Par ilggadīgajiem laimīgajiem pāriem - lieli meļi, labi aktieri vai citplanētieši? :)

Sveikiņi! Nolēmu arī uzdot vienu stulbu jautājumu. Redziet, reizēm pa TV rāda, vai kaut kur ir rakstīts... vai kāds stāsta... «esam jau 50 (vai vairāk) gadus kopā, darām visu-visu kopā, audzinājām bērnus, tagad mums mazbērni, maz-mazbērni utt... aizvien vairāk esam viens otrā iemīlējušies»... uttutjpr. Jautājums: vai Jūs saprotat, kas ir šādu pāru fenomens? Laba audzināšana, fantastiska sakritība, briljanta prasme melot un izlikties citu cilvēku priekšā, pārcilvēciski spēki no Visuma, kas palīdz šiem pāriem šādā veidā noturēties??!!!! Esmu piemēram 4 bērnu māte ar augstāko izglītību, bet, kad lasu vai dzirdu šādus tekstus, gribās raudāt un smieties vienlaikus, jo... visas manas kopdzīves izjūk, nesader, neder, ir par sarežģītām un skumīgām, vieglāk ir «saburzīt» un aizmest kā neizdevušos kontroldarbu.... :D Te arī lasu, ka daudziem cilvēkiem iet kopdzīvēs un attiecībās pasmagi... bet kas tad ir tie laimīgie, vai «skaistu attiecību gadsimta miljonāri»??

puuuka  Nezinu ko stāsta TV,bet zinu to,kad ir jāmāk piedot,ja nemāki piedot nekas nebūs,mana ome ar opi nodzīvoja kopā visu mūžu,viņiem ir seši bērni,piecpadsmit mazbērni,vesels pulciņš ar mazmazbērniem,lai gan pašu vairs nav,aizgāja omīte(83) un pēc nepilna gada arī opis(87),bet ome dzīva būdama vienmēr tika teikusi,"domā man viegli bija,nebija,bet es mācēju piedot un aizmirst,lai cik sāpīgi tas arī bija,bet kad piedevu nekad vairs to augšā necēlu´´...es viņus atceros vienmēr laimīgus un smaidīgus,un no savas omes daudz esmu iemācījusies,viņa ir brīnišķīgs cilvēks.

AivarsN  Agrāk cilvēkiem nebija daudz mantas,bet bija daudz garīguma. Šodien cilvēkiem mantas ir vairāk,bet garīgumam pietrūkst vietas. Degradējamies.

Geisha  Vienreiz atnāca pie manas toreizējās vīramātes viņas brāļa dēls un novēlēja viņai nodzīvot līdz 100 gadiem. Godīgi sakot šausmās nodrebēju prātojot - priekš kam tie 100 gadi? Nevajag vismaz man tos 100 gadus, bet Dievs dod man manu mūžu nodzīvot cilvēka cienīgi - pie skaidra saprāta un veselības. Tagad vīrenei ir jau pāri 90 gadiem un Alcheimers.
Jā, arī viņa nodzīvoja savus 50 + gadus ar vīru, izaudzināja 3 bērnus. Bet vai viņiem bija mīlestība? Visdrīzāk nē, jo viņi neielika saviem bērniem šūpulī Laimīti. Kāpēc saku, ka viņu starpā nebija Mīlestības? Kad nomira vīra tēvs, es mātei lūdzu pastāstīt kā viņu ceļš sagāja kopā uz ko māte vienīgi pateica - mūs saprecināja. Un tā saprecināti viņi mūžu dzīvoja. Skumji.

senga  Ne tik vienkārši uzturēt ilgstošas attiecības,arī pie tā jāpiestŗādā,jāpacenšas ,lai tā būtu.Dzīve ir dzīve,un nevienam tā nav, kā rožu lauks ar rožu reibonošo smaržu vienmēr.Ir arī ikdiena,rutīna.Kaislīgā mīla pārvēršas par sapratni un cieņu pret otru cilvēku,arī ar atbildības sajūtu pret ģimeni.

Kristine_78  Attiecībās vienmēr ir problēmas, kā jau visur citur. Kopā palikt palīdz godīgums un apzinīgums.Un citu cilvēku uzskats , viņiem vienmēr jābūt kopā.Esmu baigi apzinīgā 😆

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu