"īstie vīrieši" - iedomāti pasaku tēli, vai realitāte?

Un tā, turpinot aizraujošo tēmu, par "vīriešiem", kuru dzīves mērķis ir darīt laimīgas sievietes, galvenokārt, tērējot uz viņām naudu - te pat sava folklora radusies.

un tā - ok, iedomāsimies, ka ir tādi veči - tiešām, rukā no rīta līdz vakaram ( jo nauda kokos, laikam tomēr, neaug), lai varētu aizvest sievieti uz restorānu, pavizināt ar jahtu, un nopirkt tai simts rozes - pat ja viņa viņam ne vajadzīga ne interesanta nav ( kas pats par sevi jau ir dīvaini un aizdomīgi)...

bet nu ok.
man tikai viens jautājums - kā šāds vecis vispār vientuļš kļuvis?
parazītu, kam patiktos uz kakla pasēdēt ir mazliet vairāk nekā dofiga uz pasaules.
neviena parazīte pie pilna saprāta tādu "zelta vistu" no ķetnām neizlaistu.
tātad jautājums -kā viss aprasktītais savā starpā stiķējas kopā?
manā skatījumā, šādā tēlā ir vienas vienīgas pretrunas, kas mūs noved pie tā, ka tā ir garīgi nepieaugušu meitenīšu fantāzija...? ;)

coldlands  Man vairak patika tas, mol smukais cjalis kas nebija bagats:)

leopardine  Arlekīn, tas 180 ar bentiju nebija kā lielīšanās, tas tā vnk ilustrācijai cik nožēlojams tu uz kopējā fona izskaties. Tas vīrietis bija adekvāts vnk nesen bija nopircis to autiņu, tad nu mazliet iemina, lai paraldītu kā iet un tas bija naktī, tā kā sevišķi intensīva satiksme tur nebija tajā laikā. Un tā nebūt nav trakākā lieta, ko esmu darījusi. Droši vien tāpēc tu Arlekīn arī esi tur, kur esi, ka tāds īgņa un burkšķētājs esi.

Regente  Man atkal tā saulrieta vērošana patika, mol smukais čalis kūrortā atļāva pastūrēt tūristu jahtu :) Piedod, leopardine! Nekā personīga! :)

AivarsN  Ir tāds sens teiciens:,,Paēdušai pelei milti rūgti.´´ Sievietēm patīk vīriešus vadīt un pārveidot pēc sava prāta,vai vismaz padarīt par cilvēku. Ja vīrietis trāpījies tik labs,ka sievietei pietrūkst ideju,ko viņā vēl varētu uzlabot,viņa sameklē citu,lai to uzzinātu. Vai tad izmaksā tikai tai sievietei kuru iekāro? Tas jau ož pēc prostitūcijas. Vai tad nevar tāpat vien no labas sirds pacienāt,vai pavizināt darba kolēģi,kaimiņieni,vai vienkārši paziņu?

coldlands  Jahtu ne jau smukais ljava sturet, cits onka, smukais ir tas nebagatais. Regente, lasi uzmanigi:)

leopardine  Regente, smukajam nebija jahtas, tas bija cits vīrietis. Tā bija vīrieša personīgā jahta un braucām tepat Rīgas jūras līcī, jūlijā tas bija.

Regente  coldland, nemāci man dzīvot, labāk palīdzi materiāli! ;)

Regente  Leopardine, ja vīrietim Latvijā ir privāta jahta + ļauj pastūrēt braucošu jūras līcī, viņš pēc definīcijas nevar būt nesmuks :D

miglainaa_plava  Arlekīn, a pēc kuras tikšanās vīrietis var sākt apmaksāt sievietes kafiju, un nejusties izmantots? Otrajā randiņā? Vai tikai pēc seksa? vai tikai tad, kad ir nopietnas attiecības (sekss tas jau tā, lai izmēģinātu,vai ir vērts attiecības dibināt)? Vai tikai pēc kāzām?

raina1970  Lasīju tēmu un smējos .. nu pretruna uz pretrunas, nekas vairāk.. un kā putukrējums uz tortes- nosaukums- īstie vīrieši, abet lai dies apgrābstās.. Strādājošs vīrietis- kāds te aprakstīts- tik tiešām var būt viens- jo nav tak īsti laika randiņot un to " haizivi". kura uzlikusi aci uz viņa bagātībam - medīt, vai pat vienkārsi- pamanīt.. nav laika, nav ari riktīgi spēka, norukājies, vakarā tik vien kā līdz spilvenam tiek, un viss- priekškars veras ciet un miegs ir klāt.. Otrkārt-- neesmu gan satikusi nevienu vīrieti, kurš visu minēto darītu sievietes, kura viņam neinteresē un nav vajadzīga- dēļ.. nu atvainojiet, bet reali tas nav. Jā, virietis var ar plasu žestu i tās 100 i 200 rozes nopirkt un pasniegt, i jahtu piedzit pie namdurvīm, i vel visādus brīnumus sadarīt- tad, ja sieviete ar kaut ko ir kaut biku ieinteresejusi-- vienalga- vai tas būtu krūsu apkārtmērs, vai starpausu pelēkas vielas kvalitāte..Lai gan - ir viens variants, ari kad tomēr notiek tā kā autors ir aprakstījis--tas ir tad, ja vīrietis vēlās apliecināties un sajusties varens, vienalga kā acīs.. nu tad ar damu tur tiešām ir maz saistības, galvenais ir process- vīrietis sev sagāda apliecinājumu- esmu kruts, esmu uh un ah..

coldlands  ...julija tas bija...vjo, pietiek smieties, savadak smiekligi sapnji radisies:)

Dzhaz  Faktiski šis 180 km/st arī visu izsaka,gan kāri uz naudu un ārišķībām!

edding  Bumpastika vietnieks. Tam jau roka nogura laikam.

Tinte  23.15.
Aga, Bumsiks vadītājs, a šis pusvadītàjs.

JurisK  Sievietes un viiriesha saprashana par to, kas tad ir iists viirietis, biezhi nesapas. Sievieshu ideaals, lielaakoties, vismaz ilgstoshaam attieciibaam, ir t.s. saimnieciskais viirietis. Tie ir taadi stabili un paredzami viiri, kas vada savu muuzhu stabili un paredzami. Tas trakaakais ir tas, ka sievietei, kaa jau gariigi nestabilaakai buutnei, biezhi uzrodaas veejsh galvaa, un tad nu tas tieshaam reaali stabiilais un labais paarveershaas par trulu teevinju, kam nav izprotamas augstaas gariigaas jomas un sievietes sleeptaakaas veelmes. Tad iistais viirietis ir kaut kas videejs starp nabago smuko puisi un bagaato jahtotaaju bentlijaa.Tie tad tiek uzskatiiti par taadiem, kas saprastu un piepildiitu augstaa gariiguma izraisiitaas veelmes. Taa teikt - reti kad savienojamas lietas. Un nabaga saimnieciskais viirietis paliek par santiimsipeeju un sievieshu alkatiibu apkarotaaju. Viirieti veidojot sievietes - var jau buut, ka gribeeja kaa labaak:D

Labdiene  Kas tur ko nesaprast ja tu neesi smuks, tad jābūt vismaz bagātam un dāsnam. Ja esi smuks, tad var arī nebūt bagāts, bet jābūt centīgam un laipnam. Bet ja esi nesmuks un vēl bez naudas, turklāt arī likumsakarīgi skops un nelaipns..... nu kura tad tādu gribēs? Ja nu vienīgi tāda, kurai citu piedāvājumu nav, bet tad jau variants būt vienai arī ir vilinošāks, nekā klausīties skopā ļečīšanu katru dienu. Un pati galvenā īpašība ir gudrība :) Gudrs vīrietis mācēs visu sabalansēt tā, ka viņš liksies sievietei gan smuks, gan gudrs, gan bagāts, lai arī nevienā jomā nebūs izcilnieks. Jebkura izvēle ir kompromiss. Ja tava plusiņu un mīnusiņu bilance sievietes acīs būs pozitīva, tad arī būsi īsts vīrietis.

av2  Taa, taa , atveertaa tirgus sisteema :))
Taatad, kopsavilkums , viirietis tiek meeriits ar oHo 4 sstelleem - naudas esamiiba , fizisks smukums/nesmukums , smadzennu darbiiba/nedarbiiba ( jo dazzaam tak patiik idioti, paklaaviigie) , kraana darbiiba.
Viena no vinnam var buut ssvakaaka, paareejam jaabuut liimenii. Ideaalam virietim vissas 4 darbojaas liimenii .Vai taadi ir dabaa, un vai vinni ir briivi , un vai tu, konkreetaa sieviete, esi taadaa liimenii pati, lai to viirieti vispaar ieintreseetu ? Tas jau jautaajums sievieteem passaam ....

Snowagain  Arī pievienošos av2 viedoklim. Vīriešiem ar tādām īpašībām ir gandrīz neierobežots piedāvājums. Brīvais tirgus visu ir sakārtojis :).

Geisha  Nekas pārdabisks te nav.
Ja vīrietim ir pieeja pie jahtas (uzņēmums kurā viņš strādā ir arī jahta) un viņam ir ūdens transporta vadītāja tiesības tas nenozīmē ka jahta ir viņa īpašums.
Vīrietis tāpat būtu devies vakara izbraucienā. Varbūt šefs pieteica notestēt to jahtu. Gadījās ceļa biedre arī labi. Ceļabiedre izrādījās interesanta sarunās - ļoti labi. Vismaz nebija jārunā ar kaijām.
Un kas teica, ka vīrietis ir viens vai vientuļš? Vakar nebija viens, šodien viens, bet rīt atcerēsies, ka ir sieva un bērni.
100 rozes ir vienkārši nežēlīgs daudzums. Pušķī tādu daudzumu nesasiesi. Tas jau ir klājiens. Nu, varbūt tajā pušķi bija kādas 15 rozes.
Bet pasapņot nav par skādi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu