kāpēc sievietes ir tādas knauzerienes?

Cik esmu bijis uz randiņiem - nereizi man nav piedāvāts izmaksāt.
Arī savu daļu rēķina apmaksāt gatavas - ļoti retas. lielākā daļa tākā uzskata, ka pasaule by default viņām ir parādā, un gaida, ka visu apmaksās vecis.

kas no tādām var sanākt ilgtermiņā? zāģis "pērc man kažoku, mašīnu, ved mani uz restorānu"...?
te ir daudz veču, kurus šāds scenārijs saista, pievelk - rukāt priekš tam, lai apmaksātu "otras puses" arvien augošo apetīti?

Tessa  Arlekin, lohs tu esi un letinju nespejnieks. visbiezhak sievas majas sit tieshi vaji un par sevi neparliecinati, kompleksaini tevinji. nu ja neatgreb pretii ar taburetku un nepaliek uz muzhu ar biezputrinju un salminjiem.
ja tev butu drosme atkartot savus vardus maniem krieviem un musulmaniem, domaju, no tevis pat slapja vieta nepaliktu.
vinju sievietes gan ir princeses, un tam ne prata nenaktu, ka viirietis var shita izrunaties.

preilene  Man gan ar vārdu knauzeris kaut kas cits saistās, nevis sieviete, kura grib, lai vīrietis izmaksā, ja ir uzaicinājis ;). Bet Tu vari mēģināt bēgt pēc nobaudītajām vakariņām, ja negribi/nevari samaksāt.

Es gan uzskatu, ka maksā tas, kurš uzaicina (ja nav vienojušies savādāk). Man liktos dīvaini, ja puisis mani uzaicinātu uz restorānu un pēc tam liktu samaksāt par vakariņām. Ja es aicinātu, kāda runa- maksātu es. Bet kur problēma- pirms tam taču var visu izrunāt. Saki, ka gribi ar viņu satikties, gribi viņu uzaicināt vakariņās uz šiku vietu, bet tikai ar nosacījumu, ka maksāsiet katrs par sevi ;). Kā izklausās?? ;)

leopardine  Arlekīns karodziņš Tev rociņā un turpini vien cīnīties. Tikai godīgi būtu, ja tu uzreiz anketā ierakstītu, ka gribi, lai sieviete maksā par tevi. Tad arī nebūs pārpratumu, savādāk tēlo cēlu džentelmeni, bet aiz muguras aprunā un gaudo sāpēs par zaudētajiem eirocentiem. Būtu labāk par to naudu jaunu multikatlu nopircis vai benzīnu mopedkai.

LordsMatrix  Jāpiekrīt leopardienei par latviešu vīriešiem, par visas (g)eiropas stipro dzimumu. Palikuši pavisam mīksti. Nav spējīgi izlaistu "bābu" nolikt pie vietas. Te būtu mums ko pamācīties no tiem pašiem musulmaņiem. No anarhijas ģimenē iznākums ir oho redzams. 100-tiem "pārgudru" sieviešu spriedelē visādas blēņas, pasaules nabas ibio.

pindzele  Ak jē, ja randiņā pats uzaicini sievieti uz kafē, tad arī maksā....

Dzhaz  Man pašam nav kaut kā sanācis saskarties ar šāda tipa sievietēm-sponsoru medniecēm.BET,ja tēma ir par kaut kādu ikdienišķu randiņu,kā,piemēram 0,5-1h pasēdēšanai cafe ar nepazīstamu personu,bez sekām,tad mūsdienu pasaulē katrs apmaksā savus rēķinus,to sauc par vienlīdzību,kā arī necenšās lēti nopirkt ,par kafijas tasi otru personu!Tas tā! :)
BET,ja doma ir uzaicināt kādu jauku lēdiju,pie tam iepriekš zināmu, uz vakariņām,tad te džentlmenim ir jāprotās . . . :)

ULTRA  Vecīt, ja Tev nav naudas, tad kādu vēl sievieti Tev. Rauj tik dūrītē. Lēti, labi, izdevīgi.
Ne tu ģimeni spēsi pavilkt, ne bērnus izskolot. Sēdi pie kompja, ēd Roltonus un masturbē, jo neproti ne strādāt, ne nopelnīt. Un lūdzu nekompromitē vīriešu dzimumu.

LordsMatrix  Ultra, kā Tu noteici, ka viņam nav naudas? Nenāk prātā, ka Tu varētu būt salvetītes turētājs?

ULTRA  19:58
Karte mājās aizmirstas tikai tiem, kuriem kontā mīnusi.Neticiet pasakām.
Sekss izpalika kāpēc? Tu viņiem nelikies pietiekoši iekārojama, jeb baidījās, ka sieva uzzinās? Tas arī aizdomīgi.

leopardine  Arlekins, paldies, ka nosauci mani par radījumu! Pastāsti man, kāpēc gan tev vajadzīgs kacināt savādāk domājošos? Es taču tev iedevu karodzinu un novēlēju veiksmes meklējot to tavu sapņu radījumu. Tu taču pats arī esi sev uzbūris pasaku, ka nāks tā smukā, slaidā un gudrā ar mēreni lielajiem pupiem un tā arī izklāsies tev priekšā, varbūt pat uzreiz multikatlu tev uzdāvinās. :) Tu pats nejūti, ka savā domāšanā esi sieviete un vēlies tik iekarots. Ka uzskati pats sevi par dāvanu :)

draboss  Vētra ūdensglāzē :)

ULTRA  Lord Prezi, es noteicu pēc tā, ka kādam vispār tāds jautājums var rasties. Ja man sieviete draudētu izmaksāt pusdienas vai kafiju, es domātu, ka esmu uz randiņu atnācis pidžamā vai sporta tērpā.
Ja ir žēl samaksāt 3 eiro, nu tad kādēļ Tu vispār kādu aicini uz randiņu.
Godīgi sakot, man ir kauns par OHO vīriešiem.

Sakta  > ULTRA - Žetons!(uzreiz jūtams, ka Vīrietis!)
Un cik es kādreiz esmu bijusi uz randņiem,kad bija aktuāli - vīrieši ir teikuši, ka ļaut sievietei pašai maksāt randiņā - tas ir ZEM VĪRIEŠA GODA ! BET, kur nav vīrieša, tur nav goda....tā vietā vaimanas, ka sievietes esot materiālistes, izmantotājas un meklējot sponsorus... ;ddd
(Ne jau katrs bikšainis ir cienīgs saukties par vīrieti, - vismaz autors jau NU NOTEIKTI NE !)

puuuka  Arlekīn,beidz nu te gausties un beidz vienreiz vazāties pa tiem bezjēdzīgajiem randiņiem...sāc jau vienreiz dzīvot priekš sevis.Pilnīgi tev piekrītu kāpēc vajag izmaksāt kādai,ja labāk ir kaut ko feinu nopirkt sev "mīļajam"...nu tak neviens un nekad nebūs labāks un mīļāks par sevi pašu:)

MrJones  Lai gan esmu bijis Daasns vispaar pret sievieteem,..hmm..jaaatziist, pirmajos randinjos esmu izsliideejis ar ljoti minimaaliem izdevumiem cauri...ja to vispaar var saukt par....njaa...vispaar paarsvaraa pa velti (cik nu vinji bijushi..5-6 max) ...nu taa...pastaidzinjas....pabazareet...nemaz, kaut kaa neesmu iedomaajies, ka tai pikjoshanai ir kaut kaadas baigaas noziimes(?) ...liekas, ja sapasees, sapasees taapat, neatkariigi no taa cik lielu zhuuksni nosvied.. Galvenais, lai nav garlaiciigi...un IR par ko runaat! Bet taa...ja piem rastos ideja uz kaadu bowlingu aiziet vai vnk., kafejniicaa paseedeet...izmaksaatu ar prieku galvenais, lai abi labi juutaas....a ja sieviete baigi noskanjojusies maksaat pati, znachit, kaut kas nav kaartiibaa(!)....un baigaas jeegas tad no taada randinja? Man tas to vienu reizi baigi savaadi likaas....bet, ..nezinjaaju jau ka vinjas taa ir iedreseetas. :)) ...varbuut peec tam vainas apzinja moka....? :)
Nja.....visaados striptiizklubos gan esmu svaidiijies ar pikji......veel prostituutinjaam......Jap...bija gan laiki...!! :)

raina1970  Pirmais randiņš jau it kā nebūtu tā vieta, kur mētāties ar naudu, ja vien vīrietis jūt, ka ne ar ko citu dāmu ieinteresēt nav spējīgs-- tad gan lieta tiek laistas i rozes, i dārgs restorāns, i limuzīns i visādas citādas figņas no serijas- kur kas dargāks.. Par to sievietes pašas maksāšanau par sevi - zini, kā būs, kad tāda satiksies ? - Tu jutīsies no sākuma- wow!- beidzot, beidzot nu ir tā sieviete riktīga... tacu ar laiku-- saks biku kremt, sikumos, tad lielakās lietās, jo nebūs viena ļoti vajadzīga attiecībām sajuta, === ka spēj otru iepriecināt , ka spēj būt tas , uz kuru viņa paļausies, kad būs grūti.. tā nebūs patīkama sajūta, gluzi otrādi.. biku neloģiski Tev tas šobrīd liekas, bet tici nu tantei rainai-- ta būs, ne Tu pirmais, ne pēdejais. jo ātrak tiksi gala ar saviem tarakaniem galvā , kas cukst , ka izmaksāta kafijas tase ir noziegums pret Tevi, un apliecinājusm damas kriminali- amoralajam prasībam pret Tevi.. jo vieglak būs pašam dzīvot, un lielaka iespeja satkt gana jauku sievieti..

trussardi  ... Eh Arlekino,Arlekino...Es ta padomaju...a ja nu tiesam Tev neviens nav piedavajis nekad izmaksat??? Es varu but tas pirmais! Uzaicinu uz randinu un gatavs izmaksat...ta teikt ,divi viena ! Bet Taizeme...

LordsMatrix  Nu re. Prieks redzēt, ka starp mums ie arī viens kārtīgs mačo. Ultra. Būs Tev tagad jāpērk vips, lai pastkastē pietiktu vietas. Peace :)

shining  Tā vien šķiet, ka 20:42 un 20:46 būs nākamie, kas ies uz randiņu. Dies, atpestī! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu