Vai par kafijas tasi un sviestmaizi būtu jāliekas gultā?

Man ir rakstijuši daži tādi galanti kavalieri,ka ja notiek tas randiņš un ja kavalieris par to maksā,tad ja nekas turpmāk nenotiek seksam nu vajadzētu būt.Viens tiešā tekstā tā arī rakstīja ka esot apnicis pa tukšo pa restorāniem sievietes vadāt,ja nedod kaut vai pupeļus pačamdīt.Un ir tādu nav mazums kas uzskata ja nopērk kaut vai to kafijas tasi ar sviestmaizi sievietei par to kājas jāpapleš.Sievietei tak neko nemaksā kājas paplest!

Arlekins  neviena laiku netērēju. ja sivietei ir savas prasības - droši tās var izteikt, uzdot jautājumus un saņemt atbildes, vēl pirms randiņa.

ja klusē, un nāk uz randiņu ar savām fantāzijām, neko nejautājot - tad nevajag žēloties, ka laiks tiek iztērēts, jo kāds neatbilst kādas fantāzijām...:P

LaskovijMerzavec  Bet ja nopietnāk, tad kafijošanas reti, kad beidzas ar seksu.

Toties pastaiga svaigā gaisā, piemēram gar jūru, tad sekss ir gandrīz vienmēr:)

ne_meklejumos  Ja var uzdot šādu jautājumu publiski, tad nebrīnies par galanto kavalieru uzdotajiem jautājumiem. Ir taču opcija bloķēt, ja nu savādāk nemāki ignorēt padibenes.

Tinte  Nē, autore, spriežot pēc te lasītās citu pieredzes, kafiju un sviestmaizes aizmirsti. Tev vajadzētu to kavalieri sagaidīt savos apartamentos, ar vakariņām, vīnu, svecēm u.t.t. Nu un saldajā, protams, sex obligāti.

Chris1986  nu ja, baigās atmazkas - jāmaksā par to, ka viņas laiku tērē :D Tad jau vīrietis arī varētu prasīt kko par sava laika tērēšanu. It kā viņiem vieniem kko vajadzētu, bet viņām nekā un šamās izdarījušas vīriešiem baigo pakalpojumu, ka atvilkušas savas miesas uz to randu - _ja ņe takaja - ja ždu tramvaja_ :D

edding  Ir nu gan laiki pienākuši! Pat uz kāju bildēm profīlā neseko seksa piedāvājumi. Nu traki.Agrāk riņķī gāzuši.
Ta jau tagadiņās laikam sievietes izmaksā džekiem kafiju, lai sekasu dabūtu:)

KlusumsL5  Nē, bet vai piedāvājums izmaksāt kafiju ar smalkmaizīti būtu jāuztver kā iemesls gultas priekiem? Kad pēdējo reizi Tu kādam esi ko izmaksājusi? Un vai šis akts ir attaisnojis Tavas cerības?

Sassy14  Mēs dzīvojam kapitālismā. :D Lai biznesā beidzot laimētos, ir daudz jādarbojas tukšgaitā, kamēr sāk veikties. Jebšu kā zvejojot, ne jau vienmēr ķeras. Nošaut vai uzspiridzināt visas zivis, kurām Tava ēsma nepatīk? :D Likvidēt visus, kuriem Tava veikala preces neiet pie dūšas? Sieg heil! ":P

Kristine_78  Ir nācies lasīt šādu dialogu. Man nav ko atbildēt, jo mūsu saprāta līmeņi nešķērsojas vienā krustpunktā 😆

AivarsN  Moderna sieviete brauc pie vīrieša uz mājām iepazīties,lai pēc izmaksātās kafijas un apģērba nebūtu jāzīlē,vai pietiekami turīgs lai šamo uzturētu.😀

JurisK  Es no sava vecuma un nelielaas pieredzes augstumiem varu tikai citeet gudras sievietes teikto - Viirieshu kaa juura, lai patiktu man tas viens, tam jaabuut veerttiibai lielaakai kaa paareejam puulim. Var arii naudaa:)

MrJones  A klau,,.tev PASHAI nemaz negribas??? Ja NE - man skiet, shaadi jautaajumi ir lieki...taapat ari visi randinji!

trussardi  ...Ja Tava galva visas domas ir mirusas...vari drosi gulta likties!...

Dvinsky  furnitura - es galīgi nepiekrītu tam, ka sievietei būtu jāguļ ar katru, kas kaut ko izmaksā, bet, atvaino, viņas tērē ne tikai savu bet arī vīrieša laiku. Un savu laiku tērē labprātīgi nevis piespiedu kārtā.

edding  Esot pat tādas, kuras bez kafijas paplešot, tikko satiekas, tā guļus. Par pliku paldies. Reku Aivars saka, ka pat izbraucot pie puisieša uz mājām, lai tam nav eiro piecpacmit par biļeti jātērē.

bumpastiks  Nu nezolīdi tas ir pat nesatiekoties vēl uz seksu tēmēt.Ja jau randiņa laikā uzrodas tā vēlme cita lieta,bet tad jau tas ir ne dēļ kafijas un sviestmaizes.

verso  Bumbastik, nav sviestmaizes, nav sexa, jo nepaēdušam cilvēkam spēka nav :))) Savukārt, ja ir sviestmaize un kafija, tad grēks atteikt, paskat kādi daži traumēti pēc tādiem atteikumiem te sūkstās gadiem, ka šamos tik izžmiedz kā citronus, pēdējo kreklu novelk dēļ tās kafijas. Nu kā tādam nabagam atteiksi, kurš skatās žēlām suņa acīm? :) Es domāju, ka pirms randiņa visiem pie notāra būtu jāaiziet, lai viss pa godīgo :))

leopardine  Nu kur šitādi rodas? Labāk sēdiet mājās un dzeriet paši savu kafiju. Nevienai sievietei tāds nav vajadzīgs. Ja ta nav vīrieša, tad nav! Tad labāk vienai nekā ar tādu, kas ar čekiem pakaļ skraida un pieorasa tos segt vai nu naudā, vai graudā vai baudā, ka tik viņa bilance neciestu. Par lohiem tādus sauc!

Anxunamuna  mierīgi...... tikai uzvelc prezervatīvu , citādi Tev būs trešais bērns .

Deisa  Ja godīgi, jā, ir šādi teksti dzirdēti, kad iepazīšanās portālos tikko ielūkojos un vēl nesapratu kādi vēzīši tajos dzīvo. Pirmā reakcija - sašutums. Bet drīz vien pieleca, ka nav vērts tam pievērst uzmanību. Un zini kas notika? Kad par šitādiem vairs nedusmojos un nesašutinājos, viņi vienkārši pazuda. Nu jau daudzus gadus ar šādiem tekstiem neesmu sastapusies. Šitie tipi pievelkas tieši tām dāmām, kas pret viņu uzvedību nav vienaldzīgas. Vienkārši zināsi, ka ir tādi, pieņem to un ej garām. Būs miers.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu