Vai par kafijas tasi un sviestmaizi būtu jāliekas gultā?

Man ir rakstijuši daži tādi galanti kavalieri,ka ja notiek tas randiņš un ja kavalieris par to maksā,tad ja nekas turpmāk nenotiek seksam nu vajadzētu būt.Viens tiešā tekstā tā arī rakstīja ka esot apnicis pa tukšo pa restorāniem sievietes vadāt,ja nedod kaut vai pupeļus pačamdīt.Un ir tādu nav mazums kas uzskata ja nopērk kaut vai to kafijas tasi ar sviestmaizi sievietei par to kājas jāpapleš.Sievietei tak neko nemaksā kājas paplest!

mellene_x  būšu rupja, bet tieša: varu likties gultā bez kafijas un sviestmaizes, un netaisos likties gultā, kaut vai man zvaigznes no debesīm nonestu. Viss atkarīgs no SAJŪTĀM un Pelēkās vielas ...un nezinu savā dzīvē vīriešus, kuri būtu gatavi likties ar jebkuru, kurai uzsauc kafiju...arī Vīrietim ir Sajūtas, fluīdi, patīk/nepatīk, utt.,ut, utt, utt, utt...
Tēmā aprakstītais vīrieškārtas cilvis, acīmredzot, ir tiktāl degradējies, ka JEBKURAI ir gatavs pačamdīt,,...un ar sajūsmu iebrāzties, ka tik caurums...

Deisa  Kafijas un sviestmaizes dēļ var arī no gultas izkāpt. :)

Rinkulis  Un atkal jau kārtējo reizi viens un tas pats...Nu izmaksāja, grib kaut ko vairāk - pasūti 5 mājas tālāk ..ja uzmācas, tad policija. Daudz, ne daudz tādu tipu - tam nav nozīmes. Tu gribi galantu un pacietīgu vīrieti - nu tad meklē tādu un nedomā par tiem, kas tādi nav. Kur vēl vienkāršāk?

Vaukskis  Duce, nešķiet pareizi, jo tas paver ceļu manipulācijas pilnām attiecībām. Man gribētos domāt, ka tādām lietām jānāk no mazliet citas vietas, nevis vadoties pēc "es tev - tu man" principa.

Postremo  jautaajums, a Tev passai negribaas to sex? it seviskki ja randinn viirietis ir sameeraa sexy? Kaapeec oblegati jaabuut...prettii ar vissam ccetraam? Vai tas...vecuma paziima, kad vairs negribaas....?
Nezinu, muusdienaas sievietes, meitenes ir passas pietiekossi aktiivas, ja kas, jo passam ta arii gribaas.
Taa kaa padomaa, vai ir veerts teelot....vienmeer. Okey , paskaties kaads cilveks, utt, bet....nu sex tak ir abpusseeja veelme, cik es zinu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu