kāpēc sievietes ir tādas knauzerienes?

Cik esmu bijis uz randiņiem - nereizi man nav piedāvāts izmaksāt.
Arī savu daļu rēķina apmaksāt gatavas - ļoti retas. lielākā daļa tākā uzskata, ka pasaule by default viņām ir parādā, un gaida, ka visu apmaksās vecis.

kas no tādām var sanākt ilgtermiņā? zāģis "pērc man kažoku, mašīnu, ved mani uz restorānu"...?
te ir daudz veču, kurus šāds scenārijs saista, pievelk - rukāt priekš tam, lai apmaksātu "otras puses" arvien augošo apetīti?

neko  Sūdīgs randiņš, ja viss ko pēc viņa atceries ir rēķins.

Esari  Pirmajā, jau pēc būtības neko daudz nevaig- ja vien abi nav jau "piešauti" randiņotāji...
Abi satraukušies- ko runāt, kā neizgāzties...vai es patīku...vai "ķīlis" nav vaļā palicis....vai miņuki nav par garu...
Kafija, da roze...kāds vēl sūda kino, kā te citās tēmās mineja...


Lab...ecs vecs...ecs dums...atpalicis...😳

ne_meklejumos  Ko diez vīrietis padomās, ja pirmajā randiņā ķeršu pie maka, kauns man būtu viņu tā pazemot. Protams, ja šim no rēķina galva sareibtu un vajadzētu svaigu gaisu ieelpot, samaksātu bez vilcināšanās. Tikai otra vai trešā randiņa nebūtu un dabiskā izmaksāšana izpaliktu.

riks086  Nu, nebūs vis Tev taisnība. Šo vārdu man nav bijis iemesla lietot ne pret vienu dzīvē sastapto sievieti. Tādās vai citādās attiecībās esot, nav nācies uzklausīt kaut kādu neapmierinātību vai apvainošanos šai jomā, kaut arī neesmu no tiem, kuri atļaujas kaut kādus neapdomīgus vai "izrādīšanās" tēriņus. Protams, ir nācies tikt testētam uz tādiem tēriņiem, piemēram, kāda otrā randiņa laikā viņai pēkšņi ievajadzējās ieiet veikalā un pirkt visai padārgas lietas un tad izrādījās, ka nauda "aizmirsta" mājās :)))) Atlika man ar vienaldzīgu sejas izteiksmi ieturēt nelielu pauzi un izrādījās, ka līdzi ir karte un nav nekādu problēmu... :))))) Vēl bija pāris līdzīgi mājieni un tad es to visu izbeidzu. Bet arī šai gadījumā neņemtos viņai ko pārmest - acīmredzot viņas dzīves finansiālā filozofija bija tieši tāda. Katrs dara, kā uzskata par pareizu.

ozi  Vispār jau maksā tas, kurš aicina, lai nav galva jālauza:)

bratka  Maksā tas, kurš pasūta mūziku! Bet nereizi nebija ienākusi pat doma, ka maksās dāma.

alvis25  Mani audzināja ka vīrietim vismaz pirmo reizi ir jāsamaksā par izklaidi . Un neredzu un neredzu šeit problēmu . Bet ja sieviete grib samaksāt pusi tad uzreiz vairāk nesatikšos ar tādu sievieti . lai dzīvo savā pasaulē !

Syringa  Arlekins, atslābsti un neej uz randiņiem, bet par ieekonomēto naudu/ kapeikām palutini sevi ar kursu apmeklējumu https://etiketesskola.lv/kursi/ (tev nepieciešamās norādes ir lapas apakšējā daļā ;) )
Kad saņemsi apliecību par noklausīšanos un ievietosi to savā galerijā kā apliecinājumu, cerams pasniedzējām nervi no tērauda, tad arī varēsi turpināt šo diskusiju.

LaskovijMerzavec  Varētu saderēt, ka ne jau visas, bet krietna daļa parakstītos uz "bezizdevumu" randiņu un vēl seksi piedevām, ja vien aicinātājs būtu atbilstošs!!!

Dvinsky  Man ir arī sieviete izmaksājusi, neskatoties uz to, ka mēģināju iebilst. Protams, ne pirmajā ne otrajā randiņā un arī ne trešajā. Es gan parasti nepiedāvāju sievietēm to, ko nevaru atļauties finansiāli.
Man domāt, galvenais priekšnosacījums šādai sievietes rīcībai ir lai vīrietis viņai tiešām patiktu un lai viņa gribētu ar viņu tikties nevis satiktos tikai tādēļ, ka neviens cits pagaidām neaicina nekur.

Valensija01  Oi, piedod, nelasīšu ko visi te sarakstījuši, bet Tu pēc veča neizklausies gan! Pēc riktīga nīkuļa, kunkstētāja, stenētāja gan! :D

leopardine  Arlekīn, tādus kas gaida, ka sieviete izmaksās sauc par žigolo un viņi neuzstāda tādas prasības kā Tu. Tev anketā rakstilts, ka gribi slaidu, simpātisku, domājošu un vēl ar mēreni lieliem pupiem ( jā, jā, tā arī esi uzrakstījis) un vēl gribi lai nav skopa un dī burvīgā būtne maksā par tevi :D Man liekas, ka te pat Mavs nobālētu, tas vismaz saprot, ka tā mazdupsīte vidusskolniece ar zirgasti par viņu nemaksās, a tu esi sacerējies, ka maksās :D Sieviete 18 -38 gadi? Aizmirsti! Kauns nav bērniem naudu ņemt nost? Šitāds onkulītis. Iedomājies atnāk tas 18gadīgais skuķis pati no makaroniem kojās pārtiek un tagad uzsauks tev dārgo kvasu :D tev pašam ņirga nenāk un reāli tiešām nav kauns??????

makinlijs72  randiņos vienmēr uzstājas vīrietis.sievietes ir knauzerienes,bet to var novērot ikdienišķās situācijas,kad metas kolektīvai dāvanai.vai viņa ir ko uzsaukusi draudzenei tāpat vien?kā draugus izvēlas pēc izdevīguma principa.

Tessa  esmu tikusies ar daudziem oho viirieshiem -aluslaci, miskastes runci, manu novadnieku ar cipariem, vel dazhiem, un, tici man, ne mirkli neshauboties es par vinjiem samaksatu vot pilniigi nesavtiigi. nu mazum kas var gadiities, maku aizmirsa maja, kartei terminjsh vakar beidzas vai vel kas. absoluti aci nepamirkshkjinot.
tikai neviens no vinjiem nav pieljavis tadu situaciju (sev par laimi, laikam :DD), ka man tas butu jadara. un ak shaize, sesks arii izpalika. ko nu?

tevi varetu noshpricet. citadi staiga un nedabujis apshprice teritoriiju, pilniigi bezjedziigi :DD

LordsMatrix  Vienreiz laba tēma - abu oho polu vienojoša :D Beidzot visi var apvienoties un skaļi bļaut vienā tonī :DDDD
Kompliments Arlekinam. Tādas ohuistu pērles var palasīt ))))

leopardine  Makinlijs, kādas vēl knauzerienes??? Kad abortu jātaisa vai bērns jādzemdē tad visi varoņi pazuduši un sievietei vienai tā problēma beigās jārisina. Un ja vīrietim jau dzēriena uzsaukšana sievietei ir PROBLĒMA, tad tādam ar likumu vajadzētu aizliegt nodarboties ar seksu. Tāpat beigās uzturlīdzekļu fondam viņa vietā būs jāmaksā. Mazliet tā kā cieņu vajadzētu izrādīt savādāk jau tā feminizējušies tie lv vīrieši, ka drīz jau lūpas arī krāsos. Jau tagad amerikāņi smejas, ka eiropas vīrieši ar rokassomiņām apkārt skraida. Un tad brīnās, ka sievietes izvēlas amerikāņus, musulmaņus vai pat krievus, jo tur vecis ir vecis nevis bāba biksēs.

makinlijs72  leopardine,knauzerienes,kad jāapsveic kolēģis,tad nosvīst,draudzenei dāvina pašai nevajadzīgu ,dāvanā saņemtu šampūnu vai sveci,vīram sevi pasniedz kā baigo dāvanu jubilejā,meistariem cenšas nokaulēt,krāvēju vietā mēģina sarunāt kolēģus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu