu un visādi citādi gandrīz vai ideālu vīrieti.Iedomājaties ka nu viņš jums ļoti patīk kā vīrietis,gan arī kā cilvēks ir ļoti interesants.Bet jūsu sapņu vīrietim nav naudas lai jūs pienācīgi izklaidētu.Piemēram nu nav pagaidām tā darba k a pat biļetes uz kino nevar nopirkt un var atļauties lētāko tulpīti nopirkt.Toties jums pašām ar naudu nebūtu problēmu.Vai uzskatītu to par sevis necienīgu apmaksāt jūsu kopīgās izklaides ar to sapņu vīrieti,vai tomēr uzskatītu ka nav nekas traks ja arī sieviete izmaksā?Vai vispār no vīrieša atteiktos,ja jau pat kino biļetes nopirkt nevar,tad tādu veci nafig nevajag?

JurisK  She taadas nepieredzeejushas sievietes. Taadu kaaseeju viirieshu, cik var dzirdeet pat peec publiskaam zheelabaam, sameeraa bieza kaarta. Tie ir kjeneri, kas sagroziis daudzu sievieshu pauriiti pat bez triviaalaas kapijas tases. Sievietes, taapat kaa viirieshi, jo vinjas arii ir cilveeki, biezhi redz to, ko iedomaajushaas redzam. Sievieti paari pusmuuzhaa varbuut neapreibinaas feromonu dvaka, tad varbuut tieshaam vajadziiga naudas smaka:)

ligucis77  A kas tas par vīrieti ja santīmus skaita??

av2  taadi , yik nabaki , viiriessi dabaa nemeedz buut. Bet meedz buut konkreeti kniipstangas, tas gan. dazzus paziistu. Ar taadu, neviena daama uz otru randu neiet nemaz, vai aprec. Jo ggimenei jau ir izdeviigi, ka kniipstanga.

Arlekins  >Esmu kādreiz bijusi uz randiņu, kad vīrietim pat nebija naudas par ko kafiju izmaksāt, bet >biļetes

interesanti, no kurienes info par to, ka jamam nebija naudas kafiju izmaksāt? tā tieši viņam uzprasīji, vai jams kafiju izmaksās, a šis atteica, ka nav naudas pat uz kafiju?
Man šepat ar ir bijis viens zināmā mērā nepatīkams randiņš, kur man faktiski uzspieda izmaksāšanu. neatkarīgi no manas rocības, man radījums, kurš tā uzvedās, izraisa antipātijas...
nevienam nav pienākums otram ko izmaksāt, viss balstās uz brīvu gribu.
Defaultā, katrs maksā par sevi, ja vien netiek uzlūgts, manā skatījumā...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu