"īstie vīrieši" - iedomāti pasaku tēli, vai realitāte?

Un tā, turpinot aizraujošo tēmu, par "vīriešiem", kuru dzīves mērķis ir darīt laimīgas sievietes, galvenokārt, tērējot uz viņām naudu - te pat sava folklora radusies.

un tā - ok, iedomāsimies, ka ir tādi veči - tiešām, rukā no rīta līdz vakaram ( jo nauda kokos, laikam tomēr, neaug), lai varētu aizvest sievieti uz restorānu, pavizināt ar jahtu, un nopirkt tai simts rozes - pat ja viņa viņam ne vajadzīga ne interesanta nav ( kas pats par sevi jau ir dīvaini un aizdomīgi)...

bet nu ok.
man tikai viens jautājums - kā šāds vecis vispār vientuļš kļuvis?
parazītu, kam patiktos uz kakla pasēdēt ir mazliet vairāk nekā dofiga uz pasaules.
neviena parazīte pie pilna saprāta tādu "zelta vistu" no ķetnām neizlaistu.
tātad jautājums -kā viss aprasktītais savā starpā stiķējas kopā?
manā skatījumā, šādā tēlā ir vienas vienīgas pretrunas, kas mūs noved pie tā, ka tā ir garīgi nepieaugušu meitenīšu fantāzija...? ;)

Nerons  Leopardine....mosties!
.....es tevi ar tādu ātrumu pa Jūrmalas šoseju nevizināju. Nemulsini tautu šeit!

Labdiene  Av2 & snowagain, nu te arī atbilde - tādi arī ir īstie vīrieši un tādi arī ir iemesli, kāpēc viņiem izvēles iespējas ir lielākas nekā tādam Arlekīnam. Tas ir pamatu pamats, diemžēl ir vēl arī jūtas, sajūtas un emocijas un tas to būvi padara nestabilāku un neprognozējamāku, bet no otras puses tad jau viss kļūtu pārāk prognozējams.

Snowagain  Labdienes kundze!
Šādos gadījumos viss tā pat ir prognozējams vismaz uz 90 %. Pārējie gadījumi ir nejaušības, kas tikai apstiprina likumsakarības.
P.S. Un arī šādi vīrieši ir labi ja 10%, un tie ir izņēmumi uz pārējo fona, bet viņi nosaka "toni" :).

Labdiene  Snowagain, muļķības drīzāk 10% ir tādi kā Arlekīns, jo dzīvē tādus neesmu sastapusi. Bet īsti vīrieši ir gan dzīvē apkārt, gan arī caur oho sastapti. Tā tikai neveiksminieki aizbildinās, ka tādi jau neeksistē un pat ja eksistē, tad nav brīvi.

Sassy14  Arlekin, tak met pie malas tās naudas mednieces, ir arī citādas sievietes. Tad nebūs tādi jokaini jautājumi jāuzdod. Ak, tās, kuras naudu nemedī, ir neinteresantas vai nesmukas, vai ne Tavā gaumē? Knābis vaļā - aste piķī un otrādi, kā vārnai uz svaigi nodarvota jumta. :D

Skika  Elementāri, Vatson! Ja Tev simpatizē sievietes, kuru ārējais veidols pieprasa ievērojamus kapitālieguldījumus, tad rēķinies, ka šāda sieviete vēlēsies saviem kapitālieguldījumiem atbilstošu atdevi.

MrJones  leopardine, es ari ar Vectru esmu vilcis uz 180 ...un nemaz ne Juurmalas shossi!! Tak shto,* Bentiljs man skiet var izspiest bik vairaak...! ;)

Sassy14  Arlekin, nu ir gan dažas metodes diagnostikai. :D Izbrāķē savās domās visas ar blondierētajiem matiem un mākslīgajam skropstām (jebšu arī tam ir vajadzīga diagnostikas instrukcija)?? ... tad visas ar pārāk uzpūtīgiem ģīmjiem, dārgi, bet negaumīgi apģērbtās. Visas, kuras apstājas pie skatlogiem ar kleitām vai dārglietām un ilgi tur glūn. Skaties uz tām, kuras ir parasti vai paprasti apģērbtas, bet tai pašā laikā nav ar vulgāru sejas izteiksmi, ir ar gudrām vai apgarotām acīm. Uz tām, kuras ir ģērbtas savādāk, nu kādā tur hipiju vai panku, vai mākslinieču stilā. Tajā pašā laikā izvairies no gotiskā stila nēsātājām, tās gribēs ne tikai Tavu naudu, bet vēlēsies arī Tavu dvēseli ar asinīm sātanam upurēt vai ko tml. :D :D Laimīgu ceļojumu sieviešu meklējumu džungļos!

makinlijs72  nekad nebiju domājis,ka īsts vīrietis izrādās ir turīgs tips ar aziātiskām izrādīšanās tieksmēm.

Sassy14  ... un protams, Arlekin, bēdz no čigānietēm, turcietēm un ukrainietēm. :)

_Ewa  " Laimīgu ceļojumu sieviešu meklējumu džungļos!" (copy)
Precīzāk gan būtu jāsaka: "скатертью дорога! " :D

preilene  Nu katram ir savs "īstais vīrietis".
Tev, autor, tas ir vīrietis, kuram dzīves mērķis ir tērēt naudu priekš sievietēm. Bet tas nenozīmē, ka tā ir visiem.
Man, piemēram, ar jēdzienu "īsts vīrietis" vairāk saistās Jason Statham filmā Transporter - muskuļots, spēcīgs, uzticams, ātri pieņem lēmumus un spēj aizsargāt savu sievieti.

Deisa  Sagribējās uzdot nākamo jautājumu - satikt savu "īsto" gadījumā nav vēl lielāka pasaka ņemot vērā, ka meklēšana/-šanās notiek ļoti ierobežotā lokā? Uz pasaules ir 7 miljardi cilvēku???!!!!

Ananda_A  Piekrītu autoram!:DDD
Bet tādiem vīriešiem, kādus viņš te apdzied, tieši nepieaugušās arī vajag. :DDD

Ananda_A  Kā man patīk leopardīne!

leopardine  Ai nu beidz, Arlekīn! Tu mani jauc ar Black_pantera, man liekas, ka viņai bija tas lieliskais vīrs :) Man vīra nav. Es saprotu, ka tev grūti leopardus no panterām atšķirt, bet varbūt sakoncentrējies tomēr. Es taču tevi nejaucu ar Klusumu, lai gan teksti jums vienādi. Es pat zinu, ka tev mopedka un multikatls ir un sapņo tu par aifonu un bezmaksas zupu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu